KYN: jasny, ja se na to dokazu podivat i z druhy strany, neboj)) ale v tomhle meritku mi to proste porad prijde prinejmensim k pousmani...myslim si, ze o exkluzivitu bojujes u zas jeste o uroven "silnejsich" jmen, nez jsou Zombie Cats, a tam vlastne ani bojovat nemusis, protoze takovy jmena proste realne nikdo jinej nez ti nejvetsi promoteri, privezt nemuze.
KYN: ja pracuju v korporatu a nutnosti smluv naprosto rozumim. zas je tady ten "rozpor" mezi tim, jestli je to jeste porad hobby a peace, love & unity, nebo se z toho stal nelitostnej boj o prachy. nemam problem s tim, kdyz je agent zdrave vychcanej (nebo-li tvrdej a schopnej), sere me, kdyz se chova vylozene jak pica, protoze potrebuje tomu, koho zastupuje, ukazat, ze pro nej umi vyhadat vysoky fee, ale udela to u maly klubovky, protoze je moc posranej tenhle pevnej postoj zastavat pri jednani s velkejma festivalama/halovkama/klubama. tady ti agenti budou bohorovne tvrdit, ze proste nekdo nehraje min nez za x tisic eur (v zemi s kupni silou nula nula prdlacky) a pak prijde Walter Flapper s tim, ze chtej jako prvni drum & bassovej act dobit Nemecko (kde je 5 a pul promotera na scene) a budou tam Noisii posilat pomalu za pivo a parek :D