• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEVERINEAlfred ve dvoře & Nová síť
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    JOLA: tak alfredí produkci assi znáš, ne? a toho lidu .. na údolí bych taky ráda

JOLIE2B: na co se chystáš? já toho moc kromě alfreda neznám, jen bych zašla právě na údolí a malou smrt a jinak moc nevím
    JOLA
    JOLA --- ---
    já doufam, že dám Údolí v NoDu...

jinak v alfredu na baru toho uvidim hodně z off off programu že...'DDD
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    chystam se urcite, doufam, ze stihnu alespon polovinu produkce, kterou bych chtela videt :)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    [ Malá inventura / Small Inventory / festival / 24.2.2009 / CR - Praha - Praha - Holešovice, Žižkov, Nové město, Vysočany, Modřany ] .. chystáte se tam?

jinak web http://malainventura.cz/ už funguje celkem .. až na drobný grafický nedostatky .. už nemám sílu o ně webmastera prosit, udělala sem to asi 100x
    JEHNECI
    JEHNECI --- ---
    SEVERINE: to je dobrý :) hehe, tý antistresový fólii jsem jen tak tak unikla, když se vám ty první fotky nelíbily a začalo se jezdit fotit do Prahy ;)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    JEHNECI: noprávě .. 3 chudáci / chudinky sou jeden v ubrusu s vlčíma mákama, druhej v bublinkový fólii (alias antistresová fólie, kus jí mám ještě doma, přines mi ji pracovní ježíš-ek) a třetí v aluminiu (nebyla sem u toho, alepředpokládám, že to je matriál něco jako alumatka) .. a pojí se s tím soutěž .. že kdo uhodne, kdo je tam zabalenej a bude vylosovanej, dostane nějaký volný vstupy do partnerskejch prostor (zatim nevim, jestli všichni daj nějaký lupeny, ale předpokládám, že spíš jo) + předplatný A2
    JEHNECI
    JEHNECI --- ---
    SEVERINE: jej, čím je to dotyčnej chudák nakonec omotanej? Já měla jen tu "čest" kdy mě mistr J.V. balil do baličáku a omotával izolepou či provázkem...tohle už fakt nezávidím ale když divadlo v novém balení, tak nové balení ;)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    začíná se klubat stránka http://malainventura.cz/ .. zítra bude nejspíš naplněná
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    JOLIE2B: pan sikora píše hlavně, že tomu vůbec nerozumí .. teda aspoň jestli já jemu rozumím

http://www.literarky.cz/index.php?p=clanek&id=6144
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    PHRANKY: ja prave myslim, ze v tom byl zrovna zamer. a kdyz zpivala do ty vysilacky, tak to bylo prece bezvadny ne?

SEVERINE: a co tam pise ten pan sikora? .)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    díky jehneci .-) Kočku sem neviděla (jen fotky a ty mě celkem bavily), taky sem si myslela, že to bude fajn - s Johanou se skvěle spolupracuje - ale ohlasy sem na to slyšela dost nevalný .. až na kus Nový sítě, který se to líbí .. ještě se uvidí, jestli to bude na MI v Praze .. možná taky ne.
    JEHNECI
    JEHNECI --- ---
    přidám se s lehkým hodnocení - představení Kočka Johany Švarcové. Jako člověk co má co dočinění s Inventurou v Liberci jsem se vydala omrknout do Jablonce ( ještě s pár lidmi v různých stupních zasvěcenosti do alternativního divadla) a zodpovědně musím říct, že představení zůstalo totálně nepochopeno na všech frontách a mne osobně Johana opět utvrdila v tom, že její samostatné projekty vážně ne. Jen velmi málokdy se mi stává, že v divadle koukám na hodinky, kdy už bude konec. Tady se to stalo. Musím ovšem pochválit hudbu a loutky koček (které ale zůstaly žalostně nevyužité). S Kočkou se tedy na Inventuře v Liberci diváci nesetkají.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    díky phranky .-) .. jinak testosteron přijde mělkej nemálo lidem, nejsi sama .. jinejm se zas líbí .. já když na něj šla, tak sem nečekala nic a bavilo mě, že se ti chlapi berou s humorem (jo a taky sem si v tom našla skutečnej příběh, kterej s tím - jak jsem pak zjistila - vůbec nesouvisel .. myslela jsem, že to nějak souvisí s krepskem) .. v tu dobu jsem hodně řešila patetičnost farmy v jeskyni a po tomhle představení dospěla k názoru, že radši humor s nepevným vnitřkem, než patetičnost s hutným vnitřkem (snad je to srozumitelný) .. ale to jejich onanování v krabicích třeba .. člověk si říká wtf?!
    a Emily zase nepobírá o dost víc lidí .. mě tam nejvíc bavila právě ta část, kde zpívala (jinak sem teda chvílema zívala) - bude na Malý inventuře nejspíš (ta je v termínu 24.2. až 1.3.) .. Sikora teď dobře strhal Houby od HG, v literárkách
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    JOLIE2B: akorat ze herecce nebylo rozumet kdyz zpivala. kristyna rikala, ze kdyz sedela uprostred, tak to bylo celkem dobry. ja jsem vsak sedela na kraji a chytla jsem tak 1/3.
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    PHRANKY: technicky nedotazeny? bud prosimtebe konkretnejsi, to by me zajimalo.
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    Vzpomela jsem si predstaveni Emily.. Bylo to krasny, akorat malicko nedotazeny technicky. Budete ho jeste uvadet? Rada bych to videla znova.
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    Testosteron jsem videla pred rokem.. V letaku bylo napsano, ze se jedna o pohled do duse muze. Doufam, ze muzska duse neni tak melka, jak to presentovali na predstaveni. Zmenila bych popisek napr.na duse muze podle Maximu :) Jinak bylo predstaveni zabavny, dobre zahrany, ale chybela mi v nem myslenka. Btw.jsem jedna z mala komu se Testosteron moc nelibil..
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    [ PHRANKY @ MŮJ NEJNOVĚJŠÍ DIVADELNÍ ZÁŽITEK - aktuální repertoár (nejen) pražských divadel aneb co doporučujete? ] jinak co se tzce samotneho pribehu, tak ten mozna nebyl spatny, ale nebyl podan tak, aby ho divak videl. Zas jednou jsem se presvedcila, ze divadelni hra primo o lasce je neuveritelne tezka vec.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    jen prosím - pište sem taky, když už ste na něco vyrazili, jak se vám to líbilo / nelíbilo + co + proč + klidně k tomu dodejte, jestli chcete, aby se to autoři dozvěděli nebo ne .. anebo aby to došlo k programovýmu vedení divadla, který rozhoduje o výběru projektů na příští rok (teda, neříkám, že si bude řídit názory lidí z netu .. ale zajímavý to pro ně bude) .. mně přijde, že je tady potřeba zpětná vazba, že někdy autoři nezvládaj sebehodnocení .. a že to i jim může dost dát .. tož tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam