Tak já se teda taky vyjádřím k RUŠ, jelikož vím oč jde a znám pár lidí, kteří se v té metodě školili a také jí provozovali. No, ne jednou jsem s těmi lidmi přišla do křížku. Můj názor je takový, že pro toho kdo si potřebuje vyřešit nějakou jednorázovou záležitost tak to třeba může být k užitku. Nicméně pokud se v podhoubí skývá hlubší problém, na který je potřeba se mrknout a chvíli se tím zabývat, tak metoda RUŠ může zdánlivě působit, že pomáhá, že se něco hýbe, ale ve skutečnosti si myslím, že nikoliv. Znala jsem paní, která si všechny problémy "vyrušila" ale na první našlápnutí nebo trefu do něčeho citlivého stejně začala plakat nebo se rozčilovat. Říkala jsem jí, že se to vyrušit nedá, že jí to stejně jednou dostihne, nevěřila mi...Rychlé cesty nejsou dobré a nejsou účinné. Lidem říkávám, proč všechno rušíte?? Proč nestavíte?? A tak...:) Co se týče labilnějších lidí tak bych s tím byla úplně opatrná, ale to nejen tady i v EFT nebo kineziologii...Několikrát se stalo že se po takových metodách lidé téměř dekompenzovali...