• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANOUKEPSYCHOTERAPIE
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    CLAIREW: To samozrejme "musi" posoudit odbornik, ale je dobre vedet, ze se rada lidi, kteri trpi migrenami/bodavymi bolestmi hlavy, self-medikuje prirodnimi prostredky, jako je konopi a dalsi psychedelicke latky. Google viz. "migraine" / "cluster headaches" AND "cannabis" OR "psilocybin", atd... Znam lidi, kterym to na migreny fakt zabira. Rozhodne nepropaguji uzivani drog. Pouze povazuji za dulezite, aby lidi o teto "lecbe" vedeli, a sami posoudili svoji situaci, co vsechno jsou ochotni podstoupit.
    CLAIREW
    CLAIREW --- ---
    ahoj,
    dlouho už mě trápí (no vlastě celý život, ale v poslední době mnohem víc) silné několikadenní bolesti hlavy. Neurolog nenašel nic zásadního. Proto bych chtěla zkusit nějakou formu terapie a zjistit, jestli to není psychická záležitost. Nevím totiž, co bych s tím ještě mohla dělat...
    nevíte někdo, jakou formu terapie bych měla vyzkoušet... ? a mohl byste mi někdo něco doporučit..? Jsem trochu laik...¨
    kdyžtak díky
    KATIA
    KATIA --- ---
    KAMALA: imho je toto dost specifikum pedagogicko-psychologických poraden, ale ty cílí primárně na mladé do 18... možná by se to ale dalo nějak domluvit.
    KAMALA
    KAMALA --- ---
    Zdravim, prosim, neni zde mezi vami nejaky psychoterapeut anebo neznate nekoho takoveho, kdo se zabyva pacienty postizenymi poruchou pozornosti ? (ADD) Dekuji predem za pripadne tipy, je to celkem urgentni... :)
    SHERY
    SHERY --- ---
    SEBIEN: dobrá, s touto informací budu také operovat, díky :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SHERY: no, jak říkám, myslím, že i s mnoha keš terapeutama se na dvou třech stovkách dá domluvit, znám takový.
    SHERY
    SHERY --- ---
    SEBIEN: třeba dvě stovky - tak to má někdo nasmlouvané např. s OZP, ty se ale teď cukají psychoterapii proplácet vůbec...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SHERY: a máš představu, kolik si pak lidi doplácí, když pojišťovna přispívá?
    SHERY
    SHERY --- ---
    SEBIEN: nějaké pojišťovny na psychoterapii pouze přispívají a nehradí ji celou. Jinak teď se mi jedná o konkrétního blízkého člověka, tak hledám konkrétní doporučení na někoho dobrého, volného.
    No ale pak bych ráda ve své praxi doporučovala, jak terapeuty na pojišťovnu, tak bez ní - ale u těch na pojišťovnu je bohužel opravdu téměř všude plno. Ty poradny mohu být ale případně dobrým kompromisem. díky.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    (jo, a když není zbytí, posílám do Poraden pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy při http://csspraha.cz/ protože taky nemám kontakty na lidi na pojišťovnu, který bych měla ověřený)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SHERY: co znamená "částečně hrazenou"? Kolik jsou ti lidi obvykle ochotní platit? Oni mnozí terapeuté na keš jsou ochotní dávat slevy, když se člověk zeptá. Já mám takhle s některými kolegyněmi a kolegy domluveno, že mi vezmou lidi za míň, když nemůžou moc platit (a pak jsem překvapená, že se třeba domluvili ještě na nižší částce, než jakou jsem jim přislibovala) a já to dělám taky tak.
    SHERY
    SHERY --- ---
    Prosim, meli by jste pro me doporuceni na prazske psychoterapeuty, kteri maji smlouvy s pojistovnami a maji volnou kapacitu? Proste uz mam v zasobe jen ty, kteri se plati na kes... velmi casto se me ale lide dotazuji na psychoterapii hrazenou pojistovnou nebo alespon castecne hrazenou...
    KLEER
    KLEER --- ---
    MORPHLER: jé, super. to se hodí. moc díky!
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KLEER: Ostravska pobocka AKP ma na svych strankach seznam clenu s kontaktem, u Jizni Moravy jsem nic takoveho nenasel, ale na osobni nebo mailovy dotaz by mohli mit stejny seznam taky. http://www.akpcr.cz/content/category/4/34/114/
    KLEER
    KLEER --- ---
    NARVAH: radši bych paní:D mlčim.) děkuju.)
    KLEER
    KLEER --- ---
    ahojte, prosímvás máte někdo tip nebo dobrou zkušenost s psychologem v Brně, který má smlouvu s pojišťovnou (VZP)? moc díky:)) dost bych to potřebovala, ale nemůžu si dovolit dávat tolik peněz za jedno sezení..
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    kolegové, prosím, nebyli jste někdo v prosinci 2012 na workshopu Místo u ohně?
    Místo u ohně
    http://www.gestalt-praha.cz/kontakt/novinky/544-misto-u-ohn-o-kvalitach-a-dynamice-moci

    Moc bych ocenila jakékoli info nebo tip na materiály, články, cokoli.

    Díky :)
    HANY33
    HANY33 --- ---
    Obávám se...

    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    NARVAH: to by odpovídalo, protože mě učila, ale co jsem slyšel, tak už tam neučí :)

    Zápisky a materiály nějaké mám, ale to myslím nestojí moc za tu snahu, nic co by sis nedohledal na netu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam