• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FALLENGEMINI: np, sry. hh
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VON_GILOTINE: ja nevim, odjakziva? hard dnb odnoze neposloucham, nebavi me to, ale to neznamena, ze to k tomu zanru nepatri. tohle asi neni presne otazka, kterou bych cekal))
    ESKA
    ESKA --- ---
    Zítra v Noně takhle.

    2200 FOURSEASON
    2330 LIXX
    0100 SATL
    0300 KAMCZA & ESKA

    Online předprodej za 277,-
    Zítra na místě za 300,-

    Těšíme se ;)


    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FALLENGEMINI: ok, od kdy je halucinator dnb?
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: do ask))
    KYN
    KYN --- ---
    SYXAO:
    VON_GILOTINE: jo no, my jsme se s nemocnym dítětem o víkendu tak nudili, že si Vje vzpomněla na awards :) Napadá mě k tomu pár otázek, ale je to ztráta času.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    SOLDIK: SPY je božan
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    mini mix ke SPYovu novymu albu. luxusni jungle/dnb

    https://www.facebook.com/thespymusic/videos/574138359728696/
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    KYN: oni byly dnb awards?
    hm vesměs neznám - jako Changing F a Circle??? omg
    aspoň teda big up za 3 místo Double Trouble a 1. místo Cross
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    všichni se baví u Survey a Quartz který jsem teda neslyšel, ani jsem nějak neměl důvod protože jejich produkce jde vesměs mimo mě, ale všichni zapoměli na spodní stage kde když jsem dorazil akorát válela terka i na její poměry docela šlapavý a zábavný techínko, musím pochválit. Po ní nastoupil Karim aka 1/3 Ruffhouse kvuli kterýmu jsem vlastně přijel a musím říct že mě rozhodně nezklamal, zpočátku roviny později přidal i hodně temnej autonomic a halfstep, ale hlavně celým jeho setem se proplétala, svazovala a balila do temnoty hodně temná atmosferická nálada.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    :(
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    The Prodigy Singer Keith Flint Has Died Aged 49

    The Prodigy Singer Keith Flint Has Died Aged 49 - LADbible
    http://www.ladbible.com/...4034&fbclid=IwAR0Ahxzz1CLqltyUgXv1Ty8a6Z3Pika6hXsF6vIcaeOzRw9U3X5jx_S3wF8
    RONDO
    RONDO --- ---
    VEX: prosinec 2015, hrál si ještě se Stanthou :)) ale byl tam tehdy jenom SolHo, Hardy řikal že hrál v Crossu už někdy před tim.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Jen poznatek..... kdyz se to tady denickuje.. CROSS opet mocnej v sobotu a to mocne mocnej:

    https://www.instagram.com/p/BujmpS_At1V/


    a dovolim si malou roli proroka... Po delsi dobe sem slysel kluky z Furious Freaks a dlouho me takhle nekdo nebavil nejen mixem ale hlavne selekci a taky hlavne jejich nevydanyma trackama a zatim nevydanyma remixama od lidi z sk/cz sceny TM (Pe:Te), Acray, Ripple (Spill) ... fakt sem cumel, bylo to supr.
    VEX
    VEX --- ---
    RONDO: Survey byli v Crossu 2015, to jsme tam spolu byli right?
    RONDO
    RONDO --- ---
    Jako mega dík za pátek, velká legrace, tady pár neuspořádanejch poznámek á la report / deníček DJe

    Moc jsem se těšil že osobně potkám Quartze, protože mi byl nějak od začátku skrz svou muziku a online (ne)vystupování sympa. Přišel mi fakt velmi fajn týpek. Za mě hrál zajímavý tuny, ale působilo to trochu utahaně. Jeho hraní jsem z nesouvisejících důvodů nicméně nevěnoval moc pozornosti, spíš jsem ho pozoroval z povzdálí, takže mi třeba jeho útrapy prostě ušly... B2B s Hardym mi přišlo příjemně pestrý, hráli i nějaký "pozitivní" tuny, došlo i na neuro. Celkem se mi zdálo, že první dvě hodiny headliners' vystoupení chtěli lidi trochu víc tančit a nějak jim to nešlo, jakmile padla trochu víc jumpy tuna nebo něco tvrdšího, probrali se, ale až na poslední hodinu toho b2b, kdy oba postupně výrazně přitvrdili, působili trochu "neuspokojeně".

    O to víc jsem se nemoh udržet to trochu víc rozjet (D&R, Mr. Frenkie - Respawn, Friendless). Až na jeden max dva tracky jsem ale myslim nehrál nic, co by se normálně označilo za "neuro" - a lidi s tim šli z mýho pohledu maximálně. Pozoroval jsem to už minule na Drumstation s Eternia Music (jinak se do Crossu moc nedostanu), kde taky byl patrnej hlad v publiku po neuru (podobně jak teď zmiňuje Fallen, i tehdy lidi řvali "neuró"), na který - zdá se - jsou prostě od Crossu naučený (? domněnka). I tehdy mi přišlo že překvapivě velmi dobře reagujou na hodně rozlámaný temný ameny / reese bomby a tak... Takže bych řek, že je tam principielní otevřenost, akorát ty lidi prostě nemaj nervy na hodiny deepu a chtěj trochu protáhnout pařáty.

    Nevim co Quartz a DJing v minulosti, možná se to na něj teď celkem náhle sype. Oba týpci ze Survey maj za sebou dlouhý leta oddřený po všech možnejch sklepích, bytech i pořádnejch akcích. Před třema rokama SolHo taky zandal. A třeba Hardy teď řikal, že se vyloženě těší na hraní, že bude hrát nový věci a těší se na návrat do Crossu (kde byl někdy před několika lety...) Jinak SolHo měl podle všeho dorazit taky, ale kvůli zánětu v uchu to nedal. Tady 11 stará fotka Hardyho (vlevo) z (už taky zavřenýho) klubu Icon:


    Výpravy felláků z Berlína se účastnil i Frank co provozoval poměrně legendární klub Rosi's co s koncem minulýho roku zavřel. Patnáct let jeden z prostorů, kde pravidelně frčelo (mimo jiné) dnb. Úplně nepobíral, jak se Cross ufinancuje. Klub se mu pochopitelně líbil, akorát mu to přišlo všechno moc "dokonalý, dotažený, domyšlený", řek památnou větu, že tomu chybí "Berliner Rotzigkeit" čili berlínská "usoplenost"/špinavost/drzost.


    (HNS & Uumm, residenti Bassport party at Rosi's)

    V sobotu jsem vzal výpravu na pivo do Punta, bohužel tam hrály poměrně nudný housky, na který dnb headz neměli úplně náladu. Přišlo mi to tam ještě víc vyčitštěný než dřív, sterilita, mega škoda. Aspoň že je ta rudá pryč. Ale tak kdyby tam zrovna bylo Future Artefacts, asi by to celý působilo jinak. (Rozhodně lepší než Sousto místo Shadow uaahaaaah).

    Klubovna, kam jsme vyrazili na závěrečný pivo s posledníma přeživšíma, každopádně dost bodovala!

    P.S. - u DJ bylo mega kluzko, a podle toho co jsem slyšel tak parket buď nepříjemně lepil nebo taky klouzal... škoda toho!
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    KYN: palec za changing faces
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KYN: vzhledem k tomu co tam lidi naklikali za blbosti se nedivim


    hallucinator, dnb, jasne
    KYN
    KYN --- ---
    Nějak to zapadlo...

    Výsledky Czech & Slovak Drum & Bass Awards 2018
    http://drumplusbass.cz/news/vysledky-czech-slovak-drum-bass-awards-2018/
    L4MA
    L4MA --- ---
    VON_GILOTINE: tohle (stejne jako na Halogenixovi) imo ani nebylo matro... spis hloucky britu co si chtej povidat zady k podiu a par znudenejch nasincu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam