• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    GENERIXX: Tak jsem rád, že jsi to dala sem, aby si to mohli všichni přečíst, když tu ty informace byly žádány. Ber taky v potaz, že s kvantama notifikací ve FB se to dá velmi dobře přehlédnout a třeba bych i čekal, že to půjde mailem. Ale co už.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    falešné rádobykauzy.

    jediný co mě zaujalo bylo vítězství fallena a lee meow v soutezi o novy djsky talenty. to mi hlava nepobrala. ale umim si predstavit ze je lepsi mit v takovy soutezi pojistku aby tam nebyli sami tragedi a tragedky.

    sety.cz jsou pro me synonymum icq. dnb awards couldnt care less. dillinja clash, jen si z toho delate klacek navzajem na mlaceni.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    M4Y4: já mám spíš takovej pocit, že se o tom psalo na FB v awards skupině už před několika měsíci a zájem jsi si mohl vylsedovat sám... Další várka infa je v přípravě na vyslání během dvou týdnů. Next...

    https://www.facebook.com/groups/1492546674102516/permalink/1603632066327309/
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    GENERIXX: Jestli třeba taky nemířil na aféru s letošními Awards, kdy slibované informace doteď nebyly dodány, pokud si dobře pamatuju. A to neber jako nějaký osobní výpad, jen konstatování skutečnosti.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    a nemůžou za všechno drogy?
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    KYN: Vsak v pohode, na nyxu je to bezne ;)
    KYN
    KYN --- ---
    GENERIXX: Neležíš, to byl vtip. Já sem si po poslední výměně názorů o Babišovi řekl, že nebudu na tebe reagovat, když se pohádáme i v případě, že jsme na stejný lodi. Ale mam slabou vůli a tady s Dillijou to bylo moc :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK: whaaa?
    GENERIXX: nepoucis...furt stejná)))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    AKISAN: klidek
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    AKISAN: takže tři připomenutí nějakýho historickýho beefu nemá být negativní konotace. Aha :D My bad, pardon, já si dycky myslela, že rejpání a poukazování na dle názoru pisatele špatné věci je negativní směřování diskuze, ale ona je to vlastně pochvala asi, poučím se pro příště.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GENERIXX: to je prave tvuj nejvetsi problem... ze podle tebe vsichni jen utoci a kopou.... ja si rozhodne nekopnul a nekopnu takze na to cos napsala ti napisu ze to je jedine dobre a cim driv tim lip. A nedivil bych se, bylo by mi divny, kdyby vam nikdo nepsal, kdyz to byl svyho casu snad nejl cz server na sety s vysokym trafficem.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    AKISAN: je hezky videt jak pokrivene ti jedou asociace :D Na setech se rpacuje, akorat to trva dyl nez bychom si prali, prave se programuje a dodelava novy web, ktery je v planu spustit do konce roku. Be penez to jde mnohem pomaleji, nez by bylo zahodno, ale porad se na tom maka a posouva se to vyraznymi kroky kupredu. Pokud chces konkretni detaily muzeme PM. A divil by ses kolik lidi nam kvuli tomu pise, ze to porad pouzivaji a ze se tesi na novinky. Jeste neco do ceho by sis rad kopnul?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M4Y4: za tuhle nejlepsi reklami kampan na wormhole ever to mam u tebe))))))))))))))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GENERIXX: no jak si tady slibovala ty velky veci pred pul rokem ze do par tejdnu nam spadne celist... tak sem jen zvedavej.. jestli to bude dal umirat a padne to (rip) a nebo jestli prijde nejaka renesance. datz all... pro me lepsi nez cist ze dillinja byl pro vetsinou poslouchacu synonymem kvakacek a videt ho v jedny vete s aokim....
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Jsem ani nečekal, že Dillinja vzbudí tolik emocí, to se mi nepovedlo ani s Robem a FP dohromady, mi přijde.)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    AKISAN: Nejvetsi absurdita je to, ze vetsina lidi tady neumi cist a prevraci si vyznam slov podle toho jak se jim to hodi aby mohli nekoho setrit :) Pojd se klidne pobavit o setech, co bys rad vedel?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GENERIXX: no nejvetsi absurdity padly opět od tebe.... a od medana... just sayin)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GENERIXX: a nebo o sety.cz )))))
    LKD
    LKD --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam