• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANOUKEPSYCHOTERAPIE
    STALK
    STALK --- ---
    SKATEMURAI: psychoterapie a léky se nevylučujou! můžeš nasadit léky aby ti nebylo tak zle a svoje témata si řešit s terapeutem.
    SKATEMURAI: a do toho máš podezření že seš bipolární a máš myšlenky na sebevraždu - tyvole tak to řeš!
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MARASAN: ok přehlédl jsem
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PETGRIDUS: pise, ze ma na par mesicu.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MARASAN: no na to jsou potřeba určité finance
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SKATEMURAI: odjed z CZ, doporucuju working holiday visa @ novy zeland
    LITROP
    LITROP --- ---
    SKATEMURAI: tak sis odpovedel sam ,, pokaždé když dělám něco sám za sebe tak se cítím skvěle,,a pocit bezpeci ziskas vsude.T by to bylo jakkoliv ty jsi pro sebe tim bezpecim.:)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SKATEMURAI: vykašlat se na rady jinejch lidí. Protože jsi chytrý, a máš řešení, a je to řešení takový, který my, co jsme v jiný fázi života nemusíme vidět.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SKATEMURAI: co vím od terapeutů, když je klient v péči psychiatra, tak se ne vždy doptavaji - spíš když o tom kliejt chce mluvit.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SKATEMURAI: aha, omlouvala :) Ano, mohl by doporučit respektive spíš nabídnout, akorát ono to s tím doporučováním u pomáhajících profesí je takový vošajstlich :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SKATEMURAI: naopak, léky jsou takový víceméně brejle. Ne, vtip je v tom, že ne každý psychoterapeut je Mudr, a kdo není Mudr, nepředepisuje léky.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SKATEMURAI: léky ti samozřejmě nemůže napsat psychoterapeut.
    STALK
    STALK --- ---
    SKATEMURAI: jak píše HELLENKA ono to neni buď a nebo. jesti ti je fakt takhle blbě mělo by to jít podle mě ruku v ruce. a nezapomeň že to chce čas. držim palce
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    SKATEMURAI: A proc je teda uz davno neberes ? Pokud jsou ty stavy delsi dobu na hranici snesitelnosti, tak by nejaky lehci AD na prechodnou dobu mohly byt opravdu prospesne. Zaroven bych ale nepolevovala v psychoterapii, pokud chces v sobe neco skutecne zmenit.
    STALK
    STALK --- ---
    SKATEMURAI: já si zase řikam co by mělo znamenat to "brát vážně" a jakej komentář by si očekával - a nemusíš na to odpovídat jen z toho mam dojem že sis představoval něco co si nedostal a máš chuť se na to tim pádem vykašlat...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SKATEMURAI: a říkal jsi to, že to tak miniš vážně, nebo je testuješ?

    Co se týče diagnózy, tak jsem se setkala s profesionály, kteří třeba naopak lékařské diagnózy o pacientovi vědět nechteji. A zajímají je spíše projevy a situace/příběhy klientů. V tomhle asi dost záleží na způsobu práce terapeuta.
    LITROP
    LITROP --- ---
    SKATEMURAI: byt u mne tak to take hned nekomentuju vyckal bych a premyslel co mi tim klient zdeluje,co by chtel ja preci nechci aby si sam urcoval diagnozu,myslenky na sebevrazdu ma v urcite fazi psych.procesu asi dost lidi.Nicmene pro mne by to byl urcitej signal...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SKATEMURAI: zeptej se terapeuta, to bude imho za ty penize nejvyteznejsi,)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SKATEMURAI: tak on v tom může bejt malinko jistej paternalismus, ale taky to, že si netroufnou dělat závěr z jednoho sezení. Hele, sedí ti ti terapeuti jinak? Nebo je tohle deal breaker?
    LITROP
    LITROP --- ---
    SKATEMURAI: souhlasim se Sabien vzdycky jsem to ocenil.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SKATEMURAI: můžeš tam jít a sdělit toto terapeutovi/terapeutce, abyste celý proces nějak uzavřeli a zhodnotili. Je nakonec jedno, jestli víc, kvůli sobě, nebo kvůli terapeutovi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam