L4MA: sry, uz sem chodim vazne jen sporadicky. Bylo to fakt docela hrozny. Kamcza byl v hodnoceni az prilis hodnej. Ja bych dobrovolne utekla, kdybych nehrala po nich. Mrzelo me, ze si to naslo fanousky, ponevadz ja bych za takovouhle performance vesela za koule do pruvanu. Nebyla jsem tam na uplnej zacatek, ale z dvou hodin co meli pro sebe se Vlada na podiu vyskytoval jen tu prvni hodinu a nezaznamenala jsem jedinej pokus o jeho halekani do dnb, vzdycky tam pod tim hral kysi hiphop/halfstep/grime. Druhou polovinu setu Vlada chodil na podium jen mavat fandum a fotit. No a Complexe uz nechci v zivote slyset ani na pet minut. Zcela me to vylecilo z poslednich zbytku respektu k tomuhle kdysi dobrymu producentovi. Takovej maglajz nahazenych hitovek paty pres devaty jsem dlouho neslysela. Nemelo to hlavu ani patu a dokonce se mu tam primotala i Nirvana a jine pecky. Ne v remixech, ale originaly, uprostred setu, treba do Noisie. Bez konceptu, bez provazani, jedna facka za druhou - pejsek a kocicka varili mix. Nevermore. Klicenka by byla malo, fakt.