• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: jj krasnym coachem...jednou to budem mít))))
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    nepřijel náhodou autobusem? :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    :oD
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Jak by kdysi rekl Faly, Roni Size vystoupil live mozna tak z letadla :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ze stranek roxy. ja tam vidim rozdil.

RONDO
    RONDO --- ---
    vzhledem k tomu že vůbec nějaký live bylo a jaký, tak je to mega zavádějící.
    kdyby tam bylo ed op wormhole live tak nikdo nástroje ani nečeká
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    je to zavadejici. tecka.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    jeste teda pro minuskare a zhrzence:

Kde je tam napsáno live in concert? live band? with band? nebo dokonce REPRAZENT?

Sorry, za me je to jasny.

AKISAN
    AKISAN --- ---
    VIXLE: ale tady presne byla ta tatranka, co je na obale.... staci cist.

just sayin

proste ja sem celej zivot trainspotter nejen v hudbe a proste to tak mam... OPRAVDU nechapu jak mohl nekdo cekat live band.... to jako chtit aby mekac wrap chutnal jako quritto... snazim se tvoji reci.
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    AKISAN: sorry ale kdyz koupim v albertu tatranku a doma z obalu vytahnu banan, nemyslim si ze je moje chyba, ze jsem si predem nezjistil, ze v tatrankovejch obalech se ted banany prodavaj.. tvuj predpoklad informovanosti poctivyho fanouska imho bohuzel nelze aplikovat plosne. za me PR fail..
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    SLAMITCH:
    AKISAN:
    chodící euforie? :)) menší sebereflexe, nízká míra kritičnosti. nevidíš ho mračit se, když se tváří jinak jak šťastně, je to spíš ustaranej pohled. imo člověk ryzích lidských kvalit. pro tohle ale nepoužitelnej :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    VON_GILOTINE: a taky sis myslel ze priveze "ty masinky", na kterejch to vytvoril? tohle je vtip, ne? :)

"Sakra, já do pytle chci vidět, na čem to album vytvořil!"
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AKISAN: tenhle letak je neco dost jinyho co jsem letmo videl a hlavne slysel treba v radio spotech.

ale jinak je mi to fakt jedno, takze sorry ze to jeste dostouravam tenhle mrtvej neoheň
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AKISAN: ja si to myslel naprosto suverenne. (ze to bude live)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    TOOMUCH: Já se hlásím. Co si pamatuju, tak byl úplně stejnej jako ty reporty.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    takze chci jen rict ze vsechno je to jen o prehledu a informovanosti a kor kdyz s tou live show vyjel uz pred rokem a je toho plnej net:

Zprava z 19.4.2017

"LIVE HARDWARE SHOW"

Takze at se na me nikdo nezlobi ale tohle je celkem jasny.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: no ja proste od zacatku vedel, ze to bude Roni v krabici protoze to tak popisoval i v tom rozhovoru.

Nej udalost za 20 let uz asi neni nic a to sem necetl, ale proste ja kdyz nekam jdu a kor na neco, co se oznacuje LIVE (ne live band, ne live with musicans/performers/ vocals ) tak me dopredu zajima poradne co to bude... a kor v dnesni dobe...

Prece to ze to bude live jakoze fakt live kompet by si nemyslel snad nikdo.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    AKISAN: Honza tady neni, takže ti to asi nedoplní.

V zásadě jde o to, že Honza píše, že to byla nefouknutá PR bublina nevelký kvality, která vypadala jako matějská a že by si album NEW Forms a jeho odkaz zasloužily jakoby lepší šou.

Ty říkáš, že to nebyla zas taková sračka, když si od toho čekal Roniho v krabici.

Podle mě máte oba pravdu :D

A taky podle mě odvedl PR team hodně nepřesnou práci, když to do lidí valili jako nej dnb událost za 20 let, což bylo samozřejmě úplně mimo :)

AKISAN
    AKISAN --- ---
    TOOMUCH: ja ne ale v tech reportech je nekdy tolik slunce, že me napadaj vesmirni lide, astar seran atd.... just sayin
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: ja nevim jestli je Honzik i tady a prijde k tomu neco dodat ale za sebe z toho cejtim az moce prehnany ocekavani...a proc? Kdyz bylo jasny ze od zacatku tam bude jen Roni a masinky a hlavne se dalo kouknout na jakykoliv vdeo tyhle semililve show dopredu a vedet na co jdu.... ja to popravde cekal jeste min live....kdyz sem byl na SHADOWovi ( v zadnym pripade je nechci srovnavat) tak ten mel celou tu show komplet pripravenou ze to jen "spoustel" a do toho sratchoval....

Jak sem rekl predtim, nebylo to vubec spatny a byl sem rad ze sem v ty Roxy byl a v mym veku megapoctenej ze se muzu vyhulit a hrat tam ale na druhou stranu se opravdu nedivim nikomu, kdo cekal neco jinyho ale divim se tomu, ze nekdo jde na neco dopredu si to "neproklepne"....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam