Říkala jsem si, že to neudělám, ale v práci čumím na status bar s ETA 2h... Tak do toho a pak směle do mě :D
M4Y4: abych ti maličko osvětlila pročpak zrovna tyhle noci mají historicky problémovou identifikaci té formy - obě noci, jak Drumstation tak Imperialistic totiž jsou noci přímo Crossu, které postupem času přebírali různí promotéři. Nelze tak v tom hledat formu jako v celku, to je nesrovnatelné. Dalo by se o tom uvažovat pokud bys hodnotil působení jednoho promotéra v daném konceptu - aka VPX Drumstation nebo Forbiddenova Imperialistic. Pak by se dalo zhodnotit, jestli ten daný promotér dával tomu konceptu nějakou formu či ne.
A z osobního soudku - co se IMP týče, tak nevím, esli jsi si všiml, ale snažíme se dělat čest všem předchozím verzím Imperialistic konceptu a každoročně se tak dějí v ideálním případě tři různé kusy. Lednová oldschool night, květnová ladies night a říjnová tvrďárna. Je mi jasné, že to samostatně neobstojí, protože jsou tu mejdany co jsou vyloženě vyčleněné na daný koncept (Wormhole, VPX, Liquid Flights, etc.) ale ten kdo to sleduje o tomhle patternu ví a my se ho snažíme držet jako úlitbu tomu, že IMP byla vždy multižánrová :) Dokonce se letos bude vracet i zcela nejpůvodnější koncept - totiž přesah do aktivismu, na čemž IMP v minulosti stavěla.