Já to pořád ještě nějak zpracovávám, bylo toho na mě zkrátka moc.
Bohužel nás postihla tragická událost, která se stala v týdnu a jeden ze členů Phase nás navždy opustil. Docela špatně jsem to nesl, jelikož Phase Vision Factory byla vždy součástí celého projektu. Mělo to být naše první společné vystoupení po Covidu (minule se to křížilo s jinými aktivitami), ale stejně tak kluky plně chápu, zvláště když velkou část projekcí měly tvořit Romanovy VHSky. Nakonec jsme vše vyřešili vzájemnou domluvou a moc pěkné projekce nám udělala VJ Annie, za což jí patří velké díky (přeci nebude "tma").
Když si zpětně uvědomím, kdy jsem prvně psal Teebeemu, jestli by dal classics set, ten mě odmítl, jelikož byl kariérně někde jinde a přesto jsem mu každý rok napsal, bohužel však se stejným výsledkem, ikdyž se za mě přimlouval i Tony z FP. Jak to nakonec dopadlo, to po pátku víme všichni.
Den D:
Ruda hrál skvělej deep a liquid set, spousta vzpomínek na vzestup (a následný pád) Shogun Audia, Soul:r apod. Dát limit tracků na 2009, tak by tam býval přistál i Rockwell.
Ivanu jsem bohužel slyšel jenom ke konci a hrála přesně tak, jak si jí všichni pamatujeme z dob Take Controlů apod., byla nadšená a říkala, že tohle je takový throwback, že snad zase začne hrát drumandbass. Oba jsme se shodli, že tenhle večírek, ve stejné sestavě, bychom měli dělat alespoň jednou za rok. :)
Teebee je sympaťák a hlavně velký profesionál, celou cestu z letiště jsme strávili rozhovorem jak je, co bylo a kam směřuje. Bylo velmi osvěžující slyšet, že hudebně opět našel sám sebe a hlavně to, co na drumandbassu vždy miloval. Má prakticky hotová 3 alba, která mají vyjít v průběhu následujích 3 let a re-launch Subtitles (vč. remasterů) je za dveřmi! Teebee odehrál jeden z nejlepších setů, které jsem měl dosud možnost slyšet a jeden z nejlepších setů na Wormhole. Byl tak nadšený, že publiku přidal 10 minut extra a poslední track byl z chystaného alba (představte si starého, temného, vylámaného Teebeeho s moderním zvukem).
Nevím proč, ale za sebe mám pocit, že mi to hraní úplně nesedlo, byl jsem strašně unavenej a novou krev do žil mi vlila až obíhačka s Agemem, kdy to ze mě asi všechno konečně spadlo a já se mohl trochu víc uvolnit. Jo, někdy je to prostě řehole.
Spousta lidí se mě ptá na záznam - není. Tak trochu se to ve mě hádá. Z jedné strany mě to mrzí, jelikož to bylo fakt epický, ze strany druhé je to vlastně dobře neb to zachovává unikátnost zážitku a jak se červí díra objeví, tak taky zmizí.
Díky všem za podporu, hlavně těm, kdo přišli, protože bez vás by to nešlo!
A pokud byste chtěli přispět na dobrou věc a trochu tím pomoci pozůstalým:
Podpořme rodinu tragicky zesnulého Romana Duškahttps://www.znesnaze21.cz/sbirka/podporme-rodinu-tragicky-zesnuleho-romana-duska