• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANOUKEPSYCHOTERAPIE
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    asi jo.. intuitivní terapie, no.. holka má histrionský projevy.. se toho nebojí.. ta její kámoška bude asi taky ne zcela komponovaná.. to pošlu vybíralovi a ten jim napíše výhružnej mejl a pak o noich bude hovořit na konferencích, že dělaj psychologům ostudu, holky nešťastný
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NARVAH: to jako maj bejt autentické emoce, co pomůžou katarzi?


    Proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč, proč?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DARJEEL: tak pokud s tím člověkem, kterému se to zdá máš možnost vést dialog, tak ho nech prozkoumat jaké pocity v to v něm vyvolává, kdy jindy cítil něco takového, co se mu asociuje a tak. Ale jinak to zní jako vcelku čistá, nesymbolická úzkost. (případně s lehkou spánkovou paralýzou)
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    no.. chuděra holka.. a ty lidi.. https://www.youtube.com/watch?v=G3T6SStMxTE#t=399 čas od 6:30.. mazec.. bohužel ten název webu je velmi zavádějící
    EVAD
    EVAD --- ---
    Mám ji ráda
    http://www.mamjirada.com/

    Mgr. et Mgr. Petra Yamuna Částková

    Jsem vystudovaná jednooborová psycholožka (FF UK). Také mám vystudovaný obor Učitelství psychologie pro SŠ (FF UK).
    Absolvovala jsem různé semináře a výcviky arteterapie = terapie uměním (např. u Dipl.KT Beaty Albrich, Dr. Strnadlové, PhDr. Lhotové, Doc. Slavíka, ak.mal. Kamily Ženaté a dalších…) Moje cesta začala u kineziologie, na kterou navázaly kurzy mandaly života (MŽ). Prošla jsem průpravou pro práci s Cestou od Brandon Bays. Dvouletým psychoterapeutickým sebezkušenostním výcvikem v systemických Rodinných konstelacích vedených Bhagatem J. Zeilhoferem. Absolvovala jsem kurzy SRT (Spiritual Response Therapy). Ukončila jsem jednoletý stohodinový sebezkušenostní výcvik arteterapie u Dr. Stranadlové a dvouletý dvěstěpadesátihodinový výcvik arteterapie u Mirka Huptycha. Absolvovala jsem jeden rok na JČU – obor arteterapie. Získala jsem dva certifikáty ze sedmidenních seminářů metody RUŠ. Prošla jsem tantrickými semináři a seminářem Vaginálního mapování. Tři roky spolupracuji se šamany z Ekvádoru a Peru při šamanských praktikách léčení. Byla jsem ve výcviku práce s ženskými archetypy – Návrat Bohyně a také se rozvíjím jako tanečnice Tance 4 živlů, který mi byl seslán ve vizi při šamanských praktikách.

    ta pani vlastni tiez domenu http://www.psychoterapeutka.eu/ , doporucujem cast cennik

    kto z vas to ma? :)

    FEFERONKA
    FEFERONKA --- ---
    VALOR: spíš bychom rádi povzbudili lidi z dalších měst, aby se toho chopili sami:) v červnu pořádáme workshop k facilitaci skupin hvn, školit přijede peter bullimore z uk. http://slysenihlasu.cz/...rkshop-facilitace-svepomocnych-skupin-hearing-voices?date=2015-06-22-00-00
    VALOR
    VALOR --- ---
    FEFERONKA: Super napad. Nechcete zalozit neco i v Praze? ;)
    FEFERONKA
    FEFERONKA --- ---
    ahoj, pro vaše klienty s duševním onemocněním, popř. i jako inspirační zdroj pro pracovníky: http://slysenihlasu.cz/ (na stránkách se stále pracuje:))
    KATIA
    KATIA --- ---
    Česká asociace pro psychoterapii - III. konference o budoucnosti české psychoterapie
    http://czap.cz/inzerce/akce-cap/22-iii-konference-o-budoucnosti-ceske-psychoterapie
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Pronájem místnosti pro psychoterapii nebo konzultační činnost / Praha 2 ]
    Hledáme psychoterapeuta do podnájmu na 2 dny v týdnu v centru preventivní medicíny na Praze 2 u Riegrových sadů.
    DAW
    DAW --- ---
    Společnost pro logoterapii
    a existenciální analýzu
    ve spolupráci
    s Psychiatrickou nemocnicí Bohnice pořádá
    13. Den existenciální analýzy
    a logoterapie
    na téma
    Téma spirituality
    v psychoterapii
    18. dubna 2015 od 9 do 17 hodin
    v Psychiatrické nemocnici Bohnice.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    já nechci interpretaci, ani snář... jen pár nápadů, je jasný, že na tom nepostavím vyšetření...
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    DARJEEL: většinou tyto padací sny značí strach z neznáma nebo taky se klientovi v životě děje něco, co nemá pod kontrolou a cítí to jako "pád" do něčeho co nemá úplně prozkoumané....může to být ale i propad opravdu do nevědomí....záleží vždy na okolnostech a také co člověk zrovna žije, musíte tento pocit anxiety propojit s tím, co je v jeho životě....těžko takto interpretovat
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    pokud k tomu chceš poučky tak si otevři nějakej snář, třeba tak nějaká interpretace bude na "padání", "tmu".. ta úzkost k tomu dobře sedí k tomu obrazu..
    DAW
    DAW --- ---
    DARJEEL: možná se ten člověk v životě cití, jakoby "neměl pevnou půdu pod nohama"
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    prosím, o jen tak obecný nezávazný think tank...

    Sen, ve kterém člověk padá, cítí tah dolů, často do temnoty, nedopadne, probudí se. Vnímáno nepříjemně, někdy anxiózní pocity u toho.

    měli by jste k tomu nějaké nápady nebo učebnicové poučky nebo něco?
    NIKAO
    NIKAO --- ---
    Ahoj, teď mi jeden kamarád nabízel, že v Bohnicích končí knihařská dílna a ten prostor je volný... kdyby jste měl někdo zájem, tak rychle kontaktujte Červenku, jde o nějaký koncept co tam dělat a s tím přijít..doufám, že to ještě nemají obsazené..
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    DAW: filtruj id Yakeen
    DAW
    DAW --- ---
    Nevěděli byste v Praze o prostorách k pronájmu na 1 den v týdnu (nebo jen na pár hodin) na psychoterapii? Myslím, že tu už proběhla nějaká nabídka, ale nedaří se mi jí dohledat.
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam