• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    kdyz kliknu na start tak vidim co jsem tu pastnul... co to tu mas ty je to prepnuti do mestra tou sipeckou dole v levo. Jak toho docilim?

    Proto jsem to tu popisoval, aby bylo zrejme jak to u me vypada...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: proste si pripni oblibene aplikace do nabidky Start? Od toho tam ta nabidka je :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KLEINZACH: Jak rikas - pekelne: v kazdym OS mas pravdepodobne jinej SID, takze pokud tem souborum nastavis blbe opravneni, tak se k nim z toho druhyho nedostanes (ale z toho prvniho bys je porad mel videt). To se da resit pres advanced options a prevzit prava (jsi-li administrator).

    Co se tyce tech mizejicich dat - nepouzivas tam hibernaci na disk? Tim by se mohlo stat, ze mas neco z prvniho OS jeste v zurnalu, kterej pak ten druhej bere jako "hmm, nezapsany data; tak je zahodime a zkontrolujeme disk."
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak jednoduse mit moznost spustit neco z nabidky start aniz bych zacal psat/vyhledavat? Existuje tam neco jako oblibene? ve Win7 se alespon dalo par odkazu hodit hned do startu kdyz uz to nemelo tu dulezitost to byt na hlavnim panelu stale prispendlene...

    Jak v tomto zmatku mam jednoduse najit "OpenVPN" kor kdyz se to v case ruzne pohybuje :(



    Jedine co me napadlo to nahazet do metra a pokud to jde tak nastavit ze na WinKey se mi spousti metro a ne Start(zmatek).
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    KOC256: hw se zda v pohode, do smartu jsem jeste nekoukal, ale je mozny ze zacal odchazet. nicmene prislo mi ze se to deje vetsinou kdyz skacu mezi widlema a zapisuju na ty disky z ruznych instalaci (s cimz je spojeny peklicko s pravama, jak se todle vlastne resi?)
    za behu ho netrham, to je normalne interni 3.5 disk
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    HAWLIS: jako v 7ckach: control panel / power options / advanced plan settings / sleep nebo hibernace po minutach
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    dotaz k W8 - má W8 v defaultu nejakou moznost automatickeho vypnuti PC za nastavenou dobu? klasicky sleep tlacitko na TV ovladaci.. 5,10,15,30,60min... třeba.
    dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam