• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    INK_FLO: Nebo daj za noc dvoják...Dom na Wormhole, Roland do Stormu
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Chuck Norris zahral set, kterej se libil uplne vsem..... na nyxu
    VEX
    VEX --- ---
    Chudák Kemal si chtěl po letech složit track a někde zahrát. Kdyby tušil jaký haló z toho vznikne, možná by si to odpustil:D
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    L4MA: já se ale těším až přijede bez Doma
    L4MA
    L4MA --- ---
    INK_FLO: tak to mas dobry, ten tu byl v posledni petiletce minimalne 2x.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já se těším, až někdy přijede Roland
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: fakt ti to neprijde vsechno kolem toho uplne marny? :)
    tak jen tak vod boku, vic nez dva radky "prijde Kemal a bude tam Koogi", v ramci FB akce, v jakym duchu se bude odehravat (kdyby to teda nekdo resil :)) treba nejakej navnazovaci rozhovor s legendou? lakani na exkluzivni drop novyho dubpplate. tribute set? contest winner? nejak vypichnout, ze to neni obyc Wilkinson like noc?
    na to konto "koncepcne" sestavit lineup? zeptat se djs jestli vedej ze to neni party "The Prototypes meets Macky Gee"? nerku li se vylozene optat, jestli je nejvhodnejsi pred a po takovymhle headlinerovy nehrat starsi tracky nez 2017? jestli by slo nechat flaskhu z Beats for love tentokrat doma? :) zamyslet se jestli je vizual "prazdna sterilni stage, zarivkovej svit jak na fotbalovym stadionu a jedno fialovy svetlo" to pravy orechovy? nevim jak, ale snazit se navodit nejakou atmosferu... nevim proc to v crossu jde. delaj to ty lidi, co misto obcasnyho par vterinovyho vykouknuti ze dveri backstage, felej na stagei uzivaj si to, interagujou a proto se bavi i djs? fakt nevim... copak tu "neatmosferu" a jak to bude awkward poradatele necejtej?
    jinak na celo si neni treba klepat, osobne mi storm jako takovej nijak zily netrha, ale urcite cejtis ten rozdil v party s Robem a Kemalem, ze jo? jedna bylakomplexni zazitek a ta druha libovy podani ruky... :)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: tvl jsem si to pustil a hned úlek ...cože kdy jsem hrál na wormhole na hlavní stagei a ještě navíc z playerů?...až asi po 10ti vteřinách mi došlo že to jinej vousatej plešoun :D
    super mix
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: tak v tom autě na Shimona jsem seděl s tebou žejo..

    jak to tak pročítám tak mě to utvrzuje v tom že největší problém týhle akce byl že to bylo ve stormu... osobně já storm nějak vůbec nemusím z podobných důvodů které tady už zazněly, což asi tady ta větší polovina a asi to byl i jeden z rozhodujících důvodů proč jsem nakonec nejel, další byl ten že bych asi pak ztratil iluzi o jeho vyjímečnosti, protože jsem tak nějak čekal že bude hrát to co nakonec hrál a předpokládal jsem že by to asi až na pár výjimek nebyl úplně můj šálek kávy ... imho k lineupu podle mě vkusně zvolenej alespoň ta první polovina určitě ondra s rudou zahráli supr ostatně jako vždy a akisan s bifíkem co jestli si dobře pamatuji byl kemalovo největší fanoušek čr vůbec (svého času měl asi celou kemalovo diskografii na vinylu). no nevim jak koogi když slyším že se tam vůbec nehodil s tím co hrál tak se mi tomu ani nechce věřit ale on už je asi úplně někde jinde.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA: asi to malo sleduju, ale popis mi prosim to nedustojny promo, dal by me zajimalo, co by ti v tomhle pripade pripadalo jako koncepcni reseni a zaverem si jen poklepu na celo s tim, ze pokud mas problem s mistem konani, muzes napsat svym oblibenym promoterum v oblibenych klubech a pozadat je, at ho privezou znovu tam, kde se ti to bude cely pozdavat))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    N_I: to je skutecny clovek. sry.
    N_I
    N_I --- ---
    L4MA: člověk by měl i dojem, že to píšou nějaký skutečný lidi :)

    Lenka Zabloudilová
    Pracuje ve společnosti Storm Club Prague
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: vina promotera je urcite to, ze dela akci s nazvem "KEMAL, s nulovym infem a nedustojnym promem, je mu zatezko utrousit aspon lineup, vysere se na jakjekoliv koncept a v neposledni rade to udela v klubu, kterej vetsina dedku, pro ktery to legendarni jmeno neco znamena, nenavidi. :)

    ale tak asi jsme jen zapskly. viz "neskutecna podivana a vic takovyh b2b" :D

    "Lenka Zabloudilová
    16 February at 20:02 ·
    Boží, boží a ještě jednou boží!
    Kemal si návrat musel jednoznačně užívat, protože zahrál jako pán .
    A vražedné b2b v podání Pixieho a Sayka?? Neskutečná podívaná a hudební souhra. Víc takových b2b❤️.
    Dekuju za zatím nejlepší mejdan tohohle roku, kdy máme další oldschool?
    #backtotheoldschoolbacktotheroots"

    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    ja z toho tak nejak cejtim, jako by to snad mela bejt vina promotera, ze si DJs na lineupu nedaj ruku na srdce a neprizpusobi selekci headlinerovi. myslim, ze vsichni u natolik zkusenejch harcovniku ocekavaj, ze se jim nemusi tohleto rikat...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: to ze je lineup byl opet jen v nejaky ty jejich fb skupine, je, kor u tyhle akce, nestastny.
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: tak samozrejme, kdyz pixie hraje jako pixie tak je to proste pixie. :) ale kdyz se trumfujou se Saykem, kdo da vic rozjivenou urvanou mrdku...
    jiste, co kdo hraje, je kazdyho vec... ale kdyz existuje nejaka "dramaturgie", tak je z toho pak dobra party jako Wormhole. kdyz je to "kazdyho vec", tak spatna party, jako v sobotu.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: to jo. A ja pixose slysel xkrat a hral supr, tady musim mlcet protoze sem ho neslysel. Je pravda ze Koogi hral ne uplne selekci pred Kemala ale to je jeho vec.
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: nemluve o tom, ze nebyl lineup, a uz vubec nemluve o tom, ze chodit do Stormu pred 12. a krepcit v prazdny kachlikarne je blaznovstvi. :) proste DABE:
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AKISAN: dyt ma jazyk ve tvari, furt se směje.

    nutno rict ze ty bonus steny pomohly a zvuk byl dobry.
    drzel jsem zadni vartu se spoluveterankou reportazni a jejim chotem, t.c. legendou cz dnb pole.

    ocekavani nekdo mel nekdo ne a podle toho to pak asi citit zpetne bylo.

    mi nesedla jen ta cl9wnparada od sayka s pixosem ale treba to pak otocili. nevim, hrali pro tancici, ja musel pachat konfese na dencfloru s dalsimi nedvacatniky.

    sel sem abych mu zatleskal.
    nemel jsem pravo nic chtit. jen jsem sel predat vdek za vse. pokud se mi k tomu navic docela libily veci co hral, byl to bonus
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: a tys urcite taky hral vyborne a m4y4 urcite taky nehral sracky jako pixie... ale asi se shodnem, ze dost dulezity je, jak hrajou ty pred a po headlinerovy, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam