• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    rozbalit záhlaví
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BUTCHER: ja jsem.
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BUTCHER: ja se ucim na autoskolu, v pondeli testy, takze ted nee
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    BUTCHER: tož odvaha by i byla ale čas nejni :-((
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    tak kdo ma odvahu si zajit na drink do bublifucku, nechte se ozve ... dnes, zitra?
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    OTZ: v tehdejsim guru, nebo mozna jeste independentu
    OTZ
    OTZ --- ---
    BUTCHER: tyjo, vis ze mi uz dela problem vzpomenout si kdy a kde to bylo?:)
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    OTZ: ne to byla moje prvni zkusenost s tebou :) .. sis dal par prasku a usnul jak nemluvne :))
    OTZ
    OTZ --- ---
    BUTCHER: nene to uz bylo davnoooo:D
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    OTZ: no jo ale ty usnes i kdyz jdeme do hospody jen na pivo :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    BUTCHER: ale prd tech piv bylo asi pet a naky panaky:)) a brko jedno..a to sem si sednul s tim ze jenom na chvilku si odpocinu..ale 3 hodinky neni zas tak moc kdyz si vezmu ze jindy sem prospal treba pulku akce:) a ty taky delas jak kdybys nikde nikdy neusnul:) jj vim stay up forever:))
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    OTZ: voe ty si das pivo, brko a chrapes :))
    OTZ
    OTZ --- ---
    AZURIT23: tos asi moc chlastal nebo co me bylo hej hej hej:)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OTZ: ja tam spal chvili vedle tebe, ale pak se mi udelalo jeste vic zle, tak jsem to sel rozdejchat ven..a po nejaky chvili se uz blizil cas odjezdu, tak jsem k tobe prisel, cloumal s tebou a ty nic :)) a celej den nejvic zle mi bylo...

jo, rano to je vzdycky nejlepsi, ale ja chtel jet domu, protoze bych tam zas utratil moc penez a bylo mi jeste vic blbe...
    OTZ
    OTZ --- ---
    AZURIT23: hahaha fakt jo?:))) ja se pak vzbudil v sedum a byl tam az do konce do deviti snad..a nemala prdel takle rano jako:)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OTZ: ja cekal, jsem ti rikal ze pojedu prvnim...a pak jsem te budil, ale neslo to a mlatit do tebe nebudu :)) jsi spal jak zabitej...
    OTZ
    OTZ --- ---
    jo psa si vem pudem venčit:) jakýpak copak že snad..určitě:)
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    dneska sem byla všude,ale zrovna v Bublifucku ne :) ale asi by bylo fajn poznat ty vaše gangsterský hospody v Uhří..mám s sebou vzít psa,nebo nějaký větší zvíře na obranu?jo a OTZi na ten sraz,co se domlouvá od Pann bych se snad k vám přidala..SNAD
    OTZ
    OTZ --- ---
    jo a kraliku dik ze si pockal:))
    OTZ
    OTZ --- ---
    neska sem doma:)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Čau,
    tak dávám echo, že dnes je v bublifucku D´n´B-TEKNO-DUBSTEP PARTY, vodka amundsen 15,-
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BUTCHER: nn nebyli tam a ani moc nebyvaji... jako show to byla paradni... a klucina kteryho si odveli byl slovak a byl tu asi nacerno... kazdopadne mel asi pesek... pochybuju, ze to bylo vse kvuli nemu. jen nahodna navsteva :)
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    NATALIE: hezky pekne ! to se nam to dejou veci pod okny ... tam snad nehrozi, ze by tam chodili nezletilci nebo jo? ... docela pech, ale zase na druhou stranu se to dalo ocekavat no
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Tak včera jsem zašla do bublifucku na pívo řešit silvestr... a kolem devátý si tam na pochodovalo asi 8 policajtů(i státní) rozestoupili se po prostoru. jeden stal u vchodu a kontroloval ty co chodili na zachod.... vybrali obcanky a jeden s nima asi na 20minut odesel a vsichni rozestoupeny ruce zza paskem stali a cekali... koukali na hru kulecniku, jsk popijime....
    pak nam je zas rozdali a odvedli si nejakyho kluka...
    no zajimavy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam