• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    LUCIASHECK: Ben Hrubeš.
    citróny - lodičky vel.38 / Zboží prodejce Ben Hrubeš | Fler.cz
    http://www.fler.cz/zbozi/citrony-lodicky-vel-38-6357596
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BLONDYNKA: podělila by ses o kontakt na někoho, kdo šije neohavný dámský boty? Připadá mi, že nechat ušít pánský boty jde levou zadní, ale u dámskejch by člověk při hledání zešedivěl
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    BLONDYNKA: No, jenze ve velikosti 37 mas vetsi vyber bot, muzes si vybrat nejakou, ktera je hezka sama o sobe, zatimco s vetsi nohou mas omezeny vyber a kdyz uz musis naky ten podpatek mit, nebo nechces baleriny, tak si proste koupis, co je. I kdyz by nejaka jednoducha a pekna balerina vypadala lepe oproti te malopodpatkove bote.
    Tak jasny, ja nastesti moc damskych bot neshanim, a v panskym si vyberu, a ty sandale na leto se sehnat daji nastesti v pohode .)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BLONDYNKA: No jasne, je to pro holku super merit 183 cm! Diky nechci, radeji zustanu u svych 178.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    BLONDYNKA: No, on je spis problem, ze se pak ani vzhledove nevyrabi hezke boty, na tu vetsi nohu. A s balerinou to vypada lepe. O hodne vic. (Cimz je ale nejak nebranim, sama je doma nevlastnim)
    GIO
    GIO --- ---
    aha, ja si to tve nelibeni te boty vztahla na tu diskuzi o pohodlnosti balerinek, pardon.))
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    GIO: pohodlnost nezpochybňuju, myslela jsem vzhledově.
    GIO
    GIO --- ---
    VALENTINA: vida a mi prijdou z plastovych balerin ci balerinovych bot obecne melisy nejpohodlnejsi. jak jsou mekke, jsou pohodlne fakt dost. noha se mi nijak vyznamne nepoti, spis vubec, tak neposoudim tento aspekt.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    já teda musím říct, že jsem viděla zblízka i zde zmińované Mellisky-baleríny a ta bota se mi vůbec nelíbila, i když teda voněla pěkně:)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    BLONDYNKA: No, ono kdyz mas nohu 42+ tak takovy maly podpatek je imho nevzhledny a vubec to tak nejak vypada divne na ty velky noze. Samosebou je to lepsi nez placaty baleriny, ktery nedrzi klenbu.

    Za me v lete bud sandalky anebo sneakers, podpatky nosim 2x do roka vyjimecne kvuli udalosti, ktera to vyzaduje, resp. to obleceni na udalost to vyzaduje, uz jen ze zdravotnich duvodu.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ono je to stejne vsechno relativni :-D

    Men’s Fashion Ads From The 70s
    http://www.eatliver.com/crazy-70s-fashion/
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Nemám chuť číst 55 nových, ale kruciální otázka je nasnadě: Už tu zaznělo, jaký je rozdíl mezi holínkami a hodinkami?
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    BLOWUP: Holinky - gumáky (v drtivé většině případů), vysoké jezdecké boty jsou většinou z kůže (guma jen ty nejlevnější a nejméně příjemné a použitelné verze), dnes už se často dělají jezdecké boty i se šněrováním (plus mají zarážku na šporny), prostě vysoké jezdecké boty jsou funkční obuv pro jízdu na koni, zatímco holinky jsou funkční obuv pro chození v mokru, blátě apod. Záměnnost zde není.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BLOWUP: jezdecké kalhoty i rajtky jsou zcela legitimní, stejně jako druhové určení typu pantalony a podobně... jezdecké boty de facto holínky jsou, ale používalo se to houfněji možná tak za císaře pána.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    KOTENCE: Tak asi takhle mi vyleze lem podvazkov?ch.



    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUCIASHECK: ok. takze "jezdecke kalhoty" (Reithose) se rekne rajtky, a Reitstiefel se rekne "vysoke jezdecke boty". Neda se pouzit to "holinky" (nejspis ze jdou az na holen)? Hledam v tom nejakou logiku, ale ta tam asi byt nema.
    Dik ;-)
    JUGI
    JUGI --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BLOWUP: vysoké jezdecké boty ;-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUCIASHECK: ok, a jak se rika holinkam na jezdeni na koni? V nemcine "Reitstiefel"?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BLOWUP: rajtky jsou kalhoty... Stejně jako se holínky pro kozačky prakticky nepoužívaj... Zkus tu češtinu osvěžovat i něčim jinym, než walls of texts v hejtovacích auditkách ;-)
    TABBY
    TABBY --- ---
    BLOWUP: "Rajtky" jsou ta katata, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam