• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANOUKEPSYCHOTERAPIE
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SEBIEN: aneb snadná transformace vtipu o muzikantech. Potkají se dva psychologové a nepomlouvaj žádného dalšího.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ZUZKAOU: guru Járy :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Guru Járovi hrozilo 12 let. Teď je vše jinak. - Zlínský deník
    http://zlinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/guru-jarovi-hrozilo-let-ted-je-vse-jinak20120104.html
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PETJULE: tak především se nezdržuje v ČR. Ale co si naposled pamatuju, tak to z nějakého nepříliš jasného důvodu přehodily z ostravského zastupitelství na zlínské a nejsem si jistá, jestli už vůbec padlo obvinění.
    FONTAIN
    FONTAIN --- ---
    PETJULE: v tom starém Reflexu je spověď ženy, která prošla jeho odháčkováváním....celem dobře vysvětluje ten proces toho zblbnutí... ještě ty jeho naháněčky k tomu asi dost pomáhaj...jedna je dokonce vyfocená v tom reflexu.....
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    ZUZKAOU: jó vlastně to je tahle kauza - už jsem si to spojila, bylo to docela propírané v médiích, že... jsou už k těm trestním oznámením nějaká rozhodnutí soudu? asi bude mít guru Jára vymyšlené i tohle, co, aby ho jen tak nečapli...

    NARVAH: teoreticky rozumím,ale v praxi to imho je jiné :)
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    PETJULE: třeba je dobrej.. chápeš: nadsamec
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PETJULE: Ten systém měl dobře vymyšlenej. Nabízel kurzy typu astrologie, tarot, nějaké ezo-výtvarno, feng-šuej, pseud-jóga a tak. Kromě kurzovného taky prodával učební materiály. Ty kurzy byly volně přístupné a učili to lektorky z vnitřních kruhů. Na těchhle kurzech pak byly nabírány nadějné žákyně - tedy mladé a přístupné těmto kydům, aby se začali školit na lektorky - za to platily, měli pocit výjimečnosti a představu jak budou mít v budoucnu poslání a uživí se tím, že budou učit to, co sami mají rády. Dokonce tomu říkal univerzita, a holky odevzdávaly ročníkové práce, a dostávaly kredity a měly ročníky a studijní kruhy a tak.
    To celé dělaly už zaběhané lektorky a Óm nadsamec firuroval jako tajemé postava, co se zjeví jen občas a vyvoleným. Podle všeho byl většinu času v teplých krajích.

    No a z těchhle studentek pak bylo některým nabízeno přidat se k těm skutečně zasvěceným, což znamenalo jezdit za Járou do ciziny a platit mu tam za duchovní vedení a taky možnost odháčkování - tedy sexu s Járou, který vyléčí všechna zranění z předchozích kurzů.

    Když na něj předloni některé žačky podaly trestní oznámení, začal na svých webech zveřejňovat jejich jména a popisoval sexuální scény, co s nimi měl.
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    ZUZKAOU: dík, to mě uklidnilo :)

    NARVAH: možná jo:) ale je to hnus, udivuje mě, že k nim ty ženy chodí....
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PETJULE: jako že je nudná a nefunguje? Nadsamec nemá nic společného s výcvikem a Dragomirecký je proti němu ukázka serioznosti ;-)
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    PETJULE: možná bys svůj názor změnila, kdybys byla v jeho péči ;)
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    ZUZKAOU: šmarjá panno, nadsamec mi bere všechny mé krásné iluze o psychoterapii, pomoc!

    :)))
    FONTAIN
    FONTAIN --- ---
    ZUZKAOU: nerozumím tvé reakci..... já si o tom co jára dělá nemyslím vůůůůbec nic dobrého...jen jsem reagovala na pána něhu...respektivě na tu úvodní ětu kterou tu i NARVAH vypíchnul...a to mě nějak toho Járu asociovalo thats all
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SEBIEN: Kterýho Járy? ;-)

    proč mi to nápadně připomíná to, co píše miss Andrýsová na svůj facebook o věcech veřejných?

    Ehm. dobrá, to je OT.

    óm nadsamec má stránky zde http://www.aurarelax.com/
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ZUZKAOU: znám člověka, co se stal Járovým následovatelem. Sice jsem s ním (tím mým známým) od tý doby sama nemluvila, ale má se vyjadřovat ve smyslu, že všichni, co Járu očerňují, mu nerozumí a křivdí mu a že ještě pochopíme, jak byl skvělej a věděl víc, než my.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FONTAIN: víš co - a za měsíc úplně odjinud uslyšíš, že Jára si nechává od své sestřičky posílat blondýnky do postele ;-)
    FONTAIN
    FONTAIN --- ---
    ZUZKAOU: u mě šlo pouze o asociaci
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NARVAH: guru jára jaroslav dobeš óm nadsamec. Manipulativní šmejd, který si zařídil duchovní pasáky ženského pohlaví, co mu dodávají mladé blondýnky na sex a ještě mu za to platěj.

    Hledač je Něhoterapeut.


    Martin Jára zde nefiguruje ;-)
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    ZUZKAOU: kdo? ten dobeš? nebo martin jára?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NARVAH: Náhodou, tohle je jeden z těch poctivých hledačů. Jen je prostě šáhlej. Ale umí si přiznat, že po té co tak dva roky se plně něčemu oddá, že to vlatně může být i blbost a pak si najde zase něco jiného.

    NARVAH: filtruj v klubu o sektách. Kdomě Guru Jára taky Óm nadsamec (zcela seriozně si tak říká), civilním jménem Jaroslav Dobeš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam