PES: Umíš prosím z toho zjistit sata připojenou pozici? Já to zkoušel googlem a nic jsem nenašel a neumím se v tom orientovat.
Systém mám na nvme samsungu i dobře chlazeným. A vůbec teploty mi obvykle nepřekračují přes 65°C. I když minulý týden, se něco dělo jako že CPU a I VGA šli okolo 80°C a vůbec netuším proč.
A vím jen o tom HDD Samsung 1T, tam nějaký problém byl i když jeho diagnostika hlásila že je vše ok.
Kabely jsem kontroloval. Ale jdu si přidat do košíku raději nové. Vím že časem se může přestat pořádně fungovat ten konetkor.
Ale jinak i to nvme má být v pořádku podle magicianu, i když jeden test mi udělat nechtěl, že prý to to nvme nepodporuje.
Ale spíše jak jsem psal bude problém v té desce, když občas po zapnutí se rozsvítí jen myš a klávesnice a monitor nic. Už jen čekám až budou finance na nový HW.
Ale mělo mě to fakt trknout dřív podívat se do toho MSInfa. Ale ten explorer mi od čisté instalace padl až dneska.
Jako prostě když udělám nějaké ty diagnostiky co jsem zatím dělal, tak hlásily ok. Zkusím tedy ještě memtest