• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ja vim - ale nepovim :D
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    FRK_R23: Presne tak:)
    A priste az se budes ptat v takhle omezeny komunite jako jsme my tady, tak si u toho dotazu zkus predem odpustit ty tvy dementni narazky, treba se potom nekdo bude namahat ti odpovedet.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ARIAEL: Opet si mi dokazal, jak toxicky lidi se kolem windows pohybujou. Muj dotaz se tykal hledani, ale ty se budes tocit na mym povzdechu nad sipkama. Ses normalni omezenej kripl, kterej je uplne k hovnu. Delam se spoustou softu, ale tak zbytecny a toxicky lidi ma jen widli komunita.

    Takze diky za nic, bez do hajzlu a neboj, uz se tu na nic nebudou ptat.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    FRK_R23: Kdyz nezapinal, tak nezapinal. Asi za to muzou ty chemtrails. Ty muzou za vsechno.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ARIAEL: No ja to urcite nezapinal a nedavno tam nebyly. Ale diky za feedback. Odpoved na muj dotaz asi nemas, ze?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    FRK_R23: No Windows se nikdy sami o kompresi nerozhoduji. Tak podekuj svoji pravacce za dalsi super feature a hned si ji zlom za to ze klika aniz by cekala na schvaleni od mozku...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ty modry sipky ignorujte, widle se samy od sebe rozhodly, ze potrebuju komprimovat soubory na disku... takze diky za dalsi super feature :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Prosimvas, jak se pouziva hledani ve slozce? Jsem zvyklej na spotlight z maca a tam proste nahore napisu kus slova a uz mi to filtruje... tady zkousim slovo, hvezdicky atp a porad nic...

    Diky

    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KOC256: Díky, zkusím.
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    RAGNAROK: Mno, tahle appka sice funguje, ale nějak mi nedochází k čemu vlastně slouží ;) Používání toho startmenu je nejvíc na hlavu postavená věc logiky já bych ty xpčka za nějaký mizerný desítky neměnil. No taky se mi nechtělo za 3.11 na 95. A 98 a 2000..
    Ale vážně.. Vtip nabídky start ve W10 je v tom, že je k ničemu. Pozůstatek pro klikače. Kdo rád píše ocení, že po zmáčknutí klávesy windows začnu psát co chci, spustit, enter, hit a hotovo ;) Ale zas by to nebyly widle aby si zasloužily chvalozpěv a tak bacha na jazyky.. český widle mají třeba ovládací panely nebo malování (Control a paint v AJ verzi)..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VDFLAT:
    zapnuta uspora USB? jukni do spravce napajeni...
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    W10 1809, mám notebook napojenej na USB-C hub z něj pak audio jack do repráků. Přehrávání OK, ale jakmile se mi po pár minutách vypne displej, tak audio přestane jít do hubu, ale hraje z PC. Jde tohle nějak obejít? Díky!
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    JIMX: U nekterych lidi jejich stary dobry nazory jsou platny na vecny casy a nikdy jinak, to nezmenis :)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    RAGNAROK: OK, dobry vedet ze jsou to OK programy .. minimalne vyzkouseim ve virtualu
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    PETER_PAN:
    svuj herni komp s widlema jsem nepustil uz asi rok jinde se k widlim nastesti nedostanu. Zrovna classic shell fungoval jak vino. hniti windows 7,10 jsem moc nepozoroval a nikdy jsem preinstalovat nemusel. a zrovna classic shell a w10privacy povazuju za essential. ne zadnej balast.
    JIMX
    JIMX --- ---
    PETER_PAN: tywe, tohle platilo tak naposledy za dob 95, že se musely co půl roku čistit nebo lépe reinstalovat ... od dob W2k si nepamatuju, že bych nějaký wokna reinstalil; vždycky sloužily od nákupu až do prodeje HW, což bylo většinou několik let ... a to jsem nikdy neměl špičkovej HW, spíš takovej průměr (notebooky kolem 20k)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    RAGNAROK: Hele me treba taky vadi jak strasne velkou a nesmyslnou maji tyhle utilitky a programky rezii. Kolik da prace po instalaci libovolnych WIN je dat do stavu ze jsou svizne, nebezi ohromny mnozstvi balastu na pozadi. A pak za pul roku ci rok, aniz by clovek neco zasadne doinstalovaval je to zase v hnoji. Jedna se i o rozlicny SW, kdy nova generace, ktera i podle datasheetu prinasi nekolik malo evolucnich funkci navic ma rezii ze to co slo na proklik na to se ted ceka treba i nekolik sekund.
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    RAGNAROK: Klid, dlaždice nemám, balast taky ne. Díky za "radu".
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    HONZAK89:
    no tak di doprdele ty balaste a pouzivej dlazdice.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KRISKA: na vine zrejme byla stara ssl knihovna u wgetu a navic sem objevila soft webcopy, co to nejak pouzitelne zpracoval, kdyby treba nekdo hledal tip
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam