• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to je jako vycitat autonomicu ze v nem neni dost narez.
    nebo liquidu ze jsou v nem vokaly.

    nesmysl cela tahle ne-kauza. sry. klasicky zmateni pojmu a falesny otazky z toho plynouci
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    OGLOKOOG: bud jsou jen normalne blbi a blbe to podavaj, nebo jsou zahorkli. tak jako tak ten zpusob, jakym to podavaj, je krajne nestastnej, protoze kdokoliv, kdo neni zaprisahlej jejich/neuro fanousek a nemysli si, ze je vsechen jump-up ostudou drum & bassu, z toho citi maximalne zahorklost a masirovani vlastniho ega
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Já v tom fakt nevidím jakoukoliv závist nebo tak něco, jenom jim prostě jump-up přijde (oprávněně) k smíchu, tak si z něj dělají srandu. A jump-upáři se ublíženě ozývají, což by neměli potřebu dělat, kdyby si byli opravdu jistí tím, že je to nesmysl.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    FALLENGEMINI: Pražáky taky nikdo nenutí bydlet v Praze, a stejně si občas rádi zavtipkujeme na účet Brna.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    hele ale ty neuro producenty nikdo nenuti delat prave neuro, ne? kdyz pominu to, ze TK v 9 pripadech z 10 delaj stejny (ne-li horsi) bezduchy mrdky, z nichz mnohy znej dost podobne tomu "modernimu" jump-upu, do kteryho se radi navazej, tak stejne nechapu, kde je ta pointa toho hejtu. to potrebujou prodat svoje novy spatny album a neznaj jinej zpusob PR? nebo je sere, ze riffy z jejich tracku nezpivaj zkoulovany lidi na festakach po cely zemekouli, kdyz stahnou savli uprostred setu?
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Já po něm nic nechci, jenom si myslím, že TK mají v tom, co řekli, pravdu. Nic víc.
    VEX
    VEX --- ---
    OGLOKOOG: Já nevim co po tom jump-upu chceš. Mně bylo od první chvíle jasný, že tenhle styl nemá ambice bejt oduševnělou symfonií.
    MR_NOBODY
    MR_NOBODY --- ---
    OGLOKOOG: Jde asi spis o to, ze nemusi vzdy nutne jit o technicky skills aby to lidi bavilo a aby se dalo rict, ze to je dobra hudba...umel cobain hrat na kytaru stejne jako hendrix?
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    VEX: To trochu naráží na fakt, že současný neuro je i přes veškerou degeneraci a nekrotizaci pořád ještě i hudebně kvalitnější, komplexnější a ducha/duše/vibuplnější, než současnej jump-up. Technickou zdatnost snad i ti jumpupáři mají.
    VEX
    VEX --- ---
    OGLOKOOG: Pro lidi, který si myslej, že je muzika jen o technický zdatnosti, možná ano.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    VEX: Já ale neříkám, že jsou soudní. Jenom, že to tvrzení (ať už ho napsal kdokoliv, producent neproducent) je v jádru pravdivý. Soudnost nechme stranou.
    VEX
    VEX --- ---
    OGLOKOOG: Myslim že žádnej soudnej producent nemá zapotřebí navážet se do spřízněnejch subžánrů. To sou takový kydy na který neni nikdo zvědavej, protože jsou bezpředmětný.
    VEX
    VEX --- ---
    Hans Zimmer by taky mohl dělat liquid.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Nebo já nevim, nemají? Má k tomu někdo něco konstruktivního? Mefjus, Noisia, Audio a další by mohli tracky typu Warning solit ven rychlostí tak jeden až dva denně včetně mixu a masteru. A mělo by to duše i vibů kotel (v rámci možností).
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SOLDIK: Hezký, jak hned všichni sváděj řeč na respekt, škatulky, chybějící baby na neuru... protože je každýmu v hloubi duše jasný, že TK mají naprostou pravdu.
    WIIT
    WIIT --- ---
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    vypada to, ze si rusaci nasrali pekne do gati :))

    Gridlok
    1 hod ·
    Gridlok stands for Jungle, Drum and Bass, Tech Step, Liquid, Half-time, Jump Up, Neurofunk, Rollers, Bangers, Reece tunes, Amen tunes, Tramen tunes, Raves Tunes, Deep Tunes, Hospital Tunes, Ram Tunes, C.I.A. tunes, Playaz Tunes, Blackout Tunes, Violence Tunes, Project 51, Project Trendkill, Downtempo, Breakbeats, Hip-hop, Metal, Rock, Ambient.
    MUSIC IS AS WIDE AND AS DEEP AS THE OCEAN, NO NEED TO FLOP AROUND IN A PUDDLE.
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    neco na tom bude ,)

    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SHIFTYDC: hahaaa, to nezakeca :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam