Tak trochu s křížkem po funusu, ale tak i já něco přidám.
Pátek byl epickej, po všech stránkách, narváno už brzy, abych byl dole z půlky zaplněnej parket lidmi, kteří se bavili už v takový čas bylo nečekaný. John B zahrál set, který asi nikdo z nás nečekal. Temnej, tvdej, rozlámanej, old Metalheadz style, spousta klasik, chvílemi dokázal vyrazit dech trackama jako Moongerm nebo Blind!!!. Trance'n'bass byl ze začátku a pak ke konci, čehož jsem sice čekal o něco více, ale ten set byl tak skvělej, že mu to musí odpustit snad každý. Bavilo ho to natolik, že přetáhnul asi o dobrých 20 minut a byl nadšenej. Atmosféra se fakt dala krájet snad jedině light saberem.
Je skvělý se setkat s odezvou od zahr. hostů, kteří si ten oldskool koncept užívají stejně jako my. O to hezčí je se pak potkat s headlinerama, kteří na Wormholu hráli v minulosti a dodnes na ten večer vzpomínají (kdy jsme se s Rudeboyem potkali s Markem z C4C minulý víkend v Blavě).
Za tyhle zážitky jsem opravdu nesmírně vděčnej a díky nim mě to stále baví dělat.
Datum příštího Wormhole je jasné, odehraje se 12. 4. 2019 a po celkem dlouhých jednáních se povedlo do Prahy booknout projekt, který tu nikdy v minulosti nebyl a pro milovníky "golden era" dnb to bude hudební zážitek.
Díky všem, kdo v pátek přišli, byl to naprosto úžasný večer.