GENERIXX:
GENERIXX: je mi jasny, ze se s tebou nema cenu bavit, proto to uz nejakej ten patek nepraktikuju, ale zkusim ti osvezit pamet...prvni rok to bylo tak, ze mi bylo oznameno, ze to musi bejt za tejden hotovy. protoze vsichni meli svoji prace dost, udelal jsem hlasovani jedinym zpusobem, co jsem byl schopnej zajisti sam (tj. pres google forms) a schytal za to od vsech hejt. pomoc mi byla nabidnuta a dostalo se mi ji az v poslednim tydnu pred ceremonialem v Lucerne. dalsi rocnik se zacal resit na podzim, Lena udelala celou grafiku, vymyslel se crowdfunding a ja si rekl o pomoc Alesovi s tim, ze to sam nezvladnu. nikdo se mi neozval, za mesic ctu na facebooku, ze na to seru a ze se shani pomoc. tak jsem se nasral a rekl jsem si, ze nervy mam jen jedny a sel jsem od toho. bylo to btw 2 mesice pred tim, nez jste spustili hlasovani, takze pokud jsi na to pak mela tyden, nehledej chybu u me. a ten letosek je vubec vysmech, Ales Sukimu napsal, ze to letos nedelate a Suki me pozadal, jestli to nemuzeme udelat pod hlavickou BEC. nejak marne hledam duvod k tomu to v tu chvili s vami resit. kazdopadne jsem rad, zes me tu vyhlasila, aspon jsme si vyprali spinavy pradlo na verejnosti a muzem jit zas dal. a mysli si o me, co chces, stejne uz to delas.