• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    rozbalit záhlaví
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    XKETAMIN: jses tam
    XKETAMIN
    XKETAMIN --- ---
    tak Píčkovice add me please :D
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    WENOUSH: aha,tak to asi nejsem moc schopná lokalizovat,není to tam u těch potravin?jestli tam teda ještě jsou. My měli chatu těsně před koncem Březí,směrem do Babic,jak je tam ta skála s tou zeleně zarostlou vodou:-)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    JUASINHA: v podskalí 20 m od zastávky...
    OTZ
    OTZ --- ---
    NATALIE: no ten vlak myslim ten courak z milovic..v pantaku to uz nevim:)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: ve vlaku z freeze festu? az tak to mas zmakly :D takze z busu, z vlaku z freezu a dreadatej... to bych si mohla vzpomenout... ve vlaku z FF z naseho pantaku nebo z toho vlaku z milovic?
    OTZ
    OTZ --- ---
    NATALIE: hehe katyho jackass:D ten posledni je friskis takovej zrzrek z benic..no to je sumak..asi si me uz videla no:)) naposled myslim ve vlaku z freezefestu..sem takovej vyssi dredatej
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    WENOUSH: kde tam?sem myslela,kde tam ve Březí...:-D
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    JUASINHA: ve březí přeci...
    SEPTUM
    SEPTUM --- ---
    NATALIE v cukrárně .-)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    DARJUSHKA: kam mu to koukas...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: peta je muj spoluzak ze zakladky, katyho znam jen tak od videni a a to nejen z youtube... :D
    nebeskou znam taky jen od videni
    a ten poslewdni podle prezdivky ne...
    TEbe urcite taky budu znat od videni...
    OTZ
    OTZ --- ---
    a jestli znas nebe a frische tak to je provar nejvic:))
    OTZ
    OTZ --- ---
    NATALIE: jezis no jasny sobik je soused a s katym sem chvili delal v teleplanu:)))
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    DADULINEK: jestli je postarší (40-50) a má rozbitý brýle, tak jsem s ním jela jednou ve vlaku... byl už podzim, ale on měl kraťasy a přes ty rozbitý brejle si četl noviny...
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    NATALIE: no,jako rok narození 87,ze základky sem vylezla 03-matematická třída,hehe:))kam ty?

no a co týpek co chodí celý rok v takových krátkých kratasech?a furt něco povidá,třeba se vyptává,jestli jako může sedět na koleni děvče na děvčeti,atd..na víc si ted nepamatuju,ale ty kratasy sou hodně specifický:))
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    NATALIE: mně to neříkej:] ale jako nechodí úplně špinavej... možná se o něj někdo stará... ale třeba v létě měl šílenou díru na kalhotech v mezinoží... a pod tím měl relativně čistý modrobílý bombarďáky... ne teda že bych se na něj koukala nějak extra dlouho; ale jednou si sednul vedle mě se slovy:"dobrý den slečno..." a pak začal nadávat, tak jsem se kousala do rtu, abych nevyprskla smíchy, nevím, jak by takový blázen reagoval:]
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NATALIE: hehe no vidis. to me nenapadlo..asi to taky zkusim. jde do toho nekdo semnou?
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    DARJUSHKA: no on by podle vubec nemel venku sam byt...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    AZURIT23: a uz ho dlouho nikdo nevidel? vidis vyslo mu to :)
    DARJUSHKA
    DARJUSHKA --- ---
    OTZ: jjj, ten jezdí občas... teda já spíš jezdim už jenom občas sockou, řekla bych, že tenhle týpek jezdí furt... ale zajímalo by mě, kam jezdí, jestli se třeba potuluje celý den ve městě a pak jede dom...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam