FREEDA: ses divala do zrcadla kdyz jsi to psala vid? Narazis na to ze jsem Filipovi rekla jak jsi na nas prede vsema ukazovala na Crossfestu fakace kdyz jsme hrali? A jak jsi diky tomuhle chtela najednou za grafiku k awards misto niceho 7k? Chces mi tvrdit, ze jsem lhala? Videlo te mnoho lidi a nevidim duvod proc svemu kamaradovi nerict pravdu, kdyz na to prisla rec ;) Btw, kdopak vypustil tu famu o tom jak se do toho Alesovi seru a ze me prej z toho chce vyskrtnout? Ales se tomu smal ;)
FALLENGEMINI: Ja jsem se te ptala oba dva roky zda je potreba pomoci nekolikrat rocne, pooprve nekdy v breznu, pak v kvetnu, pak v srpnu. Pokazde jsi rekl ze je vse okay. Pak najednou nic okay nebylo. To je moje zkusenost primo s tebou a zkus to poprit. Vse co jsi chtel abych udelala jsem udelala, o cem jsem nevdedela jsem delat nemohla. Proc jsi se tehdy neobratil na me je mi zahadou, kdyz jsi udajne zadal o pomoc. Kazdopadne Suki byl informovan, ze to letos z jiestych duvodu nebude, ale to prece automaticky neznamena, ze ani necekne, kdyz to teda nakonec bude chtit udelat. O to cele totiz jde, vime? :D
Uz vazne koncim, tohle je jak do dubu. Mrzi me, ze to doslo az sem, ale kdyz lidi zapominaj na to co a jak se delo, je to holt smutny. Kazdopadne letos se anketa konat bude a bude se konat normalne, vcas a bez stresu. Snad se tyhle sracky podari jednou provzdy zapomenout.