• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN:
    L4MA:
    SYXAO: tak tady to je...vcera uz jsem na to po radiu nemel moral :D a predem se omlouvam za nejaky ty chyby included))

    [ FALLENGEMINI @ dnb mp3 - sety, podcasty, mixy, etc.. ]
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: muzes prosim predpokladat, ze o zaznam je zajem vzdy, aniz by kdokoliv potreboval cokoliv kontrolovat? :)
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: tak ale honem, prosím :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    RONDO:
    KYN: mame zaznam, jestli vas zajima, jak (moc) a co jsme rozvolnovali, muzu ho uploadnout :D
    KYN
    KYN --- ---
    AKISAN: nejsem si jistej s tim "už", jak si to tak probírám v paměti :)

    RONDO: stačí chvilku zklidnit, aby vynik introtrack hvězdy, ne? Takže pokud dj nehraje stylově uplně mimo koncept, např. (plácnu) jumpup před Patifem, tak roli plní.
    RONDO
    RONDO --- ---
    KYN:
    AKISAN:
    FALLENGEMINI:
    *rejp alert*
    jako no hate whatsoever ale "rozvolnit v poslední půlhodince" znamená, že do tý doby bylo ego nezkrocený/role supportu naplněná nebyla?
    ,-)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KYN: jojo, teplárničky pro holky. chcete mě? :D
    KYN
    KYN --- ---
    MEDAN: takovej shadowboxáckej začátek :) A ty C4C na Metru, to bych dodatečně doplnil do all time top10.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Tak konečně je hotový můj záznam z Wormhole. Zítra na oblíbených kanálech, dneska na nyxu! :) Koukat na mě je celkem nuda, ale doufám, že hudebně se to bude líbit. Doporučuji poslech v kuse, nepřeskakovat! ;)

    C.N.B - Wormhole (Vinyl only) [DnBPortal.com]
    https://www.youtube.com/watch?v=cUB0lt6iJXw
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: a o tom by to melo byt
    L4MA
    L4MA --- ---
    ESKA: prokladani starejma vecma miluju a prijde mi, ze se tyhle srdcarsky novicove vzdycky radi vracej v setech ke svejm oblibenejm trackum do doby, nez se z nich stanou superstars, ktery hrajou jen vlastni veci a tracky lableovejch kamosu... :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ESKA: fuu, ja mel pocit, ze uz je vidim jak odchazej... jak dlouho hrali?
    libilo se Montymu vic v krosu, nebo tady? :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KYN: presne...to uz se moc, skoro vubec, nevidi.
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: To je fajn, že někdo (dneska ještě) dokáže zkrotit ego a chápe roli supportu.
    ESKA
    ESKA --- ---
    L4MA: Mě strašně baví Monty, tím jak tam občas hodí starý tech věci, jako třeba ted Fierce& Optiv - Surface Noise.

    Btw měl si ještě chvíli vydržet, protože asi ve 4 začali Monty a GLXY hrát b2b, a to bylo taky velký :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA: track se jmenuje Don't You Know a vychazi koncem tydne jako AA Halogenixova novyho singlu (na acku track, kterej se jmenuje Vex ;) ...muzete slyset zde https://soundcloud.com/critical-music/halogenix-vex )

    jinak k ty nasi soulful poloze, trosku jsme to v posledni pul hodince rozvolnili, abychom zbytecne nenutili Jona hrat hned od zacatku sypacky))
    L4MA
    L4MA --- ---
    RONDO: tak ja pripojim par slov ke Scene.

    Far Horizon posledni pul hodinka hodne liquid az soulful, na me kolem 12. v ocekavani velkejch veci az moc jemna selekce, nicmene samozrejme v prvotridni kvalite, jakou dokaze dodat pouze ceska ne-producentska dj spicka. :)
    GLXY nastoupil a ihned jako prvni vypalil track vecera [ ESKA @ dnb track, který FAKT RULEZZZZZZZ!!!! postuj svoje top 5 aktual ] . ze jste se ho zeptali na nazev? :) jinak naprosto skvelej ruznorodej set, kterym potvrdil, ze patri mezi top newcomers poslednich par let. jen skoda ze nebyli oba, jako na LIRu.
    Montak zacal trackem Caligo, jehoz najezd lidi fakt dostal varu, jak jsem dlouho nezazil, atmosfera by se v tu chvili dala krajet a ze vzpominky na drop mi naskakuje husi kuze jeste ted pri pomysleni. ze zacatku pokracoval hodne vlastnima vecma, 1985 a dubplatama obecne, ktery znely vsechny hodne podobne a hodne libove. :) posleze zacal hrat vic rozmanite, nekdy hodil i neco "pomalejsiho". celkove to nebyla tak plynula sypacka jako na zacatku roku v Crossu, kdy jsem si dovolil jeho mixing skills vynest nad Alixe, coz v primym srovnani chte nechte musim potvrdit. je to fakt genius a jestli ho dnb neprestane zajimat, cekaj nas jiste velky veci. zdalo se, ze ho to fakt hodne bavi a lidi to dokazali nalezite ocenit. navic vypada jako skromnej klucik. prislo mi, ze kdyz pak potreboval rict neco Eskovi, kterej zrovna hral, tak byl skrcenej pod pultem, aby nezavazel a nestrhaval na sebe pozornost. :)
    chtel jsem jit domu v domeni, ze jsem vsechno toho vecera uz slysel, ale Eska hned zpocatku naznacil, ze jeste neni konec a souhlasny a uzanly palcani po rameni od GLXYho to jen potvrzovalo. Kamcza po prvnim stridani po zhruba 20 minutach uz zvolnil, coz pro me byl impuls odebrat se pri nalsedujicim stridani do postele...

    na ty Scene je vzdycky takova zvlastni prijemna atmosfera, kdy se lidi hodne bavej a jak rika Rondo "jdou s tim a drzej" :), ale zaroven mam vzdycky pocit, ze by tam uplne stejne reagovali v podstate na cokoliv (v ramci rozumnejch elektronickejch mezi), co by jim bylo v tu chvili predestreno. nevim jestli se mi to jen zda a proc...
    v kazdym pripade pres vsechny ultra bomby, ktery padly tento i minulej tejden, nejvic rozbiji parket dve veci - Cocooned a VIP, ale hlavne a predevsim Pick Up The Pieces feat. Boudah (Skeptical Remix), cejtim z toho "track roku", pac ty reakce sou fakt radove jinde, nez na vsechno ostatni a je jedno, kolikrat za vecer to padne. :) na zaver jedna vesela historka, kdyz nejakej vypitek nevydrzel ten tlak, ze je tak blizko k djovi bez zjevnejch prekazek a "pomahal" Kamczovi scratchovanim na cdji, coz se z jeho strany nesetkalo s pochopenim... :)

    diky vsem a verim, ze zlatej hreb roku nas ale teprve ceka za dva tejdny v Crossu. virtuose Halogenixe jsem jeste nemel moznost slyset osobne a ocekavani jsou mimo vsechny stupnice.
    jsou to prijemny casy pro drum and bass. :)

    VEX
    VEX --- ---
    RONDO: Napada me snad jen, že Not The One muze byt znelkou nejakyho novyho serialu, jinak si ten hype neumim vysvetlit:D
    RONDO
    RONDO --- ---
    pátek nahoře v Crossu, Eterina vs. Drumstation

    UNVRS, Entire ani Overlook jsem bohužel nestihl, zrovna když jsem se postavil na bar, už začínal až po Overlookovi hrající Intakx... kterej na FB předtim napsal že akce v Crossu pro něj znamená návrat k 170bpm po dlouhý době. Tak možná i proto to odpálil To Shape The Future (remix myslim)... dál jsem nevnímal. ---

    Title po něm průřez staršíma klenotama + pár bomb z poslední doby (Untitled Horn dává nádherně), reakce na From the Deep Space byla standardně maximální (teens v první řadě "TO JE VONOOOO"), hodně zabral taky starej Galleon (zní furt jako novej), velký nadšení v lidech probudilo taky DJ TeeBee - Not the One a to už v nájezdu, což mě dost překvapilo, vůbec jsem netušil, že má tenhle track takovouhle pozici. Kromě šlapaček padlo i několik jemnějších kousků, Immaculate (?)... Krásná jevištní prezence, cenim úsměv.

    Po Titlovi nastoupil Veslak se selekcí od tribal techstep/dark drumfunk whatever Homemade Weapons, deep deep tech, hodně atmosferický, zasekaný, místy zpomalený, místy rolující. Sám jsem měl obavy jak na to bude reagovat to mladý publikum, který očividně hladovělo po pořádný neuro paštonádě, ale lidi s tim šli uplně parádně, řek bych že se částečně chytli na to hodně temný atmo, částečně na ně fakt zabíraly ty tribal zlomeniny. Velkej bigup za pestrou organickou selekci a udržení atma, celej set zakončil touhle starou brutalitou, kterou jsem úplně zapomněl, a která tak nějak i vystihuje, jakym směrem se to ubíralo.

    Outrage - Creeper - Backlash Records 001 A 2007
    https://www.youtube.com/watch?v=ntgCxpbTToM


    ze Sbstrd b2b Theya už jsem slyšel jenom začátek a mazal do postele, vypadalo to na eklektičtější rozstřel.

    Mega big-up za akci. I když se místama zdálo, že publikum chce výrazně víc do držky, nakonec s tim nádherně šli a drželi. Doufám, že napříště Tajtl zahraje i něco ze svejch dubplatů
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VON_GILOTINE: odstupem casu jeste vic dodavam ze ten Povalec je deffo jeden z mejdanu roku! ,)

    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TOOMUCH: presne to jsou slova co me napadala kdyz tam vex na Povaleci poslal Draw od quarantine a zacalo regulérní moshpit pogo. ano. intelligent drumfunk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam