• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EDERA: Viz nize, mluvim o sukni na normalni noseni. Obcas bych si totiz rada vzala sukni i v jine mesice, nez ty dva v roce, kdy neni kosa na holy nohy :)).
    EDERA
    EDERA --- ---
    MOODYCAT: No, zas - sukně, u které by čouhal okraj lemu punčochy, je tak krátká, že se na formální jednání vyžadující punčochy nehodí tak nějak z podstaty věci.:-)
    KARETAKARETA: Mně se zrovna v podpatcích (pravda, nenosím nějaké extrémně vysoké) řídí snad i líp než v plochejch botách. Ale na běžný provoz teda taky dávám přednost něčemu nižšímu, klidně i těm balerínám jako dneska.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TABBY: No ja mam nektere sukne treba do pulky stehen nebo lehce pod a to spodni okraj, krery miva treba 10-15 cm na sirku, proste kouka...minimalne kdyz si sednu.
    TABBY
    TABBY --- ---
    MOODYCAT: I sukně na běžné nošení bývá delší než bederní pás ;)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REDDAY8: Nepochybne, ale co sukne na bezne noseni, zejo...v pripade, ze je jeste zima na to mit hole nohy, coz je vetsinu roku :).
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    MOODYCAT: Myslím, že sukně takové délky, že z ní lezou samodržky je na akce kde musíš mít punčochy stejně nevhodná. Já snad tak krátkou sukni ani nemám.
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    BLONDYNKA: menší zlo jak podpatky. A jak jsme psala, jezdím hodně autem a na podpatky jsme si prostě nezvykla ani s automatem. Přezouvat se můžu, občas to udělám, ale na podpatky mám fakt náladu málokdy. A ani na ně moc nejsem typ.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KAIAFOX: to se mi stávalo, když jsem měla váhu na hranici mezi dvěma velikostma a vzala jsem si tu menší.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BLONDYNKA: Nikde nevidím slovo balerínky.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ADITU: hm, z Calzedonie jsem mela nekolikery 20den a nevydrzely ani to jedno noseni, respektive neprezily po celou dobu, co jsem je na puldenni akci potrebovala (a zadny divocarny, slo vzdy jen o nejake stani/ sezeni/ premisteni se)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VALENTINA: Tak urcite, ale pod nektere sukne je mit nemuzu, anzto zadne samodrzky nesahaji tak vysoko, aby necouhal spodni okraj lemu.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    taky nesnáším silonky v létě, ale dá se to ještě celkem přežít se samodržícími punčochami.
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    BLOWUP: já ne. Já se cítím v šatech stejně jako v monterkách. Boty na podpatku nosím pokud vím, že budu většinu času sedět a ladně houpat nožkou, ne, když mám někde pobíhat. Mám své nohy ráda a už jsme viděla dost chodidel zničených "dámskou obuví". Ať žije SCHOLL! :-D Navíc se mi s podpatkama dost blbě řídí auto.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KARETAKARETA: https://www.google.ch/...bo=u&source=univ&sa=X&ei=tYp2Vf-PBYaAUdeXgbgC&ved=0CB4QsAQ&biw=1211&bih=710

    Podle me ale on za nic nemuze, tohle je proste klasicky pravidlo slusnyho oblikani a on to do ty svy bichle akorat prevzal - to nebylo ani pred nim jinak. Stejne jako bych si ja nedovolil jit na nejakej termin ve slipperech do kterejch se taky ty ponozky nenosej, je to otazka stylu a respektu. Ve volnym case si je ale rad vezmu :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KARETAKARETA: To je zajimavy. Ja to teda logicky nemuzu posoudit, ale hodne zenskejch mi nezavisle na sobe rika, ze prave na ta jednani si ty podpatky vzdycky extra berou, ani ne tak kvuli estetickym duvodum, spis se v nich cejtej sebevedomeji.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MOODYCAT: jezis to by bylo super, kdyby to platilo, ale treba si nedokazu predstavit, ze na pohovor dorazim bez silonek..nebo na jednani. Bezne do kanclu je ovsem vetsinou nenosim.
    ADITU
    ADITU --- ---
    8 DEN z Calzedonie - temer neni poznat, ze je mam na nohou (clovek musi byt jo blizko, aby si jich vsiml), pruzne jsou dostatecne, aby nedelaly varhanky, stoji cca stovku a vydrzi mi ... ty jo, nevim kolik noseni, budu to muset nekdy spocitat. Pocitove ale "hodne" :)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Já jsem si pořildila 10 den punčocháče a jsou tragický- vůbec nepruží a krabatí se. Takže 5 nebo 7 den si neumím představit. Nedělaj to taky? 15 den samodržící u mě zatím vedou. Oboje teda pořilzeno v Rossmannu za celkem nízké ceny, takže punčocháče letí do koše.
    ISHA
    ISHA --- ---
    ACIDQA: a kolik takový vydrží?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JAZDA: napr. Marks and spencer, maji nekolik typu a barev 5 nebo 7den, prakticky nikdo nepozna, ze mas puncochy/puncochace
    Maji je i v lindexu, ve trech odstinech, stoji okolo 170-200 a jsou jako pavucinka ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam