• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Bitwarden mi na PC nebere prihlaseni pres biometricke udaje (oblicej), a to ani v Brave prohlizeci ani primo v aplikaci, na tabletu i telefonu vse funguje.
    Prihlaseni probehne ze je vse "OK", ale stejne me to nuti prihlasit se pres master password, to me celkem nebavi. nejake napady? v nastaveni vse ok.

Vlastne to prestalo delat z niceho nic, treba po roce (aktualizace i Win11 mam nastavene pres Chris Titus Tech Tool), Bitwarden si rocne platim.

Windows 11 Enterprise, 23H2 na Lenovo Yoga PRO 7 AMD.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    kdyby nekoho trapilo heslo do RDP, ktery widli credentials guard odmita ( "Windows Defender Credential Guard does not allow using saved credentials" ), tak reseni je tady:
    remote desktop - "Windows Defender Credential Guard does not allow using saved credentials" for RDP connections? - Super User
    https://superuser.com/questions/1756354/windows-defender-credential-guard-does-not-allow-using-saved-credentials-for-r

TLDR: ulozit user+pwd s optionem /generic, tj. formou

cmdkey /generic:TERMSRV/<targetNameOrIp> /user:<username> /pass:<password>

Proc:
    Passwords saved through the RDP UI end up as "Domain" type credentials and aren't compatible with CG.
    Passwords saved through cmdkey /generic flag ends up as "Generic" type, and DO work with CG enabled.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: zkus tohle:
    Home | JACK Audio Connection Kit
    https://jackaudio.org/
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DRAGON: Musíš preroutovat ten voicemer nebo jak se to jmenuje v tom matrixu, jinak holt něco, co umí pouštět Asio/vst efekty.. asi najdeš standalone sw..
    Tvl hlavně nepiš tomu co to programoval, nebo si ustřelí hlavu ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LOPIK: bohužel, tomu se nic takového nastavit nedá. Nebo sem slepej. (pouze si vybiras jestli je to stereo, mono nebo surround, nic o frekvenčním pásmu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: No já to pak odinstaloval a dal do bookmarků nějaký alternativy, že se na to podívám později, až zase bude chuť. Jak duplikovat výstup jsem nenašel
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DRAGON: Da, třeba ten VB audio na to má sw - ten mixak.. I win můžou mít něco - hledej to u vlastnosti reproduktorů, co máš kolem toho výstupu pro sub.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Stahnul jsem VoiceMeeter, ale ten to umí jen na Input, ne Output.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: Aha, znělo to, jak když si ze mě trochu utahuješ :) Nevíš, jestli se dá na každý den output definovat equalizér? Že bych tomu monitoru sebral basy a nechal je jenom tomu subu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Dva týdny trvalo, než mi tam potvrdil admin účet a na dotaz jak spojit více vstupů/výstupů ani čárka! :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: nebud zlej, ne kazdej rozumi vsemu :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Mají tam forum, ale základnímu ovládání se moc nevěnují mi přijde :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jediny, co je neprijemny, je to, ze nefunguje lista Volume ve windows, musi se to resit pres tu matrix appku, si holt zvyknu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tak funguje, diky :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zkusim, diky moc
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Pak si tam budeš muset hrát ještě s těma latencema, je to tam taky někde.. samozřejmě počítej s tím, že jak zapojíš do PC třeba sluchátka, tak se ti to může celý dojebat a žere to něco z výkonu. Je to celý drbání pravou nohou za levým uchem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DRAGON: Teď jsem to rozchodil skrz ten Matrix, ale je to oser - klikej přes control, v, v settings jsem si musel přepnout Virtual ASIO Mode na "Intl32LSB", jinak to po pár sekundách vypadlo, hrál jsem si tam i se sample ratem atd., chce to trochu práce..

Takhle to mám nastavený, jako playback device ve windows si nastav ten "VAIO1 - VB matrix in 1"

LOPIK
    LOPIK --- ---
    Koukni ještě na ten Matrix, ten by měl umět to routovani
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    škoda, že tam týpek nemá kontaktní formulář, bych se ho zeptal, co z toho použít (jestli vůbec) a rád bych mu za to poslal donation, takhle bez podpory na to kašlu..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    z tohoto teda nejsem moc moudrej: All audio streams sent to VB-CABLE inputs (Playback Device) will be forwarded to VB-CABLE outputs (Recording Device).

Ale ja v Playback normalne vidim svoje dve zvukovky a pak
    Cable Input. V Output vidim Cable Output, kde mam nastaveno listen to this device s playbackem pres monitor. Ale to neni uplne to, co sem potreboval.
    Ja bych potreboval nejak nastavit, ze jedna zvukovka je treba Cable A input a druha zvukovka Cable B input a to by to vyresilo. Ale tohle smesuje imho vic vstupu do jednoho vystupu, ja potrebuju presnej opak: jeden zvuk z Windows poslat do dvou zvukovek.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam