pátek nahoře v Crossu, Eterina vs. Drumstation
UNVRS, Entire ani Overlook jsem bohužel nestihl, zrovna když jsem se postavil na bar, už začínal až po Overlookovi hrající Intakx... kterej na FB předtim napsal že akce v Crossu pro něj znamená návrat k 170bpm po dlouhý době. Tak možná i proto to odpálil To Shape The Future (remix myslim)... dál jsem nevnímal. ---
Title po něm průřez staršíma klenotama + pár bomb z poslední doby (Untitled Horn dává nádherně), reakce na From the Deep Space byla standardně maximální (teens v první řadě "TO JE VONOOOO"), hodně zabral taky starej Galleon (zní furt jako novej), velký nadšení v lidech probudilo taky DJ TeeBee - Not the One a to už v nájezdu, což mě dost překvapilo, vůbec jsem netušil, že má tenhle track takovouhle pozici. Kromě šlapaček padlo i několik jemnějších kousků, Immaculate (?)... Krásná jevištní prezence, cenim úsměv.
Po Titlovi nastoupil Veslak se selekcí od tribal techstep/dark drumfunk whatever Homemade Weapons, deep deep tech, hodně atmosferický, zasekaný, místy zpomalený, místy rolující. Sám jsem měl obavy jak na to bude reagovat to mladý publikum, který očividně hladovělo po pořádný neuro paštonádě, ale lidi s tim šli uplně parádně, řek bych že se částečně chytli na to hodně temný atmo, částečně na ně fakt zabíraly ty tribal zlomeniny. Velkej bigup za pestrou organickou selekci a udržení atma, celej set zakončil touhle starou brutalitou, kterou jsem úplně zapomněl, a která tak nějak i vystihuje, jakym směrem se to ubíralo.
Outrage - Creeper - Backlash Records 001 A 2007
https://www.youtube.com/watch?v=ntgCxpbTToM
ze Sbstrd b2b Theya už jsem slyšel jenom začátek a mazal do postele, vypadalo to na eklektičtější rozstřel.
Mega big-up za akci. I když se místama zdálo, že publikum chce výrazně víc do držky, nakonec s tim nádherně šli a drželi. Doufám, že napříště Tajtl zahraje i něco ze svejch dubplatů