Ahoj,
mel bych takovou prosbu o radu, jak vyresit jeden problem ve Win10 Pro (22H2).
Zacalo se mi dit asi pred pul rokem to, ze kdyz pustim Adobe Photoshop, tak mi jakoby veskere menu PS poblikava a neni mozno na nic kliknout a jedine, jak toho docilit je udelat Alt+Tab preklik jinak a znovu do Photoshopu. Pak muzu udelat jednu akci a opet se to (v 90% pripadu) opakuje, v ostatnich mi to dovoli udelat treba dve akce. A tou akci myslim cokoliv, treba Open file, najet do menu, vybrat polozku z menu, proste cokoliv.
Rikal jsem si, ze to bude zadelanejma windows, tak sem nedavno reinstaloval. Doinstaloval potrebne drivery a pouze nainstaloval Adobe a zkusil. A dela to uplne stejne.
Tak sem Adobe CS odinstaloval a zkusil si najit nejakou starou cracklou verzi. Stahl sem si jich asi pet. Delaji to uplne vsechny.
v logu to nic nepise, resp pouze o spusteni, ale zadny alerty.
Vsechny ostatni aplikace bezi uplne v pohode.
system mam pomerne solidni, pred tim pul rokem bylo vse naprosto bez problemu a slapalo to svizne, tim to byt nemuze (i9, 48GB RAM, GTX 1080 Ti)
Nenapada nekoho prosim, cim to muze byt? Zkousim to googlit, ale asi dotaz pisu blbe, nic sem so far nenasel za radu. A vzhledem k tomu, ze v tom upravuju fotky coby fotograf, je to fakt dost frustrujici :(
dik moc za pripadny napad, co s tim.