• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ZABITULKA: Do mesta mi prave pripadaji ok, ja jsem je navic kupovala pres Zoot, kde obcas maji nejaky ve sleve, coz je fajn, protoze nektery modely nejsou uplne cenove prijatelny ;) (tedy pro me, pro nekoho treba ne)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    MAR_TINA: ja si je kupovala loni k mori jako bota k vode:-) a ted je nosim max s deckama na hriste. ale jako mne se libi a jsou teda maximalne pohodlne, to me az prekvapilo. ale vim, jaka panuje vuci teto znacce zast, tak do mesta jsem je jeste nevytahla. tak teda asi nevytahnu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZABITULKA: upřímně: ty crocsí jsou hnusný.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    KAIAFOX: bezva, diky, boty stejne potrebuju, asi do nich pujdu. moje nejpohodlnejsi baleriny jsou od Crocsu, noha se v nich tez nepoti, sedi jak ulite a jsou nadherne mekke. jen jsem premyslela, zda jsou vhodne do mesta.
    Upozornění na přesměrování
    https://www.google.cz/...95039771,d.d24&psig=AFQjCNFGEphvT-u5iXvDhgDBlF6z26IR9w&ust=1433932951320864
    JUGI
    JUGI --- ---
    TABBY: tak treba to fakt nosi ve meste divky co odesly z vesnice do mesta a timto recesivnim zpusobem poukazuji na svuj puvod. To kdybych rek kamaradovi sedlakovi, tak se bude tyden smat
    MAR_TINA: ano, take holinky nosim kvuli praci v neprizni pocasi ale co nejdriv je sundam.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JUGI: holinky nosím pracovně a v tu chvíli se za ně nestydím. Navíc mám drahý a tudíž pohodlný model s pevnou tvarovanou podrážkou.
    Ale právě proto, že je nosím při práci, je-li to potřeba, do módních bych se teda nesoukala.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ZABITULKA: Pohodlnejsi baleriny jsem na noze jeste nemela, neboli me z nich paty jako z ostatnich, noha se v nich nepoti a Mel, jakozto levnejsi odnoz znacky Melissa, pouziva obdobny specialni plast, ktery uvolnuje vuni - mam je rok a po tolika nosenich z nich jeste ted citim krasnou vuni az pod nos (treba i kdyz sedim v metru :D)
    TABBY
    TABBY --- ---
    JUGI: Ackoliv se v zasade ztotoznuji s tvym hodnocenim, musim konstatovat, ze holinky ve meste vidam. Bez ohledu na pocasi - pravda, to bylo loni, treba se letos modni trendy pohnuly smerem k holinkam pouze v destivem pocasi ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    REDDAY8: naprostá paráda
    JUGI
    JUGI --- ---
    TABBY: aha, videl sem to jiz kdysi na festakach treba kde bylo blato i ve stanu. Ale holinka bude dycky holinka i kdyz na ni bude nike a kyticky. Neprakticka obuv za kterou se stydi i sedlaci
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    MOODYCAT: Tak pro ilustraci, toto je jeden z mých krátkých modelů, dnes se samodržkama, ale pro ilustraci jsem si teda vzala i klasické. Jsem malá, ale tohle jsou ty nejkratší punčochy co se dělají. Mít kratší sukni, tak mi při posazení vyleze zadek. Furt teda nechápu ten problém. :) Navíc k tomu teda tohle, žeEDERA:

    Teda snad tím nikoho nepohorším. :-D Boty jsou na doma...




    TABBY
    TABBY --- ---
    JUGI: Jestli je to, co si myslim, tak jsou to modni holinky. Nosi se, i kdyz zrovna neprsi. Dokazou stat i docela dost penez (zde obrazek zhruba 1800 Kc):

    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    KAIAFOX: a jsou pohodlny? nepoti se v tom noha? vydela jsem zrovna vcera na jedne slecne a dost me zaujaly.
    EDERA
    EDERA --- ---
    JUGI: Tak předpokládám, že to je jen obuv na cestu a v práci se přezujou. Nedělám to tak, ale ono jít v lodičkách v dešti není nic moc. A jako chlapovi Ti nejspíš např. uniká, že pak má člověk hnusně zacákaný lejtka kapičkama z kaluží, což se v umyvadle na záchodcích z punčoch i nohou poměrně blbě drhne. Holinky jsou celkem dobrá prevence.
    JUGI
    JUGI --- ---
    KAIAFOX: to jsou nejaky plastovy botky, ja myslim opravdove holinky. To je nejaka nova moda nebo chudoba?
    JUGI
    JUGI --- ---
    JONY: nebo spis jako recese, ze jsou z vesnice a kouka jim slama z bot? Ve meste jsou kanaly preci a dost suchoni kdyz prsi.
    JONY
    JONY --- ---
    JUGI: bahno velkoměsta ne asi?
    JUGI
    JUGI --- ---
    Proc zeny v desti nosi holinky ve meste? Uniklo mi neco? To nemaji na boty? Holinky nosim kdyz kydam hnuj, pracuji ve srackach nebo hovnech ve staji, nebo se brodim v prirode. Navic vim jak jsou nepohodlne a noha zaparena. Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam