• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    SNOOKEY
    SNOOKEY --- ---
    SOLDIK: myslím, že to pravidla nezakazovala..
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    RONDO: :D
    RONDO
    RONDO --- ---
    ahoj, tady dole je link na dnbawards, hlasuj pro někoho z mých kolegů?
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: No, píšeš, že není ok psat hlasuj pro mě. Tak já myslim, že je to ok. Respektive jsem zatim nepřišel na to proč by nemělo. Sám bych to asi nedělal, ale každej máme jiný motivace.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VEX: ja v tom taky nevidim problem :) pouze konstatuji skutecnost a ptal jsem se, zda to pravdila umoznuji, nebo zakazuji a ze mi to prijde smesne?
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: Já v tom nevidim popravdě nic špatnýho. Stejně jako si spousta lidí nechává dělat promo fotky nebo maj fb fan page, tak vybízí svoje fanoušky aby pro ně zahlasovali.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VEX: to neni spravne. je ok a dokonce vyzadujici psat o soutezi, ale uz neni ok psat, hlasuj pro me. to je oc tu bezi.
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: Já si vlastně ani nemyslim, že je to trapné. Myslim že je to ok. K awards, patřej tyhle způsoby, bez toho by se o tom ani nevědělo.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VEX: ty "borce" si uz nepamatuju, pro me sizi jmena. jen beata mi utkvela v pameti, ze jsem se tomu smal, ona to vubec nema zapotrebi. ale co uz.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dnb votes matter
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SNOOKEY: beata
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: Kdo?
    Jinak já si nemyslim, že je to špatně. Jen je to trapné.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pociny jako tento mi tvrde naznacuji ze uz s dnb nemam spolecneho nic a mel bych za sebou zavrit dvere
    SNOOKEY
    SNOOKEY --- ---
    SOLDIK: o djce snad ani nevim tyo..
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    KYN: ted me tak jeste napada, ze jsem pocas souteze videl nejaky dje a djku, kteri si zaplatili na FB sponzorovany prispevky o tom, aby pro ne lidi hlasovali. nevim jak je to s pravidlama, zda se to smi, nebo ne,.. prijde mi to minimalne hloupe, nerku-li neeticke (ano, taky se tomu vyrazu ve spojeni s dnb smeju, ale jak to jinak popsat :)
    OPIC
    OPIC --- ---
    SOLDIK: jo, tak na profilu toho cloveka, co to sdilel, se zapojil do diskuze i dnbportal, no ale bylo to ve stylu 'male decko kope okolo sebe', coz asi bylo haseni benzinem, hadam. a jako jasne, v dnesni dobe si udelat tym z opravdu spolehlivejch lidi muze nekdy bejt challenge. ve vysledku z toho snad bude jen takova negativni reklama a zapadne to kamsi do internetovych analu. ale tak pobavilo:D
    KYN
    KYN --- ---
    A Fallen už nehasí? To byl vždycky diplomat (bez ironie)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    OPIC: neco jako omluva tam probehlo. jenze tak nejak se tam vsechno behem hodin a dnu ztraci (maze). takovy jahriderismus.. ales tam ze vzteku kolikrat neco napise, sebehnou se tam na nej kurvy, tak to pak cele smaze. nevim, byt to na me, tak z tama vyhodim vsechny, co s anketou a nominacema nemaji co delat a mel by klid. on je takovy, no, nejdriv strili, pak hasi benzinem a pak premysli...
    OPIC
    OPIC --- ---
    KYN: no, vysledky czdnba se dostaly ve trochu driv (necely dva tydny zpet cca?), ale nanestesti si toho v dnbportalu vsimli a nasadili opravu - tj. kdyz jsi se chtel kouknout na pocitadlo, tak uz tam nebyly ty vysledky, ale vkaz - Nic tady neni vy kurvy - po cemz nasledovala dalsi oprava a misto na pocitadlo te to vzalo na fb udalost vyhlaseni czdnba. ani neni jakoze nejake oficialni vyjadreni/omluva, jenom spamy se startovacem. takze tak.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    SOLDIK: No to je fail :// dzizus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam