• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    FALLENGEMINI: hele určitě nahoď dorazil jsem zrovna když jste dávali lk
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: Ježíš na to jsem chtěl taky zapomenout
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KYN: kolotocarskej jumpup pred patifem dem radsi zapomnel, tak ti dik :oD
    RONDO
    RONDO --- ---
    věřim že to byla parádní akce a support byl na jedničku
    .-)

L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: muzes prosim predpokladat, ze o zaznam je zajem vzdy, aniz by kdokoliv potreboval cokoliv kontrolovat? :)
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: tak ale honem, prosím :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    RONDO:
    KYN: mame zaznam, jestli vas zajima, jak (moc) a co jsme rozvolnovali, muzu ho uploadnout :D
    KYN
    KYN --- ---
    AKISAN: nejsem si jistej s tim "už", jak si to tak probírám v paměti :)

RONDO: stačí chvilku zklidnit, aby vynik introtrack hvězdy, ne? Takže pokud dj nehraje stylově uplně mimo koncept, např. (plácnu) jumpup před Patifem, tak roli plní.
    RONDO
    RONDO --- ---
    KYN:
    AKISAN:
    FALLENGEMINI:
    *rejp alert*
    jako no hate whatsoever ale "rozvolnit v poslední půlhodince" znamená, že do tý doby bylo ego nezkrocený/role supportu naplněná nebyla?
    ,-)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KYN: jojo, teplárničky pro holky. chcete mě? :D
    KYN
    KYN --- ---
    MEDAN: takovej shadowboxáckej začátek :) A ty C4C na Metru, to bych dodatečně doplnil do all time top10.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Tak konečně je hotový můj záznam z Wormhole. Zítra na oblíbených kanálech, dneska na nyxu! :) Koukat na mě je celkem nuda, ale doufám, že hudebně se to bude líbit. Doporučuji poslech v kuse, nepřeskakovat! ;)

C.N.B - Wormhole (Vinyl only) [DnBPortal.com]
    https://www.youtube.com/watch?v=cUB0lt6iJXw
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: a o tom by to melo byt
    L4MA
    L4MA --- ---
    ESKA: prokladani starejma vecma miluju a prijde mi, ze se tyhle srdcarsky novicove vzdycky radi vracej v setech ke svejm oblibenejm trackum do doby, nez se z nich stanou superstars, ktery hrajou jen vlastni veci a tracky lableovejch kamosu... :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ESKA: fuu, ja mel pocit, ze uz je vidim jak odchazej... jak dlouho hrali?
    libilo se Montymu vic v krosu, nebo tady? :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KYN: presne...to uz se moc, skoro vubec, nevidi.
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: To je fajn, že někdo (dneska ještě) dokáže zkrotit ego a chápe roli supportu.
    ESKA
    ESKA --- ---
    L4MA: Mě strašně baví Monty, tím jak tam občas hodí starý tech věci, jako třeba ted Fierce& Optiv - Surface Noise.

Btw měl si ještě chvíli vydržet, protože asi ve 4 začali Monty a GLXY hrát b2b, a to bylo taky velký :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA: track se jmenuje Don't You Know a vychazi koncem tydne jako AA Halogenixova novyho singlu (na acku track, kterej se jmenuje Vex ;) ...muzete slyset zde https://soundcloud.com/critical-music/halogenix-vex )

jinak k ty nasi soulful poloze, trosku jsme to v posledni pul hodince rozvolnili, abychom zbytecne nenutili Jona hrat hned od zacatku sypacky))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam