• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    hele uprimne? nic proti sponzorovanejm postum - ackoliv to sam nedelam, beru to v dnesni dobe za standard, vzhledem k metrikam facebooku, kdy stranka s tisicovkou lajku pri nesponzorovanym postu oslovi sotva stovku lidi, se tomu v podstate neda vyhnout.
    dalsi vec je attention span lidi 18-30, kteri u vetsiny producentu/DJu budou tvorit majoritu jejich fanouskovske zakladny, kdy pokud vas zrovna vcera nevideli na lineupu velky akce a netlacite do nich denne horem dolem obsah, ani si na vas nevzpomenou. na rovinu ta generace (nebo mozna spis skupina lidi, abych neprehanel), ktera mela opravdu zajem o tu hudbu, vikend co vikend objizdela zajimavy akce napric republikou, po vecerech hltala encyklopedicky znalosti o releasech a tydny usilovne v tracklistech setu patrala po ID novejch dubplatu, to ma za sebou. bud se z nich stali DJs nebo se v zivote posunuli dal.
    dneska o nic takovyho nikdo zajem nema...kdyz hledam track, tak ho hodim do skupiny na facebooku a nekdo mi odpovi, snazit se nemusim. stejne tak mi staci najit si jednoho oblibenyho producenta/DJe, na kteryho budu pravidelne jezdit, budu znat par jeho "nejvic" tracku a kazdej rok ho vytrvale budu psat do vsech kolonek, i kdyz treba v tom roce vyprodukoval sotva jedinej remix a porad se nenaucil hrat.
    takze vono je sice vtipny/trapny/tragicky, ze se vysledky nijak zvlast nemeni (nebo se dokonce opakuji), ale tezko se tomu muzeme divit))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    díky
    PSYEK
    PSYEK --- ---
    Rád bych se místní elity zeptal jestli je tohle ok, nebo jestli teda budu ještě víc vyloučený ze scény? Dle zdejšího kodexu je to takové napůl, tak chci vědět na čem jsem. V můj neprospěch jistě mluví i to, že minimálně kilečko jsem do toho vrazil, jako ostatně do každého fb postu kde chci aby byl dosah větší než patnáct lidí.
    Osobně si myslím, že jste tak trochu banda kokotů co řeší pičoviny :) (čest výjimkám) Když už tahle naprosto zbytečná a každoročně nezvládnutá anketa existuje, tak by aspoň bylo fajn kdyby se ji zůčastnilo co nejvíc hlasujících, na tom se shodnem ne? A tomu sponzorované posty dost pomáhají. #sorryjako


    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    pozor, tady vznika kodex. se zapise do dejin!
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    RONDO: 1 gram is ok, iam punk))
    RONDO
    RONDO --- ---
    vzhledem k tomu jak fb funguje a jak mizivýmu procentu follwerů normálně vůbec nějaký příspěvky ukazuje je nepoužívání placený reklamy známka punku, deal with it.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MEDAN: souhlasim
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    já na tom placení fb reklamy nic špatnýho nevidím. facebook tak přeci funguje... jak jinak donutit lidi, kteří příjdou na párty kde hraju a líbí se jim to, aby si pak na mě vzpoměli, než že jim to naservíruju přímo pod nos? a toho docílím (mimo jiné) tak, že facebooku zaplatím. každý měl tu možnost. někdo jí využil, někdo ne...
    to psaní osobních zpráv - spamování, už mi příjde trochu za hranou.
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    FALLENGEMINI:
    SHMIDOO: ja jsem zas slysel od vice lidí ( ktery se fakt neznaj ) ze jim psali neznamy osoby z fb at hlasujou pro Hb apod .. klukum psala holka a obracejne :))
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    SHMIDOO: no, kdyz pritelkyni myho kamarada z Liberce pise Joshua o hlas na zaklade toho, ze byla na akci ve Spotu, , kde v lednu hral, tak nevim, jak moc se to da jeste pribarvit))
    SHMIDOO
    SHMIDOO --- ---
    AKISAN: tomu s hoofbeats si dost pribarvil ales a nekdo si vymyslel historku ze joshua za hlasy rozdava HB tricka, coz je samozrejme blbost :D

    placena reklama na awards uz byla dva roky zpet a co si dobre vzpominam, tak to nekteri hrotili az tak, ze uz mi to ani vtipne neprislo
    me by jen zajimalo jako jestli to potom k necemu je? ja ty vysledky treba jeste ten vecer zapomenu a je mi to fuk...
    btw: daleko vic me serou djs, co mi pisou o hlasy v nejakych anketach na udalostech, aby si je jakoze promoter vybral
    KYN
    KYN --- ---
    SOLDIK: Nevim, nemam z toho ten pocit
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    KYN: proc?
    KYN
    KYN --- ---
    Mno... já na Startovači na nový ročník nepřispěju.
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    AKISAN: Připomeňme si ještě Oereo. RIP
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Ja slysel jen o Hoofbeats a big (t)roll kdo dalsi?

    Taky si myslim ze placena reklama na hlasovani nebyla zakazana a par lidi to delalo. Je to bizniz. I kdyz bych to nikdy neudelal, tak to neodsuzuju a asi to i chapu. Me osobne udelala radost uz ta samotna nominace, ze si nekdo vzpomnel. Vyse jmenovani by meli chodit kanalama, amen ;)

    A co na to Tom Mole? A Jan Tleskač?
    RONDO
    RONDO --- ---
    FALLENGEMINI: Co si pamatuju, tak byly počty hlasujících tak nízký, že to bylo celkem snadno možný totálně vytrolit? to mi přijde jako podstata problému. všechno ostatní kolem dycky bude trapný, protože když někdo vyrhaje kategorii s pár desítkama hlasů (z široký veřejnosti), nemá to vůbec smysl brát vážně. Ani se nedivim, že to pak nějaký toyové zneužívaj na promo a dělaj republikovou mega-kariéru.
    PECIK
    PECIK --- ---
    mi se libi, jak jsem uz stary a je mi to vsechno uplne jedno a hlasoval jsem jen pro Elwiru (protoze ja krasna a dobre hraje) a pro Psyeka (protoze dela super pisnicky)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    proste jsou lidi, kteri jsou radi za tech par hlasu, ktery jim poslou opravdovi fanousci bez nejakyho natlaku na socialnich sitich, a pak lidi, co se nestydi pro vitezstvi obepisovat neznamy lidi na facebooku na zaklade toho, ze vedi, ze poslouchaji drum'n'bass nebo byli na nejaky jejich dnb akci))
    PECIK
    PECIK --- ---
    RONDO: treba jako dj v Novem Jicine roku!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam