• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    EZEE: obe strany ty desky sou zlatej fond elektronicky hudby🖤
    EZEE
    EZEE --- ---
    Marcus Intalex & ST Files - How You Make Me Feel (Original)
    https://youtu.be/e4imUOY-wZw?is=lPMVBfmR-nQX2iBO
    KYN
    KYN --- ---
    Jé, tady se nic nezměnilo
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    KAMCZA: tvl až teď koukám že tam je i Zero Tolerance, jsem si to ho nějak na první dobrou nevšiml ;) dobrá práce hoši!
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Za mě jsem se rozhodl to celé smazat, známe se se Štěpánem přes 20 let a tohle neni to, co chci, aby tu vyselo. Kdo sem chodí pravidelně si to přečetl, příadně udělal screeny :D a to stačí.

Štěpáne see you soon a můžeme si to říct osobně.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    "a nehlaste se vsichni!" :)

od mesta Hodonin mame na tri letni denni / vecerni open air akce (techno / dnb / techno) 15 000,-(tzn 5000,- na akci), aparat, plakaty (+nejaka mala konzumacka) k tomu. podminka dotace, akce bez vstupneho :)

prvni techno mame hotove a zrovna davam dokupy dnb na 24.7. v case konani od 17:00 - 00:00 / all vinyl. kdo by mel zajem hudebne obohanit nase jinak naprosto kulturne mrtve okresni mesto v poctu 4 djs, muze mi napsat do zprav. a jak sami vidite, je to spis charita :) sami tam hrajeme uplne bez honoraru.

po letech naprosteho ticha se tady druhym rokem od zakladu snazime privest zpet lidi k hudbe a casem delat akce vetsi a nakonec to predat nekomu treba mladsimu.

na stara kolena zaciname od zacatku.

jak to tam vypadalo loni po 16. hodine, muzete videt na kratkem zaznamu meho setu. :))

[SOLDIK @ dnb mp3 - sety, podcasty, mixy, etc..]
    RONDO
    RONDO --- ---
    ESKA: Ve vší úctě, příspěvek ve kteryms tvrdil, že si hejtil akorát Epic je pryč, a stejně tak příspěvky, ve kterym si celkem zbytečně hejtil přímo Akiru. Nevim co máte za issues mezi sebou, ale v tuhle chvíli to tady vypadá tak, že Štěpán jednostranně něco vyeskaloval (no pun intended), a tak to uplně nebylo, ehm.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DABE: souhlasim se vsim.
    RONDO
    RONDO --- ---
    tkrv Zlomená Scéna, ne Nová 🤣 sry
    L4MA
    L4MA --- ---
    teda s tim vysypavanim to je solidne zoufalej kop. dynapep rulezz. :D mrzi me, ze se takhle skorpite, pritom sklonovat Epic jako nejakou konkurenci je uplnej nesmysl, normalni clovek o tom v zivote neslysel a pri pohledu na lineup uz ani neuslysi. kazdopadne mit Akiho na akci je fakt vyhra. ten by zbigupoval a do krve obhajil i party v uranovym lagru. :D
    RONDO
    RONDO --- ---
    Jako nezúčastněnej pozorovatel, co má v úctě Štěpána i Novou Scénu: působí to jako nějaká srpnová horečka.
    Co se děje? Máme duben.

- Zásluhy Nový Scény sou nezpochybnitelný, osobně bych si přál, aby si team svoje odmakaný hodiny normálně zaplatil. A ideálně by mělo něco zůstat jako polštář na eventuelní budoucí provary a průsery. Většinou nereálný, vim. Ale v principu mi nepřijde uplně OK, že všichni dostanou zaplaceno, až na ty, kdo maj za celou akci zodpovědnost a investujou vyšší desítky hodin do toho, aby to proběhlo a ještě k tomu ručej vlastníma prachama.
    - Štěpán objíždí za pár šupů všechny prdele světa. Kdyby to dělal cíleně pro peníze, vypadalo by to hodně jinak. Fakt se řeší akchually domluvený a podle domluvy zaplacený feečko z párty před pěti rokama? Nechápu.
    - EPIC smrdí úpadkem 🤷‍♂️. Šel bych tam za desítku zahrát? Asi jo. Ale asi bych to tady ani nepostoval.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já vás kluci moc nechápu, tohle hejty si ve "scéně" jedete už tak dvacet let, že si někdo dovolí udělat party jinak než naše bandička, tak hned kurví scénu - tenhle má moc malý vstupný, druhej zas moc drahý, jeden platí DJjům moc, druhej nic.. wtf? V čem je problém - je to konkurence, to je jasný, ale monopol za scénický zásluhy neexistuje..
    U toho Epicu - je tam i kladná věc, že tu existuje místo, kde pustí chlup. Samo že to je komerce, tak tam nechoď a je po problému, ne?
    Druhá věc k zamyšlení je ještě, když už teda děláš někde ze srdce party za párek a rohlík, všechny přemluvíš ať ti tam hrajou za cesťák, kam ale přijde stejný množstí lidí, co utratí stejně peněz jak v tom mafiánským Epicu, tak kde ty prachy teda skončí a kdo je teda ve výsledku za okurku?
    DABE
    DABE --- ---
    AKISAN: no jasně, ale to nejspíš srovnáváme hrušky s jabkama. můj point byl ten, že kvalitní headliner nemusí explicitně znamenat vstupné litr.
    znám dost případů, kdy ani tak nejde o sumu za fee, ale o to sem toho člověka vůbec ukecat, aby přijel např do klubu zahrát pro cca 300 lidí.
    skutečnost, kam se dostaly sumy v rámci mainstream dnb je samo o sobě vypovídající;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    vidim picu na to , tak tam mam chyby...ja po sobe prispevky nikde nemazu.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: delam kidne i dnes a bifik taky, kdyz to bude mit smysl a prinos a nebude tam "promoter" co te ukecal na cestak ale na vysypavani ma. Nedjriv to beres jako mladistvou nerozvaznost , ale pak vidis, ze se to za ty roky nehlo a bohuzel/bohudik, takovejch neni malo.

A ano (samoobhajoba) neni vubec nutna mezi nama dvema a dalsima tady, ale i kdyby to cetl jeden clovek co nevi, tak at vi a navic uz odsud litaj printscreeeny vsude mozne a me chodi zpravy na intsta. Takze bohuzel, kdy neco placnes verejne, dostanes verejne.
    VEX
    VEX --- ---
    B4L, Svojšice, Mácháč jasný, ty taky celou dobu v "pomlouváme" za tohle haníme ne? :D
    Roxy tam historicky za přístup dostávalo taky kartáč, jestli si dobře pamatuju. Ale jo no, dneska ten klub vypadá ve světle těhle Epic diskoték jako underground.
    Btw vzpomněl jsem si u tý tvojí obhajoby (která asi není nutná) na akce, co jsme před lety dělali v ústí, kdy jsi přijel s Bifíkem za směšný prachy blížící se nule and I think it was beautiful:)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DABE: bavime, ale ty si zacal "srovnavat" a ja jen poukazuju na to ze v Ankali byl tede nekdo, kdo stal mene nez jedna polozka celkovyho lineupu do Epicu. Vec vkusu a co se lidem (nel)libi je vec druha ale o tom se nebavime.

Pro priklad, zijeme v dobach, a ja rikam, ze to za me je uz nesmysl, kdy nekteri dnb producenti berou..

70.000 az 100.000 eur za hodinovej set...berte to jako icebreaker jak moc je tahle debata zbytecna.

A kdo se chce na tom uplne zabit, tak si zjisti kolik stoji dj set chase and status na letni festaky.... to je potom jizda)))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: jasne ale to s tim headlinerem, jestli to vubec tak bylo, byla chyba dnb allstars, kterej tak predal informace Epicu ne? me to prijde teda uplne jednoduchy.
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: já o Epicu nevim nic, kromě jejich prezentace a sítích a tady toho vypouštění proma s Headlinerem, co hraje na jiný akci :D

Píšu obecně k tomu tvýmu obecnýmu doporučení, že si každej má hledět svýho a nekritizovat.
    DABE
    DABE --- ---
    a to se tady bavíme vážně o tomhle? nic tak hrozného (včetně vizuálu) jsem dlouho neviděl:)
    dnb allstars neznán (naštěstí). nicméně plně chápu rozhořčení kluků ohledně toho, že jedna velká diskotéka ve městě se z pozice síly a kapitálu za zády rozhodla dělat dnb mejdany, ale o scéně ví nejspíš prd a nějaké dopady neřeší...
    pokud někdo dělá promoteřinu od srdíčka a žije tím, tak je jasným, že koncept ala epic nepotěší... Nicméně z mé pozice už řeším spíše určitou úroveň lineupu a hudby jako takové a konkrétně tahle párty (dnb allstars) evidentně cílí na turisty, takže bych se toho nebál.
    Každopádně bych k podnikům tohoto typu v rámci dnb scény očekával spíše jednotný přístup a ne, že se rozštěkáte

BassLayerz Live 2 | DnB Allstars
    https://www.youtube.com/watch?v=hTwyk67s5h0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam