• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Kanclfit

WRNQ
    WRNQ --- ---
    AKISAN: Ne, jenom Yzo:)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    WRNQ: aha,chaapu))) ja myslel, ze to je ironie))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    AKISAN: Neee, já to myslím tak, že jsem byla jak ta babička z meme, jak kouká na počítač a říkám si: vždyť on má normálně přece dlouhý vlasy....(Zoom)....jo aha😀
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    WRNQ: taky sem se ted lekl, co to je za tapetu, ma omluva)
    NEI
    NEI --- ---
    v těch "d šůz" chodím teda jen doma ^^
    punčochy si pravidelně beru ven když prší, je to v kombinaci s nepromokavým kabátem velmi praktické

WRNQ
    WRNQ --- ---
    LUCCASH: To víš, Multicat má kávu a desku, já mám komiks a hadry ze seku😀 opět jsem se uložila do synova čtecího koutku
    [WRNQ @ vohoz na dnesek]
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    WRNQ: Garfield!
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    LISKAAUDREY: Ta sukně s laclem působí povědomě:))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    AKISAN: Na tom malým displeji na mobilu jsem se až skoro nachytala!

Jako mikina nic moc, Fred Perry už vůbec, ale zas stála třicet kaček:)

AKISAN
    AKISAN --- ---
    business casual
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    MULTICAT: Už je doma, krasavica!
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    MULTICAT: very trad kombinace! <3 libi!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Fakin hell bejt kripl .)) nerepre sukně s laclem (zato oblíbenej kus pro dny “mámvoteklývšechno”). Jo a potřebuju stojací zrcadlo pro hezký outfit fotky!

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NEI: to bude věkem. S odhalenými rameny je mi větší zima než v tričku, i když mám přes to svetr. :)
    NEI
    NEI --- ---
    MAR_TINA: Můžeš si přes to vzít svetr. :)
    Stejně teď všichni chodíme v 50 vrstvách jako matrjošky. Předpokládala jsem, že tam, kde Alexis pracuje, je teplo, protože má tričko s krátkým rukávem.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Já bych nechala barvu trika určitě, protože v kombinaci s tou hnědou to skvěle funguje. Triko dovnitř sukně by podtrhlo tu krásnou siluetu přesýpacích hodin - doladila bych páskem ve světle hnědé barvě (taková ta rezavě hnědá). Určitě by to chtělo dovyvážit něčím nahoru: měkký vlněný přehoz, šál přes ramena - ideálně pletenina s jasnou texturou. Wearing vs styling.
    Líbí se mi ale moc ta barevná kombinace- je to hezká modrá a ta sukně mě baví.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BERRUNA: zastrčené jsem to právě měla dopoledne, proto je i trochu pokrčené, ale prostě jak sedím celý den v kanclu za stolem, tak je mi to pak nepohodlné.

NEI: asi na léto dobrý, ale do současného počasí si spíš nechám něco, co má krytá ramena. V kanclu občas nosím přes triko i svetr.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ALEXIS: tj zkus to fakt zastrčit. Uvidíš, že to nepřidá vůbec nic ;) ta sukně má parádní barvu, k té půjde kombinovat více věcí ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam