• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Noisia - Mantra (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=50oHjGnnS_0
    PECIK
    PECIK --- ---
    LKD: mam to chapat tak, ze akce je zrusena a my nemusime hrat od 3 do 4...super! Jako vydelali bychom na najmy a bouraky, ale zase budu moct pekne spat, nebo nekde s klukama slimpat pivo v Jicine v tu dobu...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    free track od DLR z novýho alba

    DLR - Staring At The Ceiling [FREE TRACK] - Dreamland Album - Dispatch Recordings
    https://soundcloud.com/anttc1/dlr-staring-at-the-ceiling-dreamland-album-free-track
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: jasny, ja se na to dokazu podivat i z druhy strany, neboj)) ale v tomhle meritku mi to proste porad prijde prinejmensim k pousmani...myslim si, ze o exkluzivitu bojujes u zas jeste o uroven "silnejsich" jmen, nez jsou Zombie Cats, a tam vlastne ani bojovat nemusis, protoze takovy jmena proste realne nikdo jinej nez ti nejvetsi promoteri, privezt nemuze.
    KYN: ja pracuju v korporatu a nutnosti smluv naprosto rozumim. zas je tady ten "rozpor" mezi tim, jestli je to jeste porad hobby a peace, love & unity, nebo se z toho stal nelitostnej boj o prachy. nemam problem s tim, kdyz je agent zdrave vychcanej (nebo-li tvrdej a schopnej), sere me, kdyz se chova vylozene jak pica, protoze potrebuje tomu, koho zastupuje, ukazat, ze pro nej umi vyhadat vysoky fee, ale udela to u maly klubovky, protoze je moc posranej tenhle pevnej postoj zastavat pri jednani s velkejma festivalama/halovkama/klubama. tady ti agenti budou bohorovne tvrdit, ze proste nekdo nehraje min nez za x tisic eur (v zemi s kupni silou nula nula prdlacky) a pak prijde Walter Flapper s tim, ze chtej jako prvni drum & bassovej act dobit Nemecko (kde je 5 a pul promotera na scene) a budou tam Noisii posilat pomalu za pivo a parek :D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    SYXAO: bojis se, ze by te znasilnil? :D
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    MEDAN: já raději ne
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ja bych chtel zazit Akiru na extosce :o))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MEDAN: dynapep prisel pozde a vydrzel jen kratce :D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    AKISAN: to bys musel zacit brat drogy :o)
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: a ještě... určitěs někdy viděl smlouvu, co tyhle agenti posílaj. Máš milion povinností, skoro všechny rizika jdou na tebe. A pak tam máš jako jeden z mála bodů, který ti jdou k dobru exkluzivitu na určitej čas pro čr...

    Když se na to dívám pohledem člověka, co má dnb jako hobby, tak kroutim hlavou. Ale v oboru, kterym se živim, jsem postupem času došel k tomu, že trvám uplně na všem, co bylo dohodnutý nebo podepsaný. 1) protistrana ti nesleví ani hovno 2) jeden ústupek vede k dalšímu a na konci měsíce zjistíš, že nevyjdeš 3) lidi si toho, že seš "hodnej" většinou moc nevážej a docela velká část to bere jako signál, že s tebou můžou vyjebávat (a agent musí bejt vychcanej z povahy svýho povolání)
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: jasný no. Taky se mi to nelíbí, ale jen bych dodal, že na to tady všichni koukáme optikou lidí, který nemaj dnb jako hlavní nebo jedinej zdroj příjmu. Když na tvym úspěchu závisí, jestli budeš mít na nájem, nebo (později) ten pozlacenej bar s vestavěným akvárkem na žraloky fakt chceš... :) Měkký srdce a biznys nejdou dohromady.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: tomuhle ja rozumim, ale vsechno ma svy hranice. realne chapu to, ze promoter velky prazsky halovky nebude chtit, aby mu tejden pred akci hral ten samej intrerpret napr. v Roxy nebo Crossu. na druhou stranu rozpeti 3 tydnu a pulky republiky co do vzdalenosti (s trochu nadsazky uz je to vlastne Polsko) je dle myho fakt prehnany. a bejt to nejaky up and coming name, co se sem chysta poprvy, tak jeste dejme tomu, ze se z toho poserou, ale Zombie Cats uz si tu na vsech "stezejnich" akcich zahrali, pokud se nepletu ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Tohle bych chtel zazit!

    Amnesia House 1991 Carl Cox Grooverider PART 2
    https://www.youtube.com/watch?v=bCXOBIH6fOw
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    FALLENGEMINI: az na to prostituovani. oni dnes (+/- 5 let) ty producenti neprodaji tolik muziky, aby je to "uzivilo", takze vznikaj takovyhle smlouvy o exkluzivite, casto zamenovane za jakysi dohled nad akcema, ktery udajne nejsou dobry na to, aby tam ten producent jel hrat.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    KYN: ale tak ono to nemusí bejt buď a nebo )
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KYN: to je pravda, ale ja to myslel o penezich proto toho promotera ,)
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: (Jen můj tip:) podle mě to neni až tak o penězích, ale o "budování" jména. Jakože hrát na LIRu tomu jménu (značce) udělá mnohonásobně větší službu, než 5 hraní v libovolným českym klubu.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    z myho pohledu no-name DJe je to jasny, hraju, protoze me to bavi, a tak beru (az na naprosty vyjimky typu spatny reference na promotera apod.) kazdy hrani, co se namane. tuplem pak v pripade uz nejak znamnejsich zahranicnich producentu nechapu, ze si nechaj od promoteru (byt je to treba velka akce) diktovat, kde a kdy muzou/nemuzou hrat. zaprvy si nemyslim, ze by festivalovy fees nejak vyrazne presahovaly ty za klubovy hrani (spis si dokazu predstavit, ze je to presne naopak), zadruhy pak s takovym jmenem fakt nepotrebujes delat prostituta, protoze i kdyz te nebookne promoter tyhle akce, zahrajes si tu v dalsich 5 letech tak desetkrat (to ted konkretne k Zombie Cats a tomu, ze jejich produkce/zvuk je a jeste velmi pravdepodobne dlouho bude v CR v kurzu). ale asi jsou konkretne v tomhle agenti moc mali pani, kdezto na mensich promoterech si pak dokazujou, jak umej bejt drsny, kdyz neustoupi ani o pid))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MEDAN: opet navrat k ty debate s Dorfmeisterem: "Its all the time about the money" :oD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam