• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    GIO
    GIO --- ---
    BLOWUP: hele, a ciste ze zvedavosti, nemel bys fotku i tve pritelkyne, jak se oblika podle tvych predstav, docela by me to zajimalo.)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DUNAR_: dekuju za kompliment. Taky pa :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    jéé tady je legrace :)
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    BLOWUP: podle fotek a textů zde by sis měl změnit IDčko na A.N.K.
    schválně, kdo to pozná: Aro... Nam... Kok...
    tak pa :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: Vzals mi to z klávesnice :-D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLOWUP: Musím říct, že ta helma ti výrazně prospívá.
    TIMA
    TIMA --- ---
    Nekrmte to.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: mela bys na tech svejch fobiich pracovat :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: Ehmm... vubec nechapu, jak to spolu souvisi. Ty snad neodejdes z rande, kdyz ti tvuj protejsek nevyhovuje?? :-) Nebo ti nevadi, kdyz tvuj pritel chodi oblecenej tak ze se ti to nelibi? Detatko, v tom pripade si uplne zbytecne hrozne komplikujes zivot :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: Haha, no odvahu bych asi nechal v mem pripade stranou... Ta by byla ve hre, kdyby pro me neci usudek hral roli, at uz pozitivni nebo negativni. Ja jsem se ale pravdepodobne narodil s genetickym defektem zpusobujicim, ze bezna kriteria odmen a trestu socialnich skupin u me nejak nefunguji, proste mi chybi potreba byt milovan a nepochopeni mych postoju mam tendenci si vykladat intelektualni ci jinou nedostatecnosti okoli. Tjo ;-)

    Jenom pro upresneni: ta fotografie zobrazuje muj zjev po tydnu sukani a pareni v Amsterdamu, pote co jsem vstal z postele a dojel na letiste. Do divadla chodivam zpravidla oblecen trochu jinak - v zavislosti na typu divadla :-) Stejne tak jako do prace, na sport, na hory, na zahradu atd. To tak ale bude mit nejspis vetsina lidi, ne?

    A kde beru silu nekomu radit?? To myslis jako vazne? Ty beres to co se tu doctes jako rady??? Tak naivni preci nemuzes byt, vedu si te jako celkem inteligentni bytustku. To co se tady deje je takovy staveni hradu z pisku. Nekdo neco postne, ostatni pokud maj chut projevej svuj nazor, pristi vlnka to splachne. Jakej hrad se komu libi muze bejt nekdy zabavny vedet, ale ve vetsine pripadu je to kompletne jedno :-) Nebo tebe snad zajima, co si o tobe mysli clovek kteryho prave mijis na ulici?
    O "rade" muzeme mluvit pouze tehdy kdyz presne vis kdo ti radi, z jake perspektivy a kdyz dotycny ten background zna i u tebe. To u anonymni internetove diskuse neni splneno ani nahodou.

    Dalsi fotky? :-) Haha, ony by ti moc nepomohly, me se pravidelne stava ze to malo co nekde postnu vyvola reakce typu: "vubec bych te nepoznal". Ale ze jsi to ty, tak sem neco jeste dam, bude legrace :-)

    Muzes si tipnout, pri jake prilezitosti ktera fotografie vznikla (divadlo mezi nimi nebylo).







    AIJA
    AIJA --- ---
    BLOWUP:
    Vlasy "na prdel" to je fakt v zamrzlejch osmdesátkách:-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    A neni to normalni? Clovek spokojeny sam se sebou se smiri s kde cim, pripadne jemne naznaci... Ale cim "prostsi" exemplar, tim vetsi (a casti do detailu promyslene) naroky klade na protejsek? Nemluvim o charakteru, jen o zjevu.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    NEI: co je? Stve te, ze se tvoje hadry nelibej obyc capkovi?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    NEI: taky mi ten rozdíl mezi nabízeným a požadovaným přijde propastný...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    HWLLFFRDD: pozor Rob je ten druhej, ten klávesák:)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    NEI: Řekněme, že vyjádřit svůj názor může i "obyč cápek". ;) Já taky nejsem žádná modní znalkyně(jako většina zde přítomných) a vyjadřuji se. :)
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    BLOWUP: zajímavý, představovala sem si tě naprosto jinak, tak nějak vkusněji a moderněji :) za mě ten oldskůlovej dojem taky tvoří hlavně vlasy a brejle. na druhou stranu už teď rozumim těm nedávno postovanejm "ideálním" ohozům, který si tady, nám ženám, doporučoval :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOODYCAT: Ono je to vzdycky hodne zajimavy, slyset nazor z jinyho biotopu. Ja tady u nas zazivam ohledne vlasu teda pravej opak - kdyz se pred pritelkyni nebo i jenom v kancelari zminim ze si jdu nechat ostrihat vlasy, tak nastane nehrany zdeseni a vsechny zensky me zacnou zaprisahavat abych to moc neprehnal.
    Legrace, ne? :)
    Brejli mam spoustu, ale tyhle mam nejradsi, proste ke me patrej uz leta. Ucesy v cesku si nejak moc nevybavuju, koukam tam spis holkam na nohy, ale co mi prijde je spis pocit ze spousta chlapu chodi uplne ke vsem prilezitostem v ruznejch taktickejch kalhotach a ze jich je vetsina s brichem.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BLOWUP: Ja bych byla pro to prave ostrihat na kratko, nejakej peknej kratkej strih te znacne omladi a odstrani z toho looku takovou tu cechackovskou prichut nevkusu (prirovnani k Pavlu Poulickovi je dost vypovidajici :). Naopak treba brejle se mi libi, vypadaj jako z Matrixu :D, ale klasicky aviatorky bych si k tomu taky umela predstavit. A obleceni v pohode :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOODYCAT: :) dik. Ja ty vlasy nosim ruzne, k saku scesany dozadu napriklad. Ale vsechny tyhle dobre mineny rady nakonec ztroskotaj na tom ze moje vlasy si fakt delaj co chtej. Jediny co fungovalo bylo kdyz jsem chodil roky hodne nakratko, a to me zase momentalne nebavi, to muzu dat az mi vypadaj vlasy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam