• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    TABBY
    TABBY --- ---
    JUGI: No, mam za to, ze to je pro ty slecny letni varianta kozacek ;)

    Jinak co znam sedlaky, nosi holiny s oblibou a dost casto. Pravda, ne do mesta. Ale ze by se za ne stydeli, to zase ne.
    JUGI
    JUGI --- ---
    TABBY: tak treba to fakt nosi ve meste divky co odesly z vesnice do mesta a timto recesivnim zpusobem poukazuji na svuj puvod. To kdybych rek kamaradovi sedlakovi, tak se bude tyden smat
    MAR_TINA: ano, take holinky nosim kvuli praci v neprizni pocasi ale co nejdriv je sundam.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JUGI: holinky nosím pracovně a v tu chvíli se za ně nestydím. Navíc mám drahý a tudíž pohodlný model s pevnou tvarovanou podrážkou.
    Ale právě proto, že je nosím při práci, je-li to potřeba, do módních bych se teda nesoukala.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ZABITULKA: Pohodlnejsi baleriny jsem na noze jeste nemela, neboli me z nich paty jako z ostatnich, noha se v nich nepoti a Mel, jakozto levnejsi odnoz znacky Melissa, pouziva obdobny specialni plast, ktery uvolnuje vuni - mam je rok a po tolika nosenich z nich jeste ted citim krasnou vuni az pod nos (treba i kdyz sedim v metru :D)
    TABBY
    TABBY --- ---
    JUGI: Ackoliv se v zasade ztotoznuji s tvym hodnocenim, musim konstatovat, ze holinky ve meste vidam. Bez ohledu na pocasi - pravda, to bylo loni, treba se letos modni trendy pohnuly smerem k holinkam pouze v destivem pocasi ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    REDDAY8: naprostá paráda
    JUGI
    JUGI --- ---
    TABBY: aha, videl sem to jiz kdysi na festakach treba kde bylo blato i ve stanu. Ale holinka bude dycky holinka i kdyz na ni bude nike a kyticky. Neprakticka obuv za kterou se stydi i sedlaci
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    MOODYCAT: Tak pro ilustraci, toto je jeden z mých krátkých modelů, dnes se samodržkama, ale pro ilustraci jsem si teda vzala i klasické. Jsem malá, ale tohle jsou ty nejkratší punčochy co se dělají. Mít kratší sukni, tak mi při posazení vyleze zadek. Furt teda nechápu ten problém. :) Navíc k tomu teda tohle, žeEDERA:

    Teda snad tím nikoho nepohorším. :-D Boty jsou na doma...




    TABBY
    TABBY --- ---
    JUGI: Jestli je to, co si myslim, tak jsou to modni holinky. Nosi se, i kdyz zrovna neprsi. Dokazou stat i docela dost penez (zde obrazek zhruba 1800 Kc):

    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    KAIAFOX: a jsou pohodlny? nepoti se v tom noha? vydela jsem zrovna vcera na jedne slecne a dost me zaujaly.
    EDERA
    EDERA --- ---
    JUGI: Tak předpokládám, že to je jen obuv na cestu a v práci se přezujou. Nedělám to tak, ale ono jít v lodičkách v dešti není nic moc. A jako chlapovi Ti nejspíš např. uniká, že pak má člověk hnusně zacákaný lejtka kapičkama z kaluží, což se v umyvadle na záchodcích z punčoch i nohou poměrně blbě drhne. Holinky jsou celkem dobrá prevence.
    JUGI
    JUGI --- ---
    KAIAFOX: to jsou nejaky plastovy botky, ja myslim opravdove holinky. To je nejaka nova moda nebo chudoba?
    JUGI
    JUGI --- ---
    JONY: nebo spis jako recese, ze jsou z vesnice a kouka jim slama z bot? Ve meste jsou kanaly preci a dost suchoni kdyz prsi.
    JONY
    JONY --- ---
    JUGI: bahno velkoměsta ne asi?
    JUGI
    JUGI --- ---
    Proc zeny v desti nosi holinky ve meste? Uniklo mi neco? To nemaji na boty? Holinky nosim kdyz kydam hnuj, pracuji ve srackach nebo hovnech ve staji, nebo se brodim v prirode. Navic vim jak jsou nepohodlne a noha zaparena. Diky
    EDERA
    EDERA --- ---
    MOODYCAT: Tak v podstatě máme dvě hlavní situace, každou s dvěma modifikacemi:
    1. a) normální příležitost, chladno - krátkou sukni lze doplnit o punčocháče, u kterých nic nekouká (tj. není problém);
    1. b) nořmální příležitost, vedro - lze jít na boso (tj. není problém);
    2. a) formální příležitost, chladno - punčocháče/punčochy se hoděj (tj. není problém);
    2. b) formální příležitost vedro - naboso nelze, punčochy jsou přece jen lepší než punčocháče a sukně musí být stejně dlouhá tak, že nic nekouká (tj. opět - až na to vedro - není problém:-).
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOODYCAT: u toho zase odpadá nutnost, aby to byly tělový samodržky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EDERA: Viz nize, mluvim o sukni na normalni noseni. Obcas bych si totiz rada vzala sukni i v jine mesice, nez ty dva v roce, kdy neni kosa na holy nohy :)).
    EDERA
    EDERA --- ---
    MOODYCAT: No, zas - sukně, u které by čouhal okraj lemu punčochy, je tak krátká, že se na formální jednání vyžadující punčochy nehodí tak nějak z podstaty věci.:-)
    KARETAKARETA: Mně se zrovna v podpatcích (pravda, nenosím nějaké extrémně vysoké) řídí snad i líp než v plochejch botách. Ale na běžný provoz teda taky dávám přednost něčemu nižšímu, klidně i těm balerínám jako dneska.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam