• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    AIJA
    AIJA --- ---
    BLOWUP:
    Vlasy "na prdel" to je fakt v zamrzlejch osmdesátkách:-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    A neni to normalni? Clovek spokojeny sam se sebou se smiri s kde cim, pripadne jemne naznaci... Ale cim "prostsi" exemplar, tim vetsi (a casti do detailu promyslene) naroky klade na protejsek? Nemluvim o charakteru, jen o zjevu.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    NEI: co je? Stve te, ze se tvoje hadry nelibej obyc capkovi?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    NEI: taky mi ten rozdíl mezi nabízeným a požadovaným přijde propastný...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    HWLLFFRDD: pozor Rob je ten druhej, ten klávesák:)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    NEI: Řekněme, že vyjádřit svůj názor může i "obyč cápek". ;) Já taky nejsem žádná modní znalkyně(jako většina zde přítomných) a vyjadřuji se. :)
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    BLOWUP: zajímavý, představovala sem si tě naprosto jinak, tak nějak vkusněji a moderněji :) za mě ten oldskůlovej dojem taky tvoří hlavně vlasy a brejle. na druhou stranu už teď rozumim těm nedávno postovanejm "ideálním" ohozům, který si tady, nám ženám, doporučoval :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOODYCAT: Ono je to vzdycky hodne zajimavy, slyset nazor z jinyho biotopu. Ja tady u nas zazivam ohledne vlasu teda pravej opak - kdyz se pred pritelkyni nebo i jenom v kancelari zminim ze si jdu nechat ostrihat vlasy, tak nastane nehrany zdeseni a vsechny zensky me zacnou zaprisahavat abych to moc neprehnal.
    Legrace, ne? :)
    Brejli mam spoustu, ale tyhle mam nejradsi, proste ke me patrej uz leta. Ucesy v cesku si nejak moc nevybavuju, koukam tam spis holkam na nohy, ale co mi prijde je spis pocit ze spousta chlapu chodi uplne ke vsem prilezitostem v ruznejch taktickejch kalhotach a ze jich je vetsina s brichem.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BLOWUP: Ja bych byla pro to prave ostrihat na kratko, nejakej peknej kratkej strih te znacne omladi a odstrani z toho looku takovou tu cechackovskou prichut nevkusu (prirovnani k Pavlu Poulickovi je dost vypovidajici :). Naopak treba brejle se mi libi, vypadaj jako z Matrixu :D, ale klasicky aviatorky bych si k tomu taky umela predstavit. A obleceni v pohode :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOODYCAT: :) dik. Ja ty vlasy nosim ruzne, k saku scesany dozadu napriklad. Ale vsechny tyhle dobre mineny rady nakonec ztroskotaj na tom ze moje vlasy si fakt delaj co chtej. Jediny co fungovalo bylo kdyz jsem chodil roky hodne nakratko, a to me zase momentalne nebavi, to muzu dat az mi vypadaj vlasy :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BLOWUP: Uces fakt desnej, shodit hned :). Jinak fajn.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PHUSHI: Sice nevim kdo je Poulicek, ale mejm vlasum to vyridim, ty si stejne delaj co chtej ;-)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    No, vohoz budiz i kdyz bych zmenila alespon boty a urcite dala jiny tvar bryli, ale ty vlasy ala Pavel Poulicek v roce 97 ...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Trochu mi to připomíná id PHONETIX_ROB
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SOLEI: Tak jestli se v necem citim dobre je dost zavisly od prilezitosti kam si to vezmu. Tohle si beru vetsinou na motorku (i kdyz ta fotka je z vyletu do Amsteru, na "premieru" bych v tom asi spis nesel :)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    BLOWUP: takové trochu zamrzlé, ale když se v tom cítíš dobře tak OK, dnes se chlapi oblikaj většinou hůř
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    na zadost z plena muj vohoz na predvcerejsek ;-)

    bunda: second hand, osmdesaty leta
    jeans: second hand, levi's
    boty: navy boot
    triko: tampa bay lightnings, nhl.com
    brejle: lindberg

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MEANDER: Neni to tak trochu smysl tohohle fora? Nic neni individualnejsi nez jak se kdo oblika a co se mu libi, ne? Dokonce i tehdy, kdyz se nekdo oblika jako cely stado, je to priznakem jeho individuality :) sem preci nikdo nedava nic proto, aby se nedockal zadny reakce.
    To by byla prdel, kdybych sem neco dal ja :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    :)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    KLERENC: A kdyby si vzala barevné boty, tak by dostala kartáč, že je to už moc a že tak barevné šaty by potřebovaly vyvážit nějakým umírněný prvkem :-D Vsaď se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam