• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    zase celkem obdivuhodne ze takto einz-zwei byl ready, ale bohuzel vim, ze alkaci to tak maji.
    a taky neco jinyho je kdyz bys na nej rano nabeh jako velkej AKIRA a nebo jako normie klucina Fallen.

    no kolem a kolem, to mohlo byt mnohem horsi. hehe.
    VEX
    VEX --- ---
    FALLENGEMINI: top večer, rád vzpomínám<3
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: obdivuju vydrz...bych ho na hotelu nechal at si zaplati novou letenku)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    SOLDIK:
    VON_GILOTINE: celá noc ve zkratce asi takhle - Fierce hrál nahoře, dole hrál Digital. Digital přilétl z Thajska, protože tam tehdy bydlel (možná tam bydlí pořád, nevím to jistě), takže byl mega jet-lagged a omluvil se z večeře. Fierce na véču šel, cestou z hotelu mi vyprávěl o tom, jak je vyléčenej alkáč a že už přes rok vůbec nepije. na večeři vyprávěl skvělý historky, mimo jiné se v nich objevili Clayton, Ed Rush & Optical nebo Matrix, mezitím do sebe "nepozorovaně" poslal minimálně 8 piv (a to byly jen ty, co jsem stihl spočítat). během hraní odbíhal od gramců a nechal si tam v té úzké uličce, které v Crossu říkáme backstage, od nějaký random slečny lít vodku z flašky přímo do krku...a pokud se nepletu, jedna flaška padla komplet a z druhý moc nezbylo. pak jsem nějak řešil spodek a přiběhli za mnou kluci, že se to nahoře mele, po doběhnutí zpátky nahoru jsem zjistil, že opilej Venca Misology považoval za vhodný ozvláštnění večera říct opilýmu Fiercovi o sparring match, což ale nikdo z přihlížejících netušil, a všichni si mysleli, že se rvou doopravdy. Fierce se mi podařilo přesvědčit, že už je čas jít spát někdy okolo pátý ráno, protože mu v 11 letělo letadlo. šli jsme z Crossu do Absoluta asi 20 minut, přičemž Fierce nemohl už pořádně ani chodit, přesto odmítal moje nabídky, že mu aspoň vezmu bag s deskama, ze kterýho mu každejch 5 metrů vypadávaly vinyly, jak se při chůzi klátil, takže jsem ho střídavě podpíral a střídavě sbíral to, co z něj padalo. ráno jsem nejdřív jel na letiště s Digitalem, kterej odlítal už v 9, cestou z letiště nám v autě začal zvonit mobil a Steve volal z letiště, že si u nás v autě nechal telefon, jestli mu ho ještě před odletem stihneme odvézt...to se povedlo, tak jsme spěchali zpátky na Absolutum pro Dannyho. ten samozřejmě na recepci v danej čas nedošel, z recepce se mu nedalo dovolat na pokoj, protože si vyvěsil telefon, a naštěstí se mě slečně na recepci zželelo, takže mi dala náhradní kartu od pokoje...zkoušel jsem nejdřív tak 20x klepat, nic, tak jsem šel dovnitř, oslovení na několikrát taky nezafungovalo, takže přišlo na řadu lomcování s tím klubíčkem smotaným pod peřinou...po zhruba 5 minutách z pod deky vystřelil Fierce naprosto zmatenej...kde je, co se to děje, kdo jsem...což se mi podařilo relativně rychle vysvětlit, odebral se pak asi na 5 minut na záchod, odkud se ozývali nelidský zvuky, načež Danny vyběhnul ven s úsměvem od ucha k uchu a hláškou "tak jedem chytit to letadlo, ne?"...a podařilo se nám na poslední chvíli stihnout gate...na místě se mi ještě omlouval, že to s tím pitím "trochu" přehnal a že už zase skončil s alkoholem. a jak víme, tak to se nestalo, ale jako historka je to povedená))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    AKISAN: silný proboha))
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    DABE: Tenkrat ty jeho sety vyborne fungovaly jako odhanec lidi z parketu (v brne) nejsem si jist jestli jsem byl v jablunkove pak jeste :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DABE: ja si vzdycky rikam, jestli kdyz mam nejakej takovejhle zazitek, jestli by to bylo tak silni i dnes.... nevim no))

    ale treba na tobe a cphonovi a inspiralovi sem byl totalne zkoulovanej jednou a dodnes si pamatuju jak to bylo bozi a ze sem byl nejlepsi tanecnik v tech martenskach)))
    DABE
    DABE --- ---
    pokud bych v tomhle směru měl možnost vrátit se v čase, tak bych si asi vybral sety od Corrupt Souls (Telemetrik)
    Jablunkov/Brno. Bylo to na tu dobu hodně jinde
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Já to třeba teď dva roky dost nestíhal sledovat, tak mě Gilotinovo otázky docela vyhovujou *chroupe popcorn* :D
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    VON_GILOTINE: Ty ses teď po pár letech probral nebo co? :) Klute samozřejmě hraje.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Hele a Klute, ten uz taky nehraje?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SOLDIK: to bych nerekl. Jen nekteri lide kdyz hodne piji tak delaji potize a neradosti
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VON_GILOTINE: sypal se koks stetkam do konecniku?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FALLENGEMINI: dekuju ti zpetne za to jeste jednou. Je mi jasny ze to co jsem videl ci zaznamenal bylo jeste to nejlehci z te noci
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VON_GILOTINE: toho Fierce jsem bookoval já ;) a dodneška je ten event pro mě z promotérskýho hlediska jeden z nejsilnějších zážitků…samozřejmě to bylo hudebně skvělý, zároveň se tam událo hned několik věcí, co jsem do tý/od tý doby už nikdy nezažil :D nicméně už tam jsem pochopil, že Break s Fiercem už nechce nic mít, takže i kdyby se nakrásně podařilo Fierce vytáhnout z důchodu (už pár let nehraje, neprodukuje, neřeší label, a nejspíš to není poklidnej “důchod”, ale následek alkoholismu a rozkmotření se prakticky se všema lidma, se kterýma dřív produkoval/hrál), tak to Break nevezme. a sice to není úplně měřítko pro mejdan třeba v Crossu, ale když jsme 2019 dělali Breaka a SPho ve Stormu, došlo na ně suverénně nejmíň lidí, víc dotáhli i Skeptical nebo Enei, takže za ty prachy, co za něj Clive chce, se to fakt nevyplatí -.-
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    AKISAN: To je samozřejmě další faktor, ale ten v tom, při zavedné dnb noci, nebude rozhodující. Já o Breakovi uvažoval, ale jeho agent si říká o nemalý feečko. Ale kdo ví, co budoucnost přinese. :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M4Y4:
    VON_GILOTINE:
    M4Y4: taky je to mysleno, ze to neni zas az takovej balik, ani za Breaka, ALE je to drahy , protoze na ne bohuzle prijde par skalnich jen a z tech to nezaplatis. Neni to Critical.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    M4Y4: v tom pripade jsem rad ze jsme ho diky Nele v Crossu pred par lety meli moznost jeste zazit. je pravdou ze jako byvaly alkoholik tam dost vypil a choval se trosku usmevne.
    dekuji za objasneni situace
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    VON_GILOTINE: Break byl dost drahej už před pár lety a šel ještě nahoru. On se navíc profesně posunul, takže nepotřebuje tolik hrát. Fierce je trouble maker, ani nevím, jestli ho teď někdo zastupuje, prakticky zmizel (bylo zjevné, že jeho psych. potíže v posledních letech eskalovaly).
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Fierce je drahej?
    Break je drahej?

    ok omlouvam se
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam