IVUSHA: hah, tak já jsem byla na soukromé kalbě v Mnichovicích v jakémsi zábavním komplexu, kde dole byl bar s fotbálkem a nahoře něco jako disko plácek s lavicema nebo jak bych to měla definovat... s tím, že tam přijel menší systém mého známého a infiltrovali se tam místňáci, což bylo dost krutý...jeden takovej kluk kolem 25 měl skřítkovskou čepici a začal na tekno tancovat na stole, pak s koštětem a nakonec šermoval s do sítě zapojeným UVčkem... pak se osmělili další, co přišli zespoda a jeden blond klučík s emo-patkou v tričku na tělo začal tančit jako já nevim... leader nějaký klučičí kapely á la Lunetic a na závěr, mám pocit že tam fakt snad byl maškarní nebo co... přišla slečna v oděvu flamenco tanečnice a na tek snažil stvořit flamenco kreakce, pohazovala sukní a pak ve snaze zatančit jako gogo tanečnice se ovinula kolem sloupu, podjely jí nohy a strašlivě se natáhla... za celý večer jsem měla jen pár panáků, fakt se mi to nezdálo!!! Takže v Mnichovicích rozhodně nuda není, ale už mě tam nikdo v životě neuvidí:D