ONEHEART:
OTZ:
Chlapi čtěte prosím pořádně a v souvislostech i mé předchozí reakce.
Já si na Office 2010 nestěžuji a jsem s nimi naopak pro moje užití plně spokojený. To že Word v nich neumí otevřít PDF ok beru a vůbec mě nerozčiluje.
Ale třeba už 2013 a výše se mi prostě už jen graficky nelíbily a prostě nebylo to pro mě příjemné prostředí.
U 365 to je pro mě naprostá katastrofa doražená ročním výpalným.
Stejně jako já to má i můj dlouholetý kamarád programátor.
Tehdy LibreOffice nebyly a jiné free office měli dost problémů s kompatibilitou souborů Word atd co prostě přicházeli z firem. Takže až mi přestanou fungovat 2010 tak nejspíše právě na ty LibreOffice přejdu.
Trochu bude problém jak vyřešit Outlook. Ale to snad také nějak půjde se přeorientovat.
A k online věcem mám prostě trochu problém jednak - jsou neustále 24/7 na dostřel, jsou kontrolovány. I když zrovna přes Googledrive warez jede slušně, jen nemá dlouhého trvání. :) A mám tam napojenou i herní databázi, ale mám její zálohu a když zmizí tak pro tu hru to až takový problém nebude.
A nikdy nevíš jestli ta služba náhodou neskončí, a taky neustále měnící se podmínky.
Jasně jsou to řekněme drobnosti, ale mě to zkrátka vadí.
ONEHEART: Souhlasím že o365 v browseru jsou o mnoho lepší než na Google. Ale ještě jsem s tím moc nepracoval, jen se na to koukal.
Zajímalo by mě jestli tu browser verzi jde použít i třeba na nějakém Linuxu.