DANIELSOFT: Jen hádám na základě svých různých peripetií a W10: Za mě, bych neřekl, že je to problém Foobaru, ale přímo problém někde ve Windows (10 i 11) a nebo v tom Zoomu. (Discordu)
Dost možná pokud máš více zvukových zařízení. Integrovaný onboard kodek, plus třeba sluchátka se zvukovou kartou apod.
Pak přijde nejspíš nějaká aktualizace a Windows má z toho hokejový zápas. To co jsem myslel, že si pamatují nastavení tak ne.
Takže kromě toho že občas musím znovu přenastavit audio hlavně výstup. A poslední dobou, třeba dnes se mi stalo že jsem pustil přes media player video a na pozadí se mi spustil zvuk u videa na FB v prohlížeči (to mě docela zaskočilo) i když jsem tu stránku neměl v popředí, takže jsem musel hledat zdroj, protože mám i několik otevřených youtube. Discord už ani neřeším že sice slyším komunikaci s člověkem, ale neslyším zvuk počítače, ten je stále aktivní v druchých sluchátkách. Hlavní je když nemusím zase šašit s mikrofonem kdy mě druhá strana špatně slyší a nebo špatně slyším já ji i když mám hlasitost sluchátek na 100%.
To že někomu ten problém odstranila koupě mikrofonu, mi přijde nesmysl a ten problém se mu vyřešil, že si změnil nastavení aby mohl používat ten nový mikrofon. A typoval bych že dost možná, se ten dotyčný z problémem setká znovu.
Jo a ještě mám nějakou zvukovou záležitost, že mám reproduktory v monitoru a ty jedou zvuk přes grafickou kartu. Takže když jsem zapojil HDMI tak mi hrály reproduktory na monitoru a ne Televize.
Ještě mě napadá, nemáš zapnuté Sonic Studio Virtual mixer? Ty jsem myslím musel zakázat aby se mi aktivovalo možnost přemostění a mohl jsem v GoldWave nahrávat zvuky co slyším. Takže mi dělal také bordel.