• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    AKISAN: Ne, jenom Yzo:)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    WRNQ: aha,chaapu))) ja myslel, ze to je ironie))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    AKISAN: Neee, já to myslím tak, že jsem byla jak ta babička z meme, jak kouká na počítač a říkám si: vždyť on má normálně přece dlouhý vlasy....(Zoom)....jo aha😀
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    WRNQ: taky sem se ted lekl, co to je za tapetu, ma omluva)
    NEI
    NEI --- ---
    v těch "d šůz" chodím teda jen doma ^^
    punčochy si pravidelně beru ven když prší, je to v kombinaci s nepromokavým kabátem velmi praktické

WRNQ
    WRNQ --- ---
    LUCCASH: To víš, Multicat má kávu a desku, já mám komiks a hadry ze seku😀 opět jsem se uložila do synova čtecího koutku
    [WRNQ @ vohoz na dnesek]
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    WRNQ: Garfield!
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    LISKAAUDREY: Ta sukně s laclem působí povědomě:))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    AKISAN: Na tom malým displeji na mobilu jsem se až skoro nachytala!

Jako mikina nic moc, Fred Perry už vůbec, ale zas stála třicet kaček:)

AKISAN
    AKISAN --- ---
    business casual
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    MULTICAT: Už je doma, krasavica!
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    MULTICAT: very trad kombinace! <3 libi!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Fakin hell bejt kripl .)) nerepre sukně s laclem (zato oblíbenej kus pro dny “mámvoteklývšechno”). Jo a potřebuju stojací zrcadlo pro hezký outfit fotky!

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NEI: to bude věkem. S odhalenými rameny je mi větší zima než v tričku, i když mám přes to svetr. :)
    NEI
    NEI --- ---
    MAR_TINA: Můžeš si přes to vzít svetr. :)
    Stejně teď všichni chodíme v 50 vrstvách jako matrjošky. Předpokládala jsem, že tam, kde Alexis pracuje, je teplo, protože má tričko s krátkým rukávem.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Já bych nechala barvu trika určitě, protože v kombinaci s tou hnědou to skvěle funguje. Triko dovnitř sukně by podtrhlo tu krásnou siluetu přesýpacích hodin - doladila bych páskem ve světle hnědé barvě (taková ta rezavě hnědá). Určitě by to chtělo dovyvážit něčím nahoru: měkký vlněný přehoz, šál přes ramena - ideálně pletenina s jasnou texturou. Wearing vs styling.
    Líbí se mi ale moc ta barevná kombinace- je to hezká modrá a ta sukně mě baví.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BERRUNA: zastrčené jsem to právě měla dopoledne, proto je i trochu pokrčené, ale prostě jak sedím celý den v kanclu za stolem, tak je mi to pak nepohodlné.

NEI: asi na léto dobrý, ale do současného počasí si spíš nechám něco, co má krytá ramena. V kanclu občas nosím přes triko i svetr.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ALEXIS: tj zkus to fakt zastrčit. Uvidíš, že to nepřidá vůbec nic ;) ta sukně má parádní barvu, k té půjde kombinovat více věcí ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: tílko a vlněná sukně, to chceš, když tvoje ramena zůstanou na Kanárech, zatímco zadek dojel do zasněžené Prahy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam