• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    RAINBOF: No to bylo reseni...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ARIAEL: windows 7
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    RAINBOF: Windows 8?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RAINBOF:
    ikony na plochu?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TOOMIX: to je v listě ne ? to nechci. chci si to dat na druhej monitor.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RAINBOF: QuickLaunch, co je přímo ve Windows ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    prosím poraďte mi nějaký vyskakovací panel do Windows na často užívané aplikace. Něco jako maji dole os x nemusí to být designovka jde mi o funkci ne o frajeřinku.
    PETRWEB
    PETRWEB --- ---
    Ahoj. Resil jste někdo synchronizaci cestovního profilu pres vpn (sstp)? Nastavil jsem uživatelům prihlaseni do vpn jeste před zalogovanim do domény, jenže ovsem při odhlaseni se neprovede ulozeni změn na domenovy radic, zrejme se vpn odpoji drive než proběhne tato událost. Na primem Připojení ok. Server je Win2008 r2. Klienti sedmicky. Neexistuje nejaky příkaz co bych treba hodil do planovace uloh? Diky.
    MATT
    MATT --- ---
    dik za info, jsem si mezitim precet ten princip, ze to je vlastne druha cache, asi ty prachy raci vrazim do temer dvojnasobny kapacity za stejnou cenu..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RATTKIN: Ona ta SSD cache není až takhle naivní, má optimalizace na _často čtená_ data, ne nutně _nejnovější_.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MATT: jo ty hybridy používají ssd interně jako cache. Pokud budeš používat hlavně věci, které se do 8gb vejdou (windows+office+browser) tak po pojede pěkně.
    Pokud budeš pouštět office a pak jednu nebo druhou 20gb hru, tak to nic nepřinese, protože se obsah cache bude pořád měnit
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    SSD v hybridnim disku neni dostupne pro uzivatele a je pouzivano pro interni funkce disku.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MATT: ne, na nic
    MATT
    MATT --- ---
    budu kupovat disk do notebooku a vsim jsem si, ze delaj hybridni s 8 GB SSD. Mam sanci do tech 8GB napchat W7? mam pocit, ze posledne uz pri instalaci chteli 10 gb mista. nebo na co by bylo dobrejch tech 8 GB? dik
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    JUANITA: Jdi do View / Options, pak klikni na zalozku View a na Apply to Folders. To view, ktery v ty chvili pouzivas bude aplikovany na vsechny adresare.

    JUANITA
    JUANITA --- ---
    lze nekde ve win7 nastavit, aby ve vsech file dialozich byly ve sloupcich stejne kategorie? tedy napriklad, aby v dialogu pro otevreni souboru (v kteremkoli programu) existoval sloupec 'date modified', bez nutnosti vyvolat ho rucne...

    diky!
    MELOP
    MELOP --- ---
    VECTOR: Jak tu zaznělo, je to problém ovladače grafiky - neschopnost korektně vykreslovat tzv. hw kurzor (nebo aspoň tak se tomu před dvaceti lety nadávalo, princip je ovšem stejný). Příčin může být spousta...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VECTOR: Podeziram problem nekde na graficky karte: drivery/chlazeni/napajeni/zapojeni/chyba HW, debugoval bych zhruba v uvedenem poradi.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Zdravim, mam ustavicnej problem s Windowsama, zacalo to asi nekdy od update na WP8.1. Obcas, nahodile, ale presto az moc casto, mi zmizi kursor mysi. Misto nej se zobrazujou ruzny prapodivny znaky a sem tema deformovany kursory, ale zpravidla jen, kdyz clovek na webu kursorem zastavi nad odkaz.

    Obcas se to samo spravi po par minutach, ale zpravidla je nutne restartovat pocitac. Zadne vyndavani baterii u mysi a podobne metody nepomahaji.

    Taky se to neda vyscreenshotovat, tak prikladam fotky mobilem.

    Mate nekdo podobnou zkusenost?

    Zkousel jsem googlit vsechno mozny a nejsem jedinej, ale zadny reseni krome restartu nikdo nenabizel.

    Dik za kazdou radu.

    SHINAKULE
    SHINAKULE --- ---
    GURBON: dakujem moc
    LACIF: diky
    GURBON
    GURBON --- ---
    SHINAKULE: kdyz ho ten nod nevykosti tak http://malwaretips.com/blogs/flash-player-update-removal/ a zkontroluj si jak mas nastaveny dns na routeru, pokud tam bude neco divnyho prepni na automatiku a zmen si heslo do routeru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam