• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    L4MA
    L4MA --- ---
    a neslysel nekdo live Original Nuttah remix, zabiji to? :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: ja se cejtil jak kral
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA: subjektivni dojmy? radost z povedeny akce, ucastnil jsem se toho z druhy strany teprve podruhy, ale asi se da i tak rict, ze to byl jeden z nejpovedenejsich rocniku (ne-li ten uplne nejpovedenejsi). skvely ohlasy nejsou jen ze strany navstevniku, ale taky umelcu a vsech okolo nich)) az na naprosty detaily byl prubeh bezproblemovej, po lonsku nam letos docela pralo i pocasi, rekl bych, ze tohle je takovej festivalovej ideal
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: boo, nicmene diky za info.
    btw nakej pohled z druhy strany? koukal jsem na facebook, a vypada to, ze nejsem sam kdo vidi obrovskej posun. nemluve o tom lonskym shitstormu...
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA:
    AKISAN: nekolik (prevazne) CZ djs nahraval DNB Portal nebo Loud Video. oficialni zaznamy (snad) budou ze ctvrtka z Temple - Kove, Calyx & TeeBee, Muzzy x z patku z Mothership - Delta Heavy, Noisia, The Prototypes x a ze soboty z Portalu - Hybrid Minds, Viper Showcase, Eatbrain League.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: vubec nevim. asi koho si rekli a kdo si rekl.... my sme si rekli ,)
    L4MA
    L4MA --- ---
    VEX: tak ja jsem samozrejme tak starej, ze radsi kazdy rano ve ctyry jednu na rekonvalescenci domu. :) a jestlis byl naposled ve zdanicich, tak si nemohl zazit nic z toho spatnyho, takze to mohl bejt jen sok typu "z komorniho do megalomanskyho". :) ja jsem se kazdopadne na main vubec nedostal, a rikal jsem si, jestli neni vsude tak prijemne volno, protoze tam je ultranarvano?
    jinak na to prekrejvani jsem zapomnel, na Eves byla slyset main, a z tohodle hlediska fakt nebyl dobrej napad umisteni ty stage uprostred, kam se prodiraly zvuky ze tri okolnich.

    AKISAN: Riya po ni znela jak jak Ableton automix, i kdyz vskutecnosti hrala skvele! :D Marky skoro zadnej jungle, zadna samba a v podstate samej nekompromisni heavy deep shit...

    btw vite nekdo, jaky stages se nahravali? Garden asi ne?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: Halogenix byl top

    Marky a Chase n Status me mrzi.

    Kyrist chvalilo strasne moc lidi, takze me mto mrzi asi taky.
    VEX
    VEX --- ---
    L4MA: Já byl po sedmi letech a měl jsem podobný pocity jako píšeš. Super stage. Mothership totální vodlet v porovnání s tím, co sem si pamatoval ze Žďánic. wall of sound
    V pátek v noci sem byl na Eves garden a docela tam byla slyšet hlavní stage, to tak jedinej mínus, když nepočítám to, že už jsem starej a fakt ten všudepřítomnej hluk nezvládám. V sobotu dopoledne jsem to zabalil.
    L4MA
    L4MA --- ---
    LIR naprostej top strop. par let jsem vynechal, a prijel do uplne jinyho sveta.....
    na nic se neceka, od pasku, pres check, excahnge cashless meny, hajzly, az po bary samotny. v jakoukoliv dobu byla cekaci doba na piti pod jednu minutu a jako bonus strizliva a prijemna obsluha. stages bud na betonu, nebo vydlazdeny gumovejma podlazkama, ktery perfektne plni svuj ucel. vsude spousta prostoru a vynikajici zvuk i na nejmensi stagi. vsude cisto, vcetne (relativne) toiek, cistenejch v prubehu vecera. spousta sezeni, svetla, v ramci arealu vsude blizko... jeste tak zdvojnasobit pocet zachodu, a nejak sjednotit drogovej check (kamosku otocil nakej tak o 10 let mladsi cucak s par brkama s tim, ze "to je nejak moc, ne?" a "povoleny je jedno na osobu" :D coz si zrovna v tu chvili vymyslel, a prosty jiti k vedlejsimu cloveku stacilo, aby se tim vubec nezabejval. :)), a realne nebude co vytknout. clovek se skoro cejtil jak v zahranici, akorat 40 minut od prahy. :)

    Hybris, Monty, QZB, Kasra, Icicle, Bredren, Breakage, AntTC1 a DLR, Kiril, HLZ. Riya, John B, Skeptical - legendarni.
    vice nez legendarni byl napriklad Halogenix, kterej dal uplne jinak nez v crossu a celej jeho set byla ukazka jak moc je jinde. Circuits absolutni naser, kterej vycnival v plejade nekolika veceru prvotridnich deepu o celou vejsku. Kyrist, ktera michala jak kdyby byl rok 2008 - nonstop energy. Marky neuveritelnej, zadna show, jen cisty dnb umeni. :) a Spectrasoul mozna nejlepsi ze vsech, nepopsatelny.
    Riya toho moc nezazpivala, protoze odezva publika byla naprosto nulova, i kdyz tam mela nejakou typku na hypovani, to me mrzelo. ale za mixem se cini teda taky hodne solidne.

    9/10

    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VEX: a co teprve Draw, hhh
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: true story. Ste hrali vy ,)
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: I loni na něj riot
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M4Y4: Furyen zabral skvele!
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK: to sem udelal hned ,)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    AKISAN: tak hlavne, abys taky prispel.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Tak letos, konečně, na Povaleči. Přijel jsem dost pozdě, takže jsem areál vnímal v nočním režimu. Každopádně, festival vypadal fajn, líbilo se mi, jak je to i vizuálně strukturovaný, takže člověk, i ve značně vyndaném stavu (a že jich bylo), ví, kde je.) S Akim jsme si říkali, jak nám, tak trochu, chybí multižánrový festivaly, se vším, co k tomu patří (třeba chillout zóna) a to vč. různorodého publika. Bčková stage pěkně nazvučená a krom momentu, kdy byl odpálen hlavní zesík a hrál jen sub-bas a následoval velmi rychlý servis (cca 15 minut stop), si snad nebylo na co stěžovat.
    Hrálo se mi fajn, jen mi přišlo, že na tu první půlku novějších věcí lidi reagovali lépe, než na druhou polovinu, kdy jsem hrál starý techstepy/neuro/amenovky. Na Raining blood, starý Upbeats nebo Furyena ale celkem riot, škoda, že jsem tam nějak nestihl i ten Warehouse.
    Rozhodně festival, kam stojí za to jet, i jen jako posluchač a ještě raději se tam vrátím, zase, jako účinkující.:)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK: si hustej!)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam