MEDAN: kopiruju Weniu z FB, nevim jak moc tady chodi. Ja musim rici, ze jsem byl skepticky a moje dedkovstvi (a ranni vyjezd do hor) zvitezilo a neucastnil jsem se.
Za me set, který si budu hodně dlouho pamatovat. Už jsme slysel par jeho setu, když se teď vrátil a očekával, ze to nebude čisté retro. Ale to co předvedl Kemal včera se nedá dobre popsat. Evidentně je to oldschooler, pac neměl úplně nachyste mixy imo a valil to na freestyle..zaznělo spousta novych dubs a taky nějaký phace atd, plus snad 1-2 oldschool tracky..ale proste stavba setu, beaty tracku...normální orgasmus...půlka lidi to imo nepobrala, nebyl to klasicky rovny beat, což dnešní deti nepobiraji...krasne samply, nebylo to vůbec Kemal je back, ale Kemal nas prisel hudebně a zvukové obohatit a zanechat v nas něco, co není jako dnešní main proud shitove neuro clowni produkce bez duse...Kdo slysel nový track od nej musí chápat wo co go....krom Messiah a druhého tracku nevím názvy :)) PS upřímně bylo méně lidi, nechápu, ze oldschooeri až na par výjimek nedorazil, ze ti co chodí na vanocni Ssd nebo 90ky nebyli, asi pro ne není Kemal tak zadadni jako pro nas...mno a ještě jeden fail...ty chcanky co delali party v marleyi, by si měli uvědomit, ze bez Kemala by jejich neuro neexistovalo, a tak jim asi nedoslo, ze by jednou nemuseli dělat tuctovou party v Marleyi a měli by se podívat a podpořit tuhle special kalbu jak jsme to za nas delali my, kor když tenhle typek zmizí ze scény na xyz let Ares se vrátí a dojede po skoro 20letech na stejne místo činu...
...tohle je fakt ekl...