• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Za mě jsem se rozhodl to celé smazat, známe se se Štěpánem přes 20 let a tohle neni to, co chci, aby tu vyselo. Kdo sem chodí pravidelně si to přečetl, příadně udělal screeny :D a to stačí.

Štěpáne see you soon a můžeme si to říct osobně.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    "a nehlaste se vsichni!" :)

od mesta Hodonin mame na tri letni denni / vecerni open air akce (techno / dnb / techno) 15 000,-(tzn 5000,- na akci), aparat, plakaty (+nejaka mala konzumacka) k tomu. podminka dotace, akce bez vstupneho :)

prvni techno mame hotove a zrovna davam dokupy dnb na 24.7. v case konani od 17:00 - 00:00 / all vinyl. kdo by mel zajem hudebne obohanit nase jinak naprosto kulturne mrtve okresni mesto v poctu 4 djs, muze mi napsat do zprav. a jak sami vidite, je to spis charita :) sami tam hrajeme uplne bez honoraru.

po letech naprosteho ticha se tady druhym rokem od zakladu snazime privest zpet lidi k hudbe a casem delat akce vetsi a nakonec to predat nekomu treba mladsimu.

na stara kolena zaciname od zacatku.

jak to tam vypadalo loni po 16. hodine, muzete videt na kratkem zaznamu meho setu. :))

[SOLDIK @ dnb mp3 - sety, podcasty, mixy, etc..]
    RONDO
    RONDO --- ---
    ESKA: Ve vší úctě, příspěvek ve kteryms tvrdil, že si hejtil akorát Epic je pryč, a stejně tak příspěvky, ve kterym si celkem zbytečně hejtil přímo Akiru. Nevim co máte za issues mezi sebou, ale v tuhle chvíli to tady vypadá tak, že Štěpán jednostranně něco vyeskaloval (no pun intended), a tak to uplně nebylo, ehm.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DABE: souhlasim se vsim.
    RONDO
    RONDO --- ---
    tkrv Zlomená Scéna, ne Nová 🤣 sry
    L4MA
    L4MA --- ---
    teda s tim vysypavanim to je solidne zoufalej kop. dynapep rulezz. :D mrzi me, ze se takhle skorpite, pritom sklonovat Epic jako nejakou konkurenci je uplnej nesmysl, normalni clovek o tom v zivote neslysel a pri pohledu na lineup uz ani neuslysi. kazdopadne mit Akiho na akci je fakt vyhra. ten by zbigupoval a do krve obhajil i party v uranovym lagru. :D
    RONDO
    RONDO --- ---
    Jako nezúčastněnej pozorovatel, co má v úctě Štěpána i Novou Scénu: působí to jako nějaká srpnová horečka.
    Co se děje? Máme duben.

- Zásluhy Nový Scény sou nezpochybnitelný, osobně bych si přál, aby si team svoje odmakaný hodiny normálně zaplatil. A ideálně by mělo něco zůstat jako polštář na eventuelní budoucí provary a průsery. Většinou nereálný, vim. Ale v principu mi nepřijde uplně OK, že všichni dostanou zaplaceno, až na ty, kdo maj za celou akci zodpovědnost a investujou vyšší desítky hodin do toho, aby to proběhlo a ještě k tomu ručej vlastníma prachama.
    - Štěpán objíždí za pár šupů všechny prdele světa. Kdyby to dělal cíleně pro peníze, vypadalo by to hodně jinak. Fakt se řeší akchually domluvený a podle domluvy zaplacený feečko z párty před pěti rokama? Nechápu.
    - EPIC smrdí úpadkem 🤷‍♂️. Šel bych tam za desítku zahrát? Asi jo. Ale asi bych to tady ani nepostoval.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já vás kluci moc nechápu, tohle hejty si ve "scéně" jedete už tak dvacet let, že si někdo dovolí udělat party jinak než naše bandička, tak hned kurví scénu - tenhle má moc malý vstupný, druhej zas moc drahý, jeden platí DJjům moc, druhej nic.. wtf? V čem je problém - je to konkurence, to je jasný, ale monopol za scénický zásluhy neexistuje..
    U toho Epicu - je tam i kladná věc, že tu existuje místo, kde pustí chlup. Samo že to je komerce, tak tam nechoď a je po problému, ne?
    Druhá věc k zamyšlení je ještě, když už teda děláš někde ze srdce party za párek a rohlík, všechny přemluvíš ať ti tam hrajou za cesťák, kam ale přijde stejný množstí lidí, co utratí stejně peněz jak v tom mafiánským Epicu, tak kde ty prachy teda skončí a kdo je teda ve výsledku za okurku?
    DABE
    DABE --- ---
    AKISAN: no jasně, ale to nejspíš srovnáváme hrušky s jabkama. můj point byl ten, že kvalitní headliner nemusí explicitně znamenat vstupné litr.
    znám dost případů, kdy ani tak nejde o sumu za fee, ale o to sem toho člověka vůbec ukecat, aby přijel např do klubu zahrát pro cca 300 lidí.
    skutečnost, kam se dostaly sumy v rámci mainstream dnb je samo o sobě vypovídající;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    vidim picu na to , tak tam mam chyby...ja po sobe prispevky nikde nemazu.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: delam kidne i dnes a bifik taky, kdyz to bude mit smysl a prinos a nebude tam "promoter" co te ukecal na cestak ale na vysypavani ma. Nedjriv to beres jako mladistvou nerozvaznost , ale pak vidis, ze se to za ty roky nehlo a bohuzel/bohudik, takovejch neni malo.

A ano (samoobhajoba) neni vubec nutna mezi nama dvema a dalsima tady, ale i kdyby to cetl jeden clovek co nevi, tak at vi a navic uz odsud litaj printscreeeny vsude mozne a me chodi zpravy na intsta. Takze bohuzel, kdy neco placnes verejne, dostanes verejne.
    VEX
    VEX --- ---
    B4L, Svojšice, Mácháč jasný, ty taky celou dobu v "pomlouváme" za tohle haníme ne? :D
    Roxy tam historicky za přístup dostávalo taky kartáč, jestli si dobře pamatuju. Ale jo no, dneska ten klub vypadá ve světle těhle Epic diskoték jako underground.
    Btw vzpomněl jsem si u tý tvojí obhajoby (která asi není nutná) na akce, co jsme před lety dělali v ústí, kdy jsi přijel s Bifíkem za směšný prachy blížící se nule and I think it was beautiful:)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DABE: bavime, ale ty si zacal "srovnavat" a ja jen poukazuju na to ze v Ankali byl tede nekdo, kdo stal mene nez jedna polozka celkovyho lineupu do Epicu. Vec vkusu a co se lidem (nel)libi je vec druha ale o tom se nebavime.

Pro priklad, zijeme v dobach, a ja rikam, ze to za me je uz nesmysl, kdy nekteri dnb producenti berou..

70.000 az 100.000 eur za hodinovej set...berte to jako icebreaker jak moc je tahle debata zbytecna.

A kdo se chce na tom uplne zabit, tak si zjisti kolik stoji dj set chase and status na letni festaky.... to je potom jizda)))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: jasne ale to s tim headlinerem, jestli to vubec tak bylo, byla chyba dnb allstars, kterej tak predal informace Epicu ne? me to prijde teda uplne jednoduchy.
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: já o Epicu nevim nic, kromě jejich prezentace a sítích a tady toho vypouštění proma s Headlinerem, co hraje na jiný akci :D

Píšu obecně k tomu tvýmu obecnýmu doporučení, že si každej má hledět svýho a nekritizovat.
    DABE
    DABE --- ---
    a to se tady bavíme vážně o tomhle? nic tak hrozného (včetně vizuálu) jsem dlouho neviděl:)
    dnb allstars neznán (naštěstí). nicméně plně chápu rozhořčení kluků ohledně toho, že jedna velká diskotéka ve městě se z pozice síly a kapitálu za zády rozhodla dělat dnb mejdany, ale o scéně ví nejspíš prd a nějaké dopady neřeší...
    pokud někdo dělá promoteřinu od srdíčka a žije tím, tak je jasným, že koncept ala epic nepotěší... Nicméně z mé pozice už řeším spíše určitou úroveň lineupu a hudby jako takové a konkrétně tahle párty (dnb allstars) evidentně cílí na turisty, takže bych se toho nebál.
    Každopádně bych k podnikům tohoto typu v rámci dnb scény očekával spíše jednotný přístup a ne, že se rozštěkáte

BassLayerz Live 2 | DnB Allstars
    https://www.youtube.com/watch?v=hTwyk67s5h0
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: jasne to co pises je vlastne pravda a o hazeni klacku pod nohy, hlavne moje prvni roky, bych mohl napsat romany, ale nemuzes kazat vodu a pit vino, protoze sam mas "bordel na svym hristi" a kdyz chces kopat konkretne do Epicu, coz je klub primarne s elektonickou hudbou, co si na nic nehraje a dava jasne najevo na koho miri a jaky chce delat akce, tak v tom pripade ses bud lopagta nebo mas tulenovy videni = protoze dnb je dnes na kazdym rohu uz xx let, reklamy, filmy, tv shows, kazdej druhej radoby rapper do nej chce rapovat a HLAVNE kazdej festival uz x let zarazuje dnb jmena do lineupu svejch akci protoze proc? protoze to lidi chtej...nebavime se o tom, co je a neni na tom spravne, ale vtom pripade bys musel jebat od zacatku do B4L. Svojsic, Machace a finale do Roxy, ze se snazi vydrzet a dela hodne jmena na jistotu v ramci dnb nebo hardtechno atd. Druha vec, jeden z teamu verejne jebe napr. do art n delivery a druhej z teamu tam pak pise o vstupym aby si tam moh rozhazet letaky.... a mohl bysme pokracovat atd. Tak bud nefunkcni team nebo kam vitr tam plast.

A kdyz si to stahnu na sebe, tak kazdej kdo me zna, tak vi jak to mam a jak to maj ostatni ke me a kdo mi jakkoliv napise ze to v tomhle zaprahu, potom co mam dailyjob, delam pro penize a nebo ze nekde podlejzam, tak je to idiot totalne mimo realitu protoze djing a celkove hudba je muj zivot 24/7, venuju se ji az nezdrave moc a s cistou hlavou, coz prospeje uplne kazdymu, a rozepisovat co a pro koho delam tady nema smysl ale beru to sakra vazne a poradne.

ale alespon se to tady hezky odkopalo a ja se podle toho zaridil a vim na koho uz nereagovat.... s tebou se "dohaduju" rad)
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: Jenom bych chtěl říct, že tohle "Prijde mi vic ok, delat si co chci a zacit hlavne u sebe, nez furt kopat kolem sebe…." je sice hezký a každej to děláme, ale ve chvíli, kdy ti někdo hází klacky pod nohy, tak mu to zkus říct, určitě se chytí za nos :D (Ja myslim, že v Epicu si hodně dělaji co chtěj a neviděj na tom nic špatnýho :D)
    N_I
    N_I --- ---
    ESKA: zajímavé jak se ti vyrovnaní vyzrálí lidé jdou na internet obhajovat v padesáti jako stolař. ohánějíce charitou lol.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ESKA: Tohle mi řekni jak se mohlo stát? To tu Harriet do elektrárny přeplatili nebo si dohodla dva termíny a pak zjistila, že se jí to kreje? Každopádně si neumím představit situaci, kdy by měla být nějaká zásadní chyba toho Epicu, asi si jí tam nenapsali, jen že věděli, že bude tou dobou v Praze..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam