• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MOODYCAT: Ale rozhodne se nemusim bat jit na zkousku v satech, nebo v necem s vystrihem. Protoze to ve vysledku taky neovlivni vysledek, stejne jako jsou tam i studenti s potetovanym krkem, pazemi apod (coz se taky nevida rado, urcite sama vis), kteri to odhaluji a kdyz umi, tak neleti.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    QUIXDE: U nás zahraniční lítaj jestli proto, tak aby studovali dýl a platili :). Kdyby to už ale bylo na vyhazov ze školy, tak to ne, to je nevyhodí nikdo...bo by neplatili :).

    Konec OT.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MOODYCAT: musis to brat s nadhledem. a mne osobne se to nestalo, ale co vim, z osobni zkusenosti zpovzdali, par (vsude se najdou) profesoru si timto zlepsi vyhled, a prodlouzi tim dobu zkoouseni, aby neco z te slecny, a i kdyz by na jejich miste kluk kuprikladu, letel, tak jim to nakonec pomuze dotahnout to na 3. Ja to "stesti" nemam. Jinak samosebou, se to u nas neodviji taky, proste musis umet, nebo ne. Mozna proto ty zahranicni litaj tak casto :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    QUIXDE: Jestli ti někdy u zkoušky pomohlo, že to umíš, tak ti gratuluju, u nás se to teda od toho téměř vůbec neodvíjí :).
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MOODYCAT: Bych to tak neprehanela. Staci ukazat, ze umis, pak je jedno, jestli mas vystrih nebo ne. A ver mi, ze hodne holek uz zachranila kratsi sukne, u nektereho profesora. Jen ja mam na ne porad smulu, tak jsem se rozhodla, ze budu chodit s modrinama, at je jich me lito :D
    EDERA
    EDERA --- ---
    MOODYCAT: Aha, tak to potom jo.:-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EDERA: No medicinu.

    P.S. Ja mam zas viteznou kosili, od prvaku nenosim na zkousky nic jinyho :).
    EDERA
    EDERA --- ---
    MOODYCAT: A co to studuješ za školu?

    DALEEN: Měla jsem spolužačku, která říkala, že má "vyhrávací spoďáry".:-)
    OXIS
    OXIS --- ---
    DALEEN: jojo, dělám to tak!
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    Holky, jedinej kousek. sekáč outlet mezi i.p. a mírákem. Doporučuju a jsem nadšená. Spousta šatů
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    GENEVIEVE: Puntíkované, jsou krásné a střihově ti fakt líp sedí. V šatech se hlavně musíš cítit dobře.
    Jednou jsem dostala radu, že na důležitou schůzku, jednání, státnice, cokoliv je dobré si pořídit/obléct spodní prádlo, ve kterém se cítíš dobře a sexy.....není to vidět a zvedá to sebevědomí :) Ozkoušeno u mých státnic, fakt to funguje.
    ISHA
    ISHA --- ---
    JIGGYBIGGIE: Krásný šaty! Taky se přidávám s otázkou, odkud jsou :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Che, u nás na FF UK řada vyučujících vlastní jediné (zpravidla) manšestrové sako, které v případě státnic kombinují např. s teniskama. Bála bych se obléct moc formálně, aby vzniknuvší kontrast nebyl příliš nápadný, řešit materiál by mě asi nenapadlo :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    JIGGYBIGGIE: Kde, kde? :) Nutne potrebuju...
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    GENEVIEVE: Jestli ty puntíkovaný jsou z F&F asi před 2 lety, tak je mám taky a jejich materiál mi nepřijde na obhajobu úplně dobrej. Jsou to prostě letní šaty. Byť na té historii se to asi snese :-) Já jsem teda spíš za černý.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GENEVIEVE: Tak pak jsou puntíky v pohodě :). Ale dala bych je spíš bez bílého sáčka, to už vypadá hodně letně a á la "zahradní slavnost".
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    studuju historii na UPOL, takže žádný extra ofiko, vsadím se, že minimálně jeden vyučující přijde v džínách. Můžu k puntíkům přidat sáčko, bílé :-)

    Hlavně je to jenom obhajoba. O týden a půl později mám státnice, které pojímám formálněji. Není k tomu žádný předpis nebo důvod, spíš vnitřní pocit :-)
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    kočičí hlavy, 250 kč



    JIMX
    JIMX --- ---
    GENEVIEVE: Taky záleží na škole ... jestli je to třeba právnická, tak rozhodně černý ... jestli umělecká, tak rozhodně puntíky ... jestli něco mezi, vzal bych černý :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GENEVIEVE: puntiky, jestli se v nich citis lip, tak neni co resit:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam