• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    ESKA
    ESKA --- ---
    AKISAN: akorát mi do mailu dorazilo promo. CELY ALBUM. omg. tak já mám večer jasnej. Gauč. Čaj. TeeBee. <3
    ESKA
    ESKA --- ---
    AKISAN: tenhle je naopak celkem dobrej... ale teda Lenzman po něm ho trocu zostudil, ale to je Lenzman :D :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KAMCZA: myslim si, ze lineup, misto, tech gear a datum rovna se zarucenejch uspech. S dobre mirenym promem tam muze dorazit i pres 1000. Vim, nikdo se me neptal))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: je to ten prostor jak mam ten Rinse set...jestli ti nevadi ze obcas na tebe nekdo sahne nebo naopak ti poda drink, brko whatever tak fakt supr vibe. Navic vzdycky se rikavalo uz z dob stary Roxy... pojd k djovi,tam je nejlepsi zvuk))))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KAMCZA: tvl vidis. V zivote by me nenqpadlo ze roxy je 360 ale dyz to reknes takle tak totalne jo hhh
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    FALLENGEMINI: napsal si to úplně přesně.

Dj nebude uprostřed a nebude to dokola. V tomhle podání je 360ka spíš, že pustíž lidi okolo a za DJe a dáš tam zvuk. Roxy to tak má celej život :D
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: já vim:)
    VEX
    VEX --- ---
    FALLENGEMINI: jo rozhodně ty halovky jsou extrém. Přitom by stačilo před stage postavit pár beden. Ale tohle je uprostřed. Přijde mi to hrozně divný. Le me old.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    A zvuk, bych neresil, dela to Force, Pixos si to pohlida.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: a navic pro me, jako pro dje lepsi, mit lidi u sebe a chytat vibe primo u sebe.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: ja se tomu teda nikdy nevymezoval. Jsem rad, ze sem mel modly a ikony.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Coz je tou kulturou gigantickejch stagi o hovne no.

Takze souhlas ze kdyz dj najednou neni 70m daleko od lidi 20m vysoko, je to lepsi i pro nej stran feelu co ten crowd vic bere a pro hodne djs i partygoers to vlastne muze bejt uplna novinka hhhh

To sem teda zvedavej na ten zvuk
    RONDO
    RONDO --- ---
    boiler room setup > dj na podiu
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VEX: vidíš, já v tom vidím přesně to opačný - hvězdy z těch umělců děláš, když je jebneš na obří podium a necháš k nim lidi vzhlížet s dostatečným odstupem, tím jim vnukneš ten pocit, že ten člověk za mixem je něco víc než ten plebs okolo nich. když toho DJe postavíš doprostřed davu, ti lidi v tu chvíli vidí, že je to taky jen člověk z masa a kostí.
    VEX
    VEX --- ---
    Teda upřímně přijde mi to jako pitomej formát, kterej to posouvá ještě dál v tom vzhlížení ke hvězdám, kterýmu jsme se na začátku taneční hudbou vymezovali, ale to už se děje dlouho. Takže to je asi irelevantní.
    VEX
    VEX --- ---
    FALLENGEMINI: jde mi o zvuk, nic jinýho. Jestli to tomu neubírá, tak pohoda.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VEX: nevím, jak nad tím přemýšlí kluci, ale my to třeba v lednu dělali z toho důvodu, že to ty lidi víc vtáhne do dění...jedna věc je, když máš eventy, kde jsou headlineři, který produkujou/hrajou mainstream a neuro, to je pak hodíš na podium dál od lidí a stejně je to jedno, protože tahle hudba je dělaná primárně na to, aby ty lidi rozhejbala, u těch deepů/liquidů mám pocit, že když toho DJe šoupneš mezi lidi, líp se pak přenáší ta energie, než když ho odjebeš 5 metrů od nich a někam na piedestal, to se ti tam pak ti lidi nejistě v hloučcích pohupujou. naprosto chápu, že každej má vlastní preferenci toho, jak si chce jako návštěvník tu akci užít, nepřijde mi ale, že by tomu 360 setup nějak výrazně bránil - když nechceš jít na střed, tak prostě stojíš tak jako tak vzadu nebo třeba na balkoně a zvuk (pokud je to udělaný dobře) by měl bejt pořád stejnej.
    VEX
    VEX --- ---
    KAMCZA: dobře no. A proč vůbec?
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    VEX: Jakože jo, ale dobře pořešená s plnotučnym zvukem dopředu a dostatečnym dozadu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VEX: prej je to lepsi nez, nevim, stage. Holt doba, asi muzeme bejt radi ze neni povine 20kamer u pultu tisic degesu co strkaj zezadu do dje a lejou piti do techniky jen aby se ukazali pred kamerou.

Osobne nerozumim jak zvuk odrazejici se odevsud vsema smerama je lepsi. Ale taky jsem oldfag a sere me kdyz slysim lidi povidat si dva metry ode me na parketu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam