• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BLOWUP: jezdecké kalhoty i rajtky jsou zcela legitimní, stejně jako druhové určení typu pantalony a podobně... jezdecké boty de facto holínky jsou, ale používalo se to houfněji možná tak za císaře pána.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    KOTENCE: Tak asi takhle mi vyleze lem podvazkov?ch.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUCIASHECK: ok. takze "jezdecke kalhoty" (Reithose) se rekne rajtky, a Reitstiefel se rekne "vysoke jezdecke boty". Neda se pouzit to "holinky" (nejspis ze jdou az na holen)? Hledam v tom nejakou logiku, ale ta tam asi byt nema.
    Dik ;-)
    JUGI
    JUGI --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BLOWUP: vysoké jezdecké boty ;-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUCIASHECK: ok, a jak se rika holinkam na jezdeni na koni? V nemcine "Reitstiefel"?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BLOWUP: rajtky jsou kalhoty... Stejně jako se holínky pro kozačky prakticky nepoužívaj... Zkus tu češtinu osvěžovat i něčim jinym, než walls of texts v hejtovacích auditkách ;-)
    TABBY
    TABBY --- ---
    BLOWUP: "Rajtky" jsou ta katata, ne?
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    KOTENCE: Ty klasické trochu lezou protože se prověsí, ty samodržící nelezou.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KARETAKARETA: Taky, ale letos jsou tak desne in, ze ceske zeny konecne slintaji blahem, ze na ne svetova moda konecne zacala myslet. Vzdyt i zahranicni hvezdy ted ke vsemu nosi kecky na behani, neasi :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    EDERA: asi by bylo nutne precizovat, zda "holinky" znamena "gumaky" nebo nejakou uslechtilejsi variantu zenami povetsinou nazyvanou "kozacky" (nosej kozaci kozacky? nejsou to spis rajtky? Eh, zivot je nekdy tak komplikovany :-)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    REDDAY8: tak ted jeste v sede, to se vsadim, ze bez upravovani ti kus poleze.
    Ja mam spoustu satu a sukni, pod ktery se samodrzky pohodlne nevejdou. A nosim je klidne kamkoliv, na peknejch stihlejch nohach radost pohledet. Zase uplne nesnasim dylku ke kolenum nebo dokonce tesne pod kolena, to udela osklivejsi nohy snad uplne kazdy.
    JUGI
    JUGI --- ---
    BLOWUP: protoze jsou pohodlne, to ma logiku, uznej. Ale holiny ve meste pri destiku ne
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    BLOWUP: jo, tenisky na cokoliv jiného jak sport mi přijdou úplně mimo móda nemóda.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JUGI: To by ses mohl rovnou zeptat, proc nosej sneakers i kdyz o sportu slysely jenom v radiu :-)
    JUGI
    JUGI --- ---
    TABBY: Ano, tzv sedlacka fukncni obuv, nosi se to, ale delat z toho modu mi neprijde jako jejich ucel noseni ve meste. Za tim bude neco vic. Holka/kluk co je z vesnice by si je do mesta nevzal nikdy. I kdyz vylezes z traktoru pro cigara, vezmes si sandal nebo cokoliv jineho. Budu po ty divnosti patrat dal.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZABITULKA: na dospělou ženu k oblečení do města jsou prostě směšný. Na pláž a k vodě naprosto v pohodě. Docela by mě zajímalo, proč tahle značka nevyrobí jediný model, který by vypadal normálně, když má tak zmáknutý materiál a tvar vhodný pro chodidlo.
    TABBY
    TABBY --- ---
    JUGI: No, mam za to, ze to je pro ty slecny letni varianta kozacek ;)

Jinak co znam sedlaky, nosi holiny s oblibou a dost casto. Pravda, ne do mesta. Ale ze by se za ne stydeli, to zase ne.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ZABITULKA: Do mesta mi prave pripadaji ok, ja jsem je navic kupovala pres Zoot, kde obcas maji nejaky ve sleve, coz je fajn, protoze nektery modely nejsou uplne cenove prijatelny ;) (tedy pro me, pro nekoho treba ne)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    MAR_TINA: ja si je kupovala loni k mori jako bota k vode:-) a ted je nosim max s deckama na hriste. ale jako mne se libi a jsou teda maximalne pohodlne, to me az prekvapilo. ale vim, jaka panuje vuci teto znacce zast, tak do mesta jsem je jeste nevytahla. tak teda asi nevytahnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam